Acus Acus One-8C akoestische gitaarversterker
Acus One-8C akoestische gitaarversterker 849,- €1.109,00

Acus One-8C akoestische gitaarversterker

€1.109,00 €849,- €849,00
Nu 2 artikelen nog op voorraad
Informatie

De ACUS One For Strings 8C is een compacte akoestische 200 Watt gitaarversterker en zeer geschikt voor live optredens, met 3 inputs (2 mic, 1 line), compleet met Peak LED, Gain, Effect Send en Volume. De veelzijdigheid van dit model wordt versterkt door de AUX input met eigen volumecontrol en 2 band EQ. Daarnaast beschikt de versterker over twee directe outputs (LINE en REC) en een handmatig 'feedback canceller' filter. De hoofdtelefoon uitgang met volume control en de acht digitale reverd presets maken het plaatje compleet. Ook dit model staat demonstratie klaar bij Muziekhuis Souman.

ACUS is een Italiaans bedrijf, dat al haar producten ontwerpt en produceert in Recanati, Italië. De productie richt zich voornamelijk op akoestische versterkers en de ideeën komen grotendeels voort uit het brein van een ex-engineer van Schertler versterkers. Het idee achter ACUS is om de beste versterkers op de markt te brengen, die daarnaast ook zeer betaalbaar zijn. De versterkers zijn breed inzetbaar en ideaal voor het gebruik met (akoestische) gitaar, basgitaar, keyboard en vocalen.

Acus gitaarversterking wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis verzending NL/BE

 

Frequency Response 
Max Power Out 
System formaat 
Woofer Vermogen 
Tweeter / Horn Vermogen 
gevoeligheid 1W 1m 
SPL MAX 
Crossover 
Woofer grootte 
High Freq bestuurder 
Box 
Bouw 
Gewicht 
Afmetingen

 

40Hz - 20kHz 
200W 
RMS. 2 weg biamp 
150W RMS 
50W RMS 
94dB 
116dB 
Electronic 

"Compressie tweeter 
2-weg bass reflex 
Plywood 
13kg 
Hoogte: 39cm 
Breedte: 32cm 
Diepte: 27.5cm

 

10 / 10
Hans Invernizzi 25 Februari 2018

De Acus One 8 versterker is van superieure kwaliteit. Ongelooflijk dat zo'n kleine en lichte pa zoveel, en zulk fraai, geluid produceert. De bediening is kinderlijk eenvoudig. Je kunt je geluid zeer precies afstellen. Ideaal voor een zanger/gitarist solo, maar ook voor een duo met zang en gitaar.

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »