Terug

ZOMERAANBIEDINGEN op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 3.000,- korting!

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Maton

Maton Guitars is een akoestisch gitaarmerk afkomstig uit Australië waar de live gitarist een enorme waardering voor heeft vanwege haar bekende pickup systeem: AP5 PRO en Original.

Filters

Maton

Maton Akoestische Gitaar

Maton gitaar kopen? Bekijk hier onze collectie akoestische gitaren van het merk Maton.

Over Maton's akoestische gitaren

Het Australisch gitaarmerk Maton staat bekend om de fantastische kwaliteit en superieure semi akoestische klank. Een live gitaar voor op het podium, in de studio en in je band. De basis is toch wel het systeem wat is ingebouwd in deze gitaren. Een robuuste klankkast, snelle hals en een ''houterige'' live klank maakt deze gitaren geliefd bij vele gitaristen en puristen.

Tommy Emmanuel & Maton Guitars

Een van de meest gewaardeerde gitaristen ter wereld van dit moment is toch wel Tommy Emmanuel, de meesterlijke gitarist die menig harten heeft veroverd met zijn uitzonderlijk goede en gevoelige gitaarspel. Hij speelt op de bekende 808 series van Maton en is ambassadeur van dit topmerk. Meer informatie over Tommy en Maton

Pickup systeem

Zoals al gezegd draait het merendeels om het pickup systeem die Maton heeft ontwikkeld, afgezien van hoe goed de gitaren klinken. De AP5 PRO en AP5 Original, beide fantastisch voor live gebruik op het podium, in je band of opname studio. Het beste is om deze pickups zelf te ervaren en te beluisteren onze winkel. Zo krijg je er een gevoel bij en ervaar je eveneens hoe goed deze klinken. 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot