Terug

ZOMERAANBIEDINGEN op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 3.000,- korting!

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Yamaha silent piano kopen met silent systeem

Silent piano kopen met silent systeem? Een silent piano ofwel stille piano kan ook bespeeld worden met een hoofdtelefoon. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de avonduren. Bekijk hier alle silent piano's van pianowinkel Muziekhuis Souman.

Filters

Yamaha silent piano kopen met silent systeem

Silent piano kopen

De Yamaha Silent piano is nog nooit zo populair geweest als vandaag de dag. Heerlijk genieten van uw eigen pianospel, terwijl u geen overlast bent voor de buren of medebewoners. Bekijk hier onze Yamaha silent piano's. Schakel het silent systeem in van een silent piano en u kunt piano spelen met hoofdtelefoon op. Een silent piano (of silent vleugel) is dus ook een stille piano! Tevens kunt u ook 'gewoon' akoestisch spelen op deze piano. Dit is ideaal voor in de avonduren. Bekijk hier alle piano's van het merk Yamaha zoals onze Yamaha U1 piano's en Yamaha U3 piano's.

Waarop moet je letten bij het kopen van een silent piano?

Een piano met ingebouwd silent systeem kent als groot voordeel dat deze akoestisch piano ook bespeeld kan worden zonder anderen te storen. U kunt eenvoudig een koptelefoon aansluiten op het silent systeem. Een silent Yamaha piano heeft een identieke aanslaggevoeligheid als een akoestische piano. De piano speelt en klinkt net als een akoestische piano. Een silent piano kent zowel voordelen als nadelen. Lees alles over silent piano's in ons blog 'Waarop letten bij het kopen van een Silent Piano?'.

Yamaha silent piano

Bent u op zoek naar een tweedehands Yamaha silent piano? Hier kunt u een gebruikte tweedehands Yamaha silent piano kopen met de beste service en garantie zoals u van Muziekhuis Souman gewend bent. Een piano met silent systeem is ideaal als studiepiano. Yamaha piano's zijn waardevast en hebben een optimale prijs / kwaliteitsverhouding. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze pianowinkel in Hattemerbroek, 5km nabij Zwolle. U kunt uw silent piano ook online bestellen in onze webshop maar voor de beste ervaring is en vergelijk, kunt u diverse silent piano's zelf bespelen en beluisteren in onze showroom. Bekijk ook onze andere piano's.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot