Terug

Voorjaarsaanbiedingen met HOGE KORTINGEN op geselecteerde Yamaha piano's & silent piano's - tot wel €2.000,- korting!

 • 2000m2 winkeloppervlakte
 • Service en hoogwaardige kwaliteit
 • Gitaar & Piano specialist

Verzenden & retourneren

Verzendkosten Nederland en België

Nederland

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u via Souman.nl online uw aankoop doet boven € 50,00 euro. Dit geldt voor verzending binnen Nederland.

  • Bestellingen onder € 50.00 euro betaalt u € 7.95 euro verzendkosten wanneer het niet door de brievenbus kan. Bij bestellingen onder € 50.00 euro die vallen onder brievenbuspakketten, wordt er € 3.95 euro verzendkosten gerekend.

België

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u via Souman.nl online uw aankoop doet boven € 500,00 euro. Dit geldt voor verzending binnen België.

  • Bestellingen onder € 500.00 euro betaalt u € 12.95 euro verzendkosten wanneer het niet door de brievenbus kan. Bij bestellingen onder € 500.00 euro die vallen onder brievenbuspakketten, wordt er € 19.50 euro verzendkosten gerekend.

 

Verzending buiten Nederland is mogelijk in overleg, neem hiervoor contact met ons op.

 

Retourneren (aankoop op afstand)

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via [email protected] of 038-3765004. U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'periode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de periode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met Muziekhuis Souman te doen. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

 • U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief de aankoopnota terug te sturen.
 • U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
 • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.
 • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
 • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
 • Op aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.(alle artikelen met een levertijd).
 • U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons 038-3765004 van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur. 


Retourneren (aankoop in de winkel)

Wanneer u een aankoop heeft gedaan in de winkel (webwinkel SOUMAN.NL niet van toepassing), is het niet mogelijk om deze aankoop te retourneren. U kunt echter wel contact opnemen met Muziekhuis Souman om te vragen of er andere mogelijkheden zijn betreft uw ''aankoop''. Denk bijvoorbeeld aan;

 • Het inruilen van de ''aankoop'' voor een ander product.
 • Consignatie verkoop door Muziekhuis Souman van de ''aankoop''. In overleg wordt bepaald wat de kosten hiervan zijn.
 • Het inruilen van de ''aankoop'' voor een tegoedbon.

Ruilen of retourneren is geen recht maar een extra service. Meer informatie vindt u op Consumentenbond.

Piano, vleugel en orgel

Muziekhuis Souman heeft haar eigen transportdienst als het gaat om het leveren van piano's, vleugels en orgels. Deze productgroep wordt kosteloos afgeleverd, tenzij anders aangegeven of overlegd binnen Nederland. Voor meer informatie bel 038-3765004 of stuur een e-mail.

Shipment outside The Netherlands

If you want to order from outside The Netherlands, please send us a message for more information: [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »