Terug

Voorjaarsaanbiedingen op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 2.000,- korting!

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Bezoek de showroom van Muziekwinkel 'Muziekhuis Souman'

Welkom in de wereld van Muziekhuis Souman waar muziekinstrumenten, reparatie en onderhoud, diensten en service centraal staan. Met een oppervlakte van circa 2.000m2 zijn we uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande muziekwinkels (Pianowinkel & Gitaarwinkel) in de regio van Zwolle.

Ons adres is:
Muziekhuis Souman
Rendementstraat 1
8094 RA Hattemerbroek (vlakbij Zwolle)

Op de benedenverdieping bevinden zich de akoestische piano's en digitale piano's. Op de bovenverdieping wandelt u in de sfeervolle wereld van akoestische gitaren, elektrische gitaren en basgitaren. Wij behoren tot één van de grootse en beste gitaarwinkels in Nederland. Bekijk hier ons assortiment akoestische gitaren, elektrische gitaren en basgitaren. Alle instrumenten zijn gestemd en direct te bespelen.

Bezoek alvast onze muziekwinkel doormiddel van een virtuele rondleiding

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet? Klik op onderstaande verwijzing en maak een virtuele rondleiding door onze muziekwinkel. Maak een virtuele rondleiding door onze muziekwinkel

Ook de gitaar accessoire afdeling is enorm en kunt u profiteren van grootste kortingen. Voor zowel de beginner als gevorderde is er een enorme keuze. Zowel verkoop van gitaren voor voor linkshandigen, als rechtshandigen.

 

Ruime parkeergelegenheid bij onze muziekwinkel

Er is een ruime parkeergelegenheid (gratis) en gemakkelijk bereikbaar vanaf rijksweg/snelweg A28 / A50. In onze riante showroom kunt u niet alleen vrijblijvend instrumenten bezichtigen. U kunt onze muziekinstrumenten ook testen in de diverse testruimtes. Onze muziekwinkel ligt op slechts enkele auto minuten van Zwolle.

Goed advies door onze enthousiaste vakmensen

Wilt u een digitale piano, vleugel, piano, vleugel, gitaar accessoires of gitaar kopen? Vraag onze enthousiaste vakmensen om advies of een demonstratie. Neem een kijkje in de digitale showroom en/of werkplaatsen. U bent uiteraard van harte welkom bij de fysieke muziekwinkel van Muziekhuis Souman!


 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »