Terug

 • Showroom & webwinkel
 • Service en hoogwaardige kwaliteit
 • Gitaar & piano specialist

Verzenden & retourneren

Verzendkosten Nederland en België

 

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u via Souman.nl online uw aankoop doet boven € 50,00 euro. Dit geldt voor verzending binnen Nederland en België.

  • Bestellingen onder € 50,00 euro betaald u € 3.95 euro verzendkosten.

Verzending buiten Nederland en België is mogelijk in overleg, neem hiervoor contact met ons op.

 

Retourneren

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via info@souman.nl of 038-3765004. U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'periode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de periode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met Muziekhuis Souman te doen. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

 • U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief de aankoopnota terug te sturen.
 • U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
 • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.
 • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
 • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
 • Op aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.(alle artikelen met een levertijd).
 • U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons 038-3765004 van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur. 

 

Piano, vleugel en orgel

Muziekhuis Souman heeft haar eigen transportdienst als het gaat om het leveren van piano's, vleugels en orgels. Deze productgroep wordt kosteloos afgeleverd, tenzij anders aangegeven of overlegd binnen Nederland. Voor meer informatie bel 038-3765004 of stuur een e-mail.

Shipment outside The Netherlands

If you want to order from outside The Netherlands or Belgium, please send us a message for more information: info@souman.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 118 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »