Terug

  • Showroom & webwinkel
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & piano specialist

Silent Piano

Silent piano kopen met silent systeem? Een silent piano ofwel stille piano kan ook bespeeld worden met een hoofdtelefoon. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de avonduren. Bekijk hier alle silent piano's van pianowinkel Muziekhuis Souman.

Filters

Silent Piano

Silent piano kopen

Bekijk hier onze Yamaha silent piano's. Schakel het silent systeem in van een silent piano en u kunt piano spelen met hoofdtelefoon op. Een silent piano (of silent vleugel) is dus ook een stille piano! Tevens kunt u ook 'gewoon' akoestisch spelen op deze piano. Dit is ideaal voor in de avonduren. Bekijk hier alle piano's van het merk Yamaha zoals onze Yamaha U1 piano's en Yamaha U3 piano's.

Yamaha silent piano

Bent u op zoek naar een Yamaha U3 piano silent occasion? Hier kunt u een gebruikte tweedehands Yamaha silent piano kopen met de beste service en garantie zoals u van Muziekhuis Souman gewend bent. Een piano met silent systeem is ideaal als studiepiano. Yamaha piano's zijn waardevast en hebben een optimale prijs / kwaliteitsverhouding. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze pianowinkel nabij Zwolle. U kunt uw silent piano ook online bestellen in onze webshop.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 118 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »