Terug

Voorjaarsaanbiedingen met HOGE KORTINGEN op geselecteerde Yamaha piano's & silent piano's - tot wel €2.000,- korting!

Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker

 • Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker
 • Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker
 • Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker
 • Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker
 • Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker

Levertijd: 1 of 2 werkdagen

 • Voorraad: 4

NIEUW: Boss Katana 100 MkII gitaarversterker. De beste versterker voor je elektrische gitaar in deze prijsklasse, ter wereld!

€ 399,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker

De KATANA-100 beschikt over een speciaal ontworpen 12-inch speaker met een vermogen van 100 watt. De versterker levert een indrukwekkend aanbod podiumklare klanken, die sierlijk door eender welke podiumopstelling snijden. De versterker is ook uitermate geschikt om thuis op te spelen, dankzij zijn unieke en efficiënte design en innovatieve Power Control; die op lage geluidsvolumes voor een inspirerende sound en response zorgt. Daarnaast beschikt de KATANA-100 over een geïntegreerde toegang tot een grote waaier BOSS-effecten, die volledig aanpasbaar zijn via de gratis BOSS Tone Studio-editor (software). En met de krachtige ingebouwde Tone Setting-geheugens, kun je je favoriete amp-kanaalinstellingen en effectcombinaties opslaan om ze nadien snel terug op te roepen.

 

Katana Versie 4: Nieuwe Effecten en Katana MkII-Uitbreidingsondersteuning

De Katana Versie 4 update geeft originele Katana-eigenaren een aantal nieuwe functies, die afgeleid zijn van de volgende generatie Katana MkII series. Heavy Octave-, Stereo Delay- en Pan Delay-effecten werden toegevoegd, samen met een speciale Pedal FX-sectie waarmee je heel eenvoudig een voetbediende wah en pedal bend kunt instellen. Daarnaast kan een eerste generatie 100-watt Katana model nu ook worden gebruikt als slave-versterker, via de krachtige Stereo Expand functie van de Katana MkII. Zo kun je brede, expansieve klanken creëren - met stereo-compatibele effecten verdeeld over beide versterkers.

 

 

 • Podiumklare 100-watt combo amp met een custom 12-inch speaker
 • Vijf unieke Amp Characters: Clean, Crunch, Lead, Brown (afgeleid van de Waza-amp), en Acoustic (voor elektro-akoestische gitaren)
 • Kies uit een gigantische selectie personaliseerbare effecten en effect-routing-configuraties via de BOSS Tone Studio editor software.
 • Afzonderlijke gain-, EQ- en effect-bedieningsknoppen om snel de sounds mee aan te passen
 • Acht Tone Setting-geheugens voor het opslaan en opnieuw oproepen van alle versterker- en effectinstellingen
 • Power Control zorgt voor een opgedreven versterkerklank en bijhorende dynamische response bij lage geluidsvolumes
 • Drie Cabinet Resonance-types voor het verfijnen van de klank en de feel
 • Mic’d cabinet simulatie op de lijn-, USB-, en hoofdtelefoon/opname-uitgangen, met aanpasbare klank via drie Air Feel-instellingen
 • Channel- en Global-parametrische EQ’s voor verfijnde klankafstelling
 • Ingebouwde kantelstand voor optimale monitoring en klankprojectie
 • Professionele set-ups beschikbaar via BOSS Tone Central

  Katana Versie 4 Software: Nieuwe, Toegevoegde Features
 • Effecten uitgebreid naar 65 types in totaal: Heavy Octave, Stereo Delay en Pan Delay toegevoegd
 • Nieuw Pedal FX-gedeelte maakt het eenvoudiger om voetbediende wah- en pedal bend-effecten in BOSS Tone Studio in te stellen.
 • Speciale modus voor het gebruik van een 100-watt Katana-model als slave-versterker via de Katana MkII Stereo Expand-functie (Katana-50 wordt niet ondersteund)

 

Over de KATANA Amp-serie

KATANA – het traditionele zwaard dat gedragen wordt door de historische samoerai van Japan – staat symbool voor eer, precisie en artisticiteit binnen de Japanse cultuur. De KATANA-serie van BOSS draagt deze majestueuze zwaardnaam met trots. KATANA-gitaarversterkers voorzien soepele, snijdende klanken die met een uitvoerige toewijding en expertise ontworpen werden. Deze innovatieve amps zijn ontstaan binnen hetzelfde ontwikkelingsproces als de befaamde Waza-versterkerlijn. Ze belichamen de vastberaden zoektocht van BOSS naar de ultieme rocksound. De KATANA-reeks maakt gebruik van speciaal ontworpen circuits en een zorgvuldige afstemming. De combinatie van traditioneel vakmanschap en baanbrekende functies zorgt voor een reeks rockversterkers van een compleet nieuwe generatie.

 

Een verfijnde amp met een inspirerende klank

De KATANA-100 is ontworpen voor gitaristen die hun sound ernstig nemen. De amp levert een buitengewone klank en touch response voor podiumoptredens, studio-opnames en oefensessies thuis. Een opvallend kenmerk van elke KATANA-amp is de dynamische interactie tussen zijn outputsectie en de speaker; die een zeer responsieve klank en feel voorziet, waar muzikanten van houden. Een expressieve Cabinet Resonance-functie, die afgeleid werd van de Waza-topversterkers (toegankelijk via BOSS Tone Studio), laat je toe om de dynamische interactie te personaliseren met drie resonance-types. De KATANA-100 levert een buitengewone power, dominante punch, en snedige présence die zonder problemen kan wedijveren met high-end versterkers. De KATANA-Head is klaar voor élke speelsituatie.

 

 

Vijf originele Amp Characters, geboren om rock mee te spelen

De vijf amp-karakters van de KATANA-100 werden geperfectioneerd door het ingenieursteam van BOSS. De Characters bieden zowel organische vintageklanken als moderne high-gain sounds. Clean klinkt natuurlijk en transparant, terwijl Crunch voor een rauwe sound en respons zorgt. Lead beschikt over een breed gain-bereik en sluit naadloos aan bij tal van speelstijlen: van vette bluessolo’s tot vloeiende legato shredding. Brown heeft het DNA van de Waza-amp overgeërfd en levert een verfijnde high-gain klank die erg gewild is onder ’s werelds grootste rockgitaristen. Acoustic versterkt de veelzijdigheid van de KATANA nog verder, en voorziet een geoptimaliseerde sound die elektro-akoestische gitaren verbluffend natuurlijk doet klinken.

 

Laat je pedalboard thuis

Met zijn ingebouwde BOSS-effecten laat de KATANA-100 je eender waar performen met enkel een gitaar en een versterker. Maak verbinding met BOSS Tone Studio via USB en krijg toegang tot 61 volledig personaliseerbare effecten - je kunt ook je favorieten inladen in de verschillende effectsecties van de versterker. De effecten gaan veel verder dan louter standaard distortion, delay en reverb; en hebben eveneens effecten als pitch shifting, ring mod, slicer en nog veel meer aan boord. Channel- en Global parametrische EQ’s zijn eveneens beschikbaar, voor krachtige overkoepelende klankaanpassingen.

 

Katana Versie 4: Nieuwe Effecten en Katana MkII-Uitbreidingsondersteuning

De Katana Versie 4 update geeft originele Katana-eigenaren een aantal nieuwe functies, die afgeleid zijn van de volgende generatie Katana MkII series. Heavy Octave-, Stereo Delay- en Pan Delay-effecten werden toegevoegd, samen met een speciale Pedal FX-sectie waarmee je heel eenvoudig een voetbediende wah en pedal bend kunt instellen. Daarnaast kan een eerste generatie 100-watt Katana model nu ook worden gebruikt als slave-versterker, via de krachtige Stereo Expand functie van de Katana MkII. Zo kun je brede, expansieve klanken creëren - met stereo-compatibele effecten verdeeld over beide versterkers.

 

Tone Settings: One-Touch Recall van persoonlijke amp- en effectinstellingen

Een van de krachtigste features van de KATANA-100 is de mogelijkheid om in de Tone Setting-geheugenplaatsen je favoriete Amp Channel- en Effect-set-ups op te slaan, zodat je ze nadien snel weer kunt oproepen. Nadat je een sound opgeroepen hebt via de paneelknoppen, kun je die heel eenvoudig saven in een geheugenplaats, door eventjes de bijhorende knop ingedrukt te houden. Acht Tone Settings (twee banken van vier) zijn beschikbaar, en kunnen eenvoudig geselecteerd worden via het bedieningspaneel. Het is ook mogelijk om een optionele externe voetschakelaar aan te sluiten; voor een handenvrije bediening tijdens optredens.

 

 

Altijd speelklaar

Ook al bevat de KATANA-100 tal van geavanceerde features, toch blijft hij verbazingwekkend eenvoudig te bedienen. Vertrouwde bedieningsknoppen voor versterking, presence en een driebands EQ maken het mogelijk om snel klanken op te roepen, terwijl essentiële effectparameters met een eenvoudige knopdraai aangepast kunnen worden. En met de handige Power Control kun je het geluidsvolume verminderen, terwijl je de expressieve klank en feel van een compleet opgedreven versterker behoudt.

 

Mixklare direct sounds met Air Feel

De KATANA-100 beschikt over lijn-, USB- en phones/recording-outputs met mic’d cabinet-simulatie, zodat je mixklare versterkerklanken naar een PA-systeem, een computer DAW of hoofdtelefoon kunt sturen. Door verbinding te maken met BOSS Tone Studio, heb je toegang tot drie verschillende Air Feel-instellingen, zodat je het klankkarakter van het directe geluid kunt aanpassen aan elk performance-scenario. De versie 3 update verbetert ook de USB-mogelijkheden, en biedt een authentiek stereogeluid met heel wat KATANA-modulatie-, EQ-, delay- en reverb-effecten, waaronder de nieuw toegevoegde DC-30 Analog Chorus-Echo. 

 

BOSS Tone Central

Op de BOSS TONE CENTRAL website staan verschillende gratis amp- en effect-setups voor de KATANA-serie. Ze werden gecreëerd door professionele gitaristen en voorzien speelklare sounds voor verschillende muziekstijlen. De set-ups vormen ook ideale startpunten voor het ontwerpen van je eigen sounds. Ze worden in de geheugenplaatsen van de KATANA-versterker geladen via de BOSS Tone Studio editor software, die beschikbaar is op de site. Naast het selecteren en aanpassen van KATANA-effecten kun je de BOSS Tone Studio ook gebruiken om al je KATANA set-ups mee te organiseren voor verschillende optredens, opnames en oefensessies.

 

Boss Katana 100MKII accessoires

Boss heeft voor de Katana 100 een aantal specifieke accessoires ontwikkeld, waarmee het niet alleen nog makkelijker en beter te gebruiken is maar ook nog eens langer meegaat!

 

Boss GA-FC voetschakelaar

Wie zijn handen nodigt heeft om gitaar te spelen, kan eigenlijk niet zonder een Boss GA-FC voetschakelaar. Deze voetschakelaar is volledig afgestemd op de Katana 100MKII en eigenlijk een must voor iedere gitarist.

 

Boss BIC-P10 instrumentkabel

Vervaardigd met de beste materialen en zorgvuldig ontworpen voor een superieure klank, biedt de Boss BIC-P10 instrumentkabel dé ultieme geluidsweergave voor gitaar en bas. De 18 AWG multi-streng middengeleider is gemaakt van 99,99% zuiver en zuurstofvrij monokristal koper. Het resultaat is een volle, evenwichtige klank met warmte, punch en helderheid.

 

Boss BAC-KTN100 versterkerhoes

De authentieke Boss BAC-KTN100 versterkerhoes helpt om de look van je Katana-100 nieuw te houden. Beschermt tegen stof, modder en vuil en beschermt tegelijkertijd tegen kleine slijtageplekken en beschadigingen. De buitenkant is gemaakt van duurzaam polyester, en de afmetingen zorgen voor een perfecte pasvorm.

 

 

 

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(5)

 • GD Door Gerard de Velde - 11-01-2023 17:32

  5 / 5

  Ontzettend blij met de geweldige Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker....wat een fantastische 'value for money', mede door de zeer aantrekkelijke prijs waar Souman dit produkt voor verkoopt. En die aantrekkelijke prijs in combinatie met de ongeevenaarde service en persoonlijke aandacht welke Ard Souman en zijn team bieden, garandeert een onverslaanbare combinatie....zowel de Boss Katana 100 MkII alsook Souman als Muziekhuis zijn absolute aanraders!

 • RB Door Rob B. - 03-02-2021 13:31

  5 / 5

  In zijn prijsklasse naar mijn mening onverslaanbaar. Een geweldige sound, goede effecten en ongelooflijk veelzijdig.

 • MV Door milan v. - 15-07-2020 13:30

  5 / 5

  Uitstekende versterker en levering was keurig afgeleverd, super service

 • KB Door Klaas B. - 27-01-2020 11:21

  5 / 5

  Uitstekende versterker met mooie klank voor relatief weinig geld! Snelle levering door Souman. Degelijk ingepakt. Kortom, prima ervaring!

 • LO Door Leo - 13-07-2019 12:11

  5 / 5

  Deze versterker is echt een super-apparaat. Zowel qua geluid als qua mogelijkheden. Via de applicatie tone studio van boss kan nog meer ingesteld/ge-finetuned worden en kunnen instellingen gedownload worden. Ook de effects-loop is een fijne feature. Samen met de foot-controller GA-FC een geweldige combinatie.

Combinatie deals

Geniet van deze geweldige kortingsdeals

Boss Versterker + GA-FC Voetschakelaar

 • Boss GA-FC Voetschakelaar pedaal
 • Normaal:€ 507,-
 • Je bespaart: (0% Korting)€ 2,-
 • Totaalbedrag:€ 505,-

Tip!

Recent bekeken

  • Boss Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker

  Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker

  € 399,-

  NIEUW: Boss Katana 100 MkII gitaarversterker. De beste versterker voor je elektr...

  Snelle levering

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker

  Boss Katana 100 MkII Gitaarversterker

  € 399,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »