Terug

 • Showroom & webwinkel
 • Service en hoogwaardige kwaliteit
 • Gitaar & piano specialist

Top 5 Beste Gitaarversterkers 2019 voor thuis

Opzoek naar de beste Gitaarversterker van 2019 voor thuis? Bekijk hier de Top 5 gitaarversterkers uit verschillende prijsklassen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig advies.

Filters

 • Boss Katana 50 KTN-50 Gitaarversterker

  De Boss Katana 50 KTN-50 is een van de beste gitaarversterkers van dit moment. Een compacte versterker die je voor elektrische gitaar als akoestische kunt gebruiken. Met ontelbaar veel mogelijkheden en vermogen, is dit dé beste versterker van het jaar!

  -19% Korting

  259,- € 209,-

  259,- € 209,-

 • Acus One 8C akoestische gitaarversterker

  De ACUS One For Strings 8C is een compacte akoestische 200 Watt gitaarversterker en zeer geschikt voor live optredens, met 3 inputs (2 mic, 1 line), compleet met Peak LED, Gain, Effect Send en Volume. De veelzijdigheid van dit model wordt versterkt door d

  -23% Korting

  1.109,- € 849,-

  1.109,- € 849,-

 • Vox AC10C1 buizencombo

  De Vox AC10C1 buizencombo is een handzame en klassieke gitaarversterker die je overal meeneemt voor je optreden. Een krachtige buizenversterker voorzien van 2 x 12AX7 voorversterkerbuizen en 2 x EL84 eindversterkerbuizen.

  € 499,-

  € 499,-

 • EBS Classic Session 30 basversterker

  EBS gaat door met het uitbreiden van de populaire Sessio Combo serie, nu met een kleine 30W bascombo met een 8" speaker.

  € 169,-

  € 169,-

 • Boss Katana Air gitaarversterker

  Vanaf heden verkrijgbaar bij Muziekhuis Souman: Boss Katana Air gitaarversterker met Bluetooth! Een kleine versterker, lichtgewicht en compact van formaat met een breed en groot geluid!

  -24% Korting

  539,- € 409,-

  539,- € 409,-

Top 5 Beste Gitaarversterkers 2019 voor thuis

De beste gitaarversterkers van 2019 voor thuis - Bekijk de Top 5

Wilt u een gitaarversterker kopen? Vaak is dit dan nog niet zo gemakkelijk en wordt dit er ook niet beter op door het ruime aanbod van verschillende gitaarversterkers. Om deze keuze iets eenvoudiger te maken hebben we, om u te helpen, een gitaarversterker Top 5 samengesteld. Hierin vindt u akoestische versterkers, elektrische versterkers en basversterkers uit verschillende prijsklassen. Hieronder vind u overzichtelijk een rijtje van de voordelen van elke gitaarversterker. Al deze versterkers zijn ideaal voor thuis gebruik.

 

Boss Katana 50 KTN50 Gitaarversterker - Veel voor weinig

We starten onze Top 5 met de Boss Katana 50 KTN50, een ongeëvenaarde prijs-kwaliteit versterker voor zowel akoestische als elektrische gitaren. Voor thuis gebruik en podium gebruik. Deze versterker beschikt over een 11 inch speaker en een maximaal kracht van 50 Watt. Daarnaast heeft hij een compact ontwerp, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Ook beschikt de Boss Katana 50 over meer dan 50 effecten. Die volledig aanpasbaar zijn via de Gratis BOSS Tone studio-editor software. 

✓ Voor zowel beginners als gevorderde gitaristen
✓ 50+ effecten
✓ 5 jaar garantie na registratie
✓ Lage prijs, hoge kwaliteit

 

Acus One-8C akoestische gitaarversterker (Top versterker)

Als 2e in ons lijstje kijken we naar de Acus One-8C deze "High-End" versterker is een compacte akoestische 200 Watt gitaarversterker die zeer geschikt is voor live optredens, met 3 inputs (2 mic, 1 line), compleet met Peak LED, Gain, Effect Send en Volume. De veelzijdigheid van dit model wordt versterkt door de AUX input met eigen volumecontrol en 2 band EQ.

✓ Superieure kwaliteit
✓ Krachtige 200 Watt versterker
✓ Compact ontwerp

 

Vox AC10C1 buizencombo - Buizenversterker

Natuurlijk kan een buizenversterker niet ontbreken in ons lijstje. De Vox AC10C1 buizencombo is een handzame en klassieke gitaarversterker die je overal meeneemt voor je optreden. Een krachtige buizenversterker voorzien van 2 x 12AX7 voorversterkerbuizen en 2 x EL84 eindversterkerbuizen.

✓ Mooi ontwerp
✓ Buizenversterker
✓ Licht gewicht

 

EBS Classic Session 30 - Basversterker

Zonder een basversterker zou ons lijstje niet compleet zijn, daarom hebben we gekozen voor de EBS Classic Session 30. Met slechts een prijs van €179 euro, is dit één van de goedkoopste basversterkers. Het is een kleine 30 Watt bascombo met een 8 inch speaker. Net als zijn grotere broers gebruikt de Session 30 een verkleinde Classic 450 versterker voor een verrassend stevige basis en uitgesproken basklank. De input gain kan gebruikt worden om distortion toe te voegen, en de bass en treble klankregelaars helpen je om de klank verder vorm te geven.

✓ Goedkope prijs
✓ Compact ontwerp
✓ Uitgesproken basklank

 

Boss Katana Air gitaarversterker - Draadloos

We sluiten ons lijstje af met wel een heel bijzondere versterker: De Boss Katana-Air; ‘s werelds eerste volledig draadloze gitaarversterker. De Katana-Air beschikt over de nieuwste baanbrekende gitaartechnologie van BOSS, en geeft je de vrijheid om te jammen en oefenen zonder geknoei met gitaarkabels. Dankzij de werking op batterijen, is het zelfs overbodig om een stekker in het stopcontact te pluggen: je kunt letterlijk overal spelen! Ondanks zijn compacte afmetingen, voorziet de Katana-Air een geweldige geluidskwaliteit.

✓ Volledig draadloos
✓ Compact ontwerp
✓ Geweldige geluidskwaliteit

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Muziekhuis Souman 9,6 / 10 - 87 Reviews @ Trustpilot
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »