Terug

Muziekwinkel 2000 m2. Deze week ma. t/m za. geopend! Corona maatregelen van toepassing.

  • Showroom & webwinkel
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & piano specialist

Piano

Piano kopen? Van klassieke akoestische piano's tot de meest moderne digitale piano's en stage piano's. Bekijk hier alle piano's die te koop zijn bij onze pianowinkel. Wij hebben een brede keuze in betaalbare akoestische Yamaha piano's en silent piano's

Piano

Piano kopen

De beste akoestische piano kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Muziekhuis Souman is dé pianowinkel waar het draait om kwaliteit en service! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u als klant de beste keuze krijgt en uiteindelijke de beste piano koopt. Van een goedkope beginnerspiano tot de meer luxe modellen. Zo hebben wij een ruime voorraad in jong gebruikte tweedehands akoestische Yamaha piano's, Yamaha vleugels en Yamaha silent piano's. Komt naar onze Pianowinkel net onder Zwolle en laat u voorlichten over alle mogelijkheden en profiteer van onze brede keuze aan gebruikte piano's.

Yamaha U1 en U3 piano kopen

Van de standaard Yamaha U1 piano en Yamaha U3 piano tot de meest mooie Yamaha Handmade series. Een silent piano met hoofdtelefoon of een akoestische piano zonder hoofdtelefoon, vrijwel alles staat opgesteld en afgeregeld, gecombineerd met 'rechtstreekse import' prijzen. Ook kunt u bij ons een pianobank kopen.

Yamaha silent piano

Yamaha silent piano kopen? Een Yamaha silent piano is een akoestische piano die eveneens met hoofdtelefoon te bespelen is. U kunt in de avonduren onbeperkt repeteren. Wij leveren onze silent piano's inclusief garantie, gratis afleverpakket en diverse extra's. Wij nodigen u graag uit om in onze pianowinkel één van de silent piano's te bespelen. Op onze website vindt u onze actuele voorraad.

Yamaha vleugel

Tweedehands vleugel kopen? Regelmatig hebben wij topklasse vleugels in onze showroom opgesteld staan. Te denken valt aan Yamaha C2X, C3X, C4X, C5X, C6X en C7X vleugels. Bekijk hier onze actuele voorraad tweedehands vleugels. Regelmatig wordt onze voorraad aangevuld met eersteklas nieuwe vleugels.

Vleugel of akoestische piano kopen?

Bezoek onze pianowinkel vlakbij Zwolle en laat u voorlichten door vakmensen. In onze webwinkel vind u onze akoestische piano, silent piano en vleugel collectie. Alle piano's en vleugels staan bespeelbaar in de winkel opgesteld. Tevens kunt u bij onze gespecialiseerde pianowinkel terecht voor onder andere uw piano of vleugel stemmen en piano of vleugel verhuur voor evenementen en uitvoeringen.

Beginnerspiano kopen

Een piano inruilen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Hierdoor krijgen wij regelmatig nieuwe beginnerspiano's binnen. Beginnerspiano kopen bij Muziekhuis Souman? Deze piano's worden met garantie, gratis transport en onderhoudsvrij bij u afgeleverd.

Kosten en prijs piano

Wat kost een piano? De prijs van een piano loopt sterk uiteen. U kunt bij ons als een Yamaha piano kopen vanaf ongeveer €2950,-. Een handgemaakte piano of silent piano is doorgaans duurder. Soms krijgen wij inruil piano's die wij tegen een lage prijs kunnen aanbieden als beginnerspiano. Naast de kosten van een piano zijn er ook halfjaarlijkse kosten. Om een akoestische piano op toon te houden moet deze bij voorkeur elk half jaar gestemd worden.

Afmetingen piano

De afmetingen van een piano zijn voor veel klanten ook een belangrijk punt. Past de piano qua afmeting in het interieur? Een Yamaha U1 piano heeft een hoogte van 121 cm een breedte van 150 cm en een diepte van 61 cm. Een Yamaha U3 piano heeft een hoogte van 131 cm, een breedte van 155 cm en een diepte van 65 cm. Alle afmetingen van onze piano's worden vermeld in de specificaties. Lees in ons blog 'Wat is een goede piano om te kopen?' alles over de verschillende specificaties en de verschillen tussen de piano's.

Stage piano en digitale piano kopen

Liever een digitale piano of stage piano kopen? Naast een akoestische piano kunt u bij on ook een stage piano of digitale piano kopen. Wij verkopen diverse modellen van het merk Yamaha.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 199 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »