Terug

Hemelvaartsdag zijn wij gesloten!

Boss Katana 50 MkII gitaarversterker

Bel of app voor de levertijd (0383765004)

 • Niet op voorraad

NIEUW: Boss Katana 50 MkII gitaarversterker. De beste versterker voor je elektrische gitaar in deze prijsklasse, ter wereld!

€ 319,- € 295,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss Katana 50 MkII gitaarversterker

Een compacte versterker die je voor elektrische gitaar als akoestische kunt gebruiken. Met ontelbaar veel mogelijkheden en vermogen, is dit dé beste versterker van het jaar!

 

 

De Boss Katana 50 KTN-50 is één van de beste gitaarversterkers van dit moment. Een compacte versterker die je voor elektrische gitaar als akoestische gitaar kunt gebruiken. Met ontelbaar veel mogelijkheden en vermogen, is dit dé beste versterker van het jaar!

 

De Boss Katana 50 MkII gitaarversterker is breed inzetbaar

Deze Boss Katana gitaarversterker heeft een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om versterker simulaties en effecten. Vele professionele gitaristen gebruiken de Katana 50 als oefenversterker tot amp op het podium. Dit model kan zich prima meten met diverse buizennversterkers. 

 

Zowel thuis als op het podium te gebruiken

De Boss Katana-50 gitaarversterker beschikt over een speciaal ontworpen 12-inch speaker met een kracht van 50 watt. De versterker levert een indrukwekkend aanbod podiumklare klanken, die sierlijk door eender welke podiumopstelling snijden. De versterker is ook uitermate geschikt om thuis op te spelen, dankzij zijn unieke en efficiënte design en innovatieve Power Control; die op lage geluidsvolumes voor een inspirerende sound en response zorgt.

Daarnaast beschikt de Katana-50 over 60 BOSS-effecten, die volledig aanpasbaar zijn via de gratis BOSS Tone Studio-editor (software). Tot 15 verschillende effecten kunnen tegelijkertijd in de versterker geconfigureerd worden, waardoor je met “slechts” één versterker en een gitaar perfect voorbereid het podium kunt betreden.

 

 

De evolutie van een moderne klassieker

De Katana MkII tilt de veelgeprezen Katana gitaarversterkerserie naar een hoger niveau. Met een sterk uitgebreid kernplatform met meer sounds, meer effecten en meer functies. Alle vijf de amp-karakters bevatten nu variaties met een nieuwe sound: een verdubbeling van de klankopties. En de ingebouwde effectcategorieën zijn uitgebreid van drie naar vijf, waardoor er nog meer realtime processing beschikbaar is om uit te kiezen. Ook de gebruiksvriendelijkheid is opgevoerd. Met een power amp input voor modelers en multi-FX, bijgewerkte editor-software en vele andere verbeteringen.

 

Katana-50 MkII: Belangrijkste eigenschappen

Podiumklare 50-watt combo amp met een custom 12-inch speaker

 • Tube Logic-ontwerp zorgt voor buitengewone power, autoritaire punch en een afgetekende présence
 • Vijf unieke amp-karakters (Clean, Crunch, Lead, Brown en Acoustic), plus nieuwe voice- variaties voor elk
 • Vijf onafhankelijke effectsecties (Booster, Mod, FX, Delay en Reverb), met in elk drie selecteerbare variaties
 • Speciale Pedal FX voor via de voet bedienbare wah en pedal bend
 • Bijgewerkte BOSS Tone Studio software voor het personaliseren van je sound met meer dan 60 verschillende BOSS-effecten, channel- en global-EQ’s, aanpasbare routing en nog veel meer
 • Power Amp In voor pre-amps, modelers en multi-effects
 • Vier Tone Setting-geheugens voor het opslaan en opnieuw oproepen van alle versterker- en effectinstellingen
 • Power Control voor een opgedreven versterkerklank en respons bij lage geluidsvolumes
 • Drie Cab Resonance-opties (Vintage, Modern en Deep), selecteerbaar via het paneel of BOSS Tone Studio
 • Mic’d cabinet emulatie op de lijn-, USB- en phones/recording-outputs, met drie Air Feel-settings beschikbaar via BOSS Tone Studio
 • Aansluitingen op achterpaneel voor twee voetschakelaars of een expressiepedaal
 • Professionele set-ups beschikbaar via BOSS Tone Central

 

Label boss katana 50

 

Meer sounds, meer veelzijdigheid

De podiumklasse Katana MkII-lijn gaat verder waar de eerste generatie stopte. De reeks bouwt voort op dezelfde kernklanken en functies die van de serie zo'n wereldwijde hit hebben gemaakt. Als je van de originele Katana-versterkers hield, zul je nog meer houden van de Katana MkII. Ben je een nieuwkomer? Maak je dan klaar voor sound, feel en veelzijdigheid die veel verder gaat dan de prijsklasse.

 

Vijf Amp Characters, tien sounds in totaal

De vijf primaire amp characters van de Katana MkII bieden alles: van organische vintage tonen tot moderne high-gain sounds; plus een speciale voice geoptimaliseerd voor elektro-akoestische gitaar. De karakters zijn nu uitgebreid met nieuw afgeregelde variaties, die een breder palet aan klankopties bieden om je persoonlijke geluid mee te creëren.

 

Vijf effecten tegelijk

De Katana MkII bevat nu vijf categorieën van simultane effecten. Hierdoor ontstaat er de klankvormende power van een gigantisch pedalboard, rechtstreeks in je versterker. Onafhankelijke Booster-, Mod-, FX-, Delay- en Reverb-secties komen voorgeïnstalleerd uit de fabriek, elk met drie variaties: in totaal zijn er dus 15 kant-en-klare effecten om uit te kiezen. Door verbinding te maken met BOSS Tone Studio, kun je veel dieper graven als je wil. Zo kun je de secties met meer dan 60 verschillende effecttypes aanpassen, de volgorde wijzigen met vier verschillende ketens, en nog veel meer.

 

Boss katana 50 MKII met mooie achtergrond perspectief in focus

 

Knallende sound telkens je inplugt

Ondersteund door de Tube Logic-aanpak van BOSS, levert de Katana MkII de authentieke output distortion-karakteristieken van échte lampenversterkers; met een rijkere en responsievere sound en feel wanneer je het volume hoger opdrijft. In tegenstelling tot een klassieke lampenversterker, maakt de variabele Power Control van de Katana MkII het ook gemakkelijk om meteen naar die sweet spot te springen, zonder uit de band ontslagen of uit het huis geschopt te worden. Verlaag gewoon het totale volume waar nodig, en geniet eender waar je speelt van een inspirerende, opgedreven sound: van slaapkamer tot podium.

 

Versterk je externe gear

De Katana-50 MkII schittert als een stand-alone versterker, maar blinkt ook uit als een powered cabinet voor je favoriete pre-amp, modeller of multi-effect unit. Door verbinding te maken met de Power Amp In jack op het achterpaneel, gaan de pre-amp en effecten van de Katana MkII in bypass. Zo verkrijg je rechtstreeks toegang tot de Tube Logic power sectie, inclusief een grijpklare Power Control. En met BOSS Tone Studio kan de input via een high-pass filter en instelbare gain worden geoptimaliseerd voor verschillende apparatuur.  

 

One-Touch Recall van persoonlijke set-ups

Een van de krachtigste features van de Katana-50 MkII is de mogelijkheid om in de Tone Setting-geheugenplaatsen favoriete Amp Character- en Effect-set-ups op te slaan, zodat je ze nadien snel weer kunt oproepen. Nadat je een sound opgeroepen hebt via de paneelknoppen, kun je die heel eenvoudig saven in een geheugenplaats, door eventjes de bijhorende knop ingedrukt te houden. Vier Tone Settings (twee banken van vier) zijn beschikbaar, en kunnen snel geselecteerd worden rechtstreeks via het bedieningspaneel. Het is ook mogelijk om optionele externe voetschakelaars aan te sluiten; voor een handenvrije bediening tijdens optredens.

 

Mixklare directe klanken

De Katana-50 MkII is voorzien van lijn-, USB-, en hoofdtelefoon/opname-uitgangen met mic'd cabinet-emulatie. Zo kun je mixklare versterkerklanken naar een PA-systeem, computer DAW of hoofdtelefoon sturen. Het directe geluid kan worden vormgegeven met drie verschillende Air Feel-instellingen, die toegankelijk zijn vanuit BOSS Tone Studio. Tweekanaals USB-bediening wordt ondersteund, zodat je in echte stereo kunt opnemen, met verschillende Katana-modulatie-, EQ-, delay- en reverb-effecten.

 

Boss Tone studio aanpassingen app

 

Verbeteringen in BOSS Tone Studio

Naast de Katana MkII-versterkers is ook BOSS Tone Studio verder ontwikkeld. De interface is vernieuwd en een aantal parameters zijn nu samengebracht in het hoofdscherm voor een snellere workflow. Er is ook een speciale Pedal FX-categorie, waardoor het gemakkelijker is om wah- en pedal bend-effecten toe te wijzen aan een aangesloten expressiepedaal. En als je een eerste generatie Katana-eigenaar bent, is het mogelijk om je aangepaste patches te importeren en die verder te blijven gebruiken met de Katana MkII.

 

De BOSS Katana 50 MkII wordt geleverd inclusief:

 • 3 jaar garantie
 • Gratis verzending

 

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(22)

 • EK Door Emiel Keizer - 21-02-2022 10:22

  5 / 5

  Goede service. De versterker en gitaar werden zelfs gebracht terwijl ik daar niet om heb gevraagd. Toe de versterker niet goed werkte, werd de versterker weer opgehaald en weer een nieuwe gebracht. Zeer goede service!

 • LM Door Lukas M. - 24-01-2021 09:45

  5 / 5

  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

 • RK Door Rick K. - 01-01-2021 15:58

  5 / 5

  Perfect, klinkt onvoorspelbaar goed en al helemaal voor de prijsklasse. De 0,5W optie is prima voor een zolderkamer en de 25W en 50W zijn perfect geschikt voor op een pop podium! Mooie clean sounds en zuivere distortion sounds!

 • AO Door Ahjo - 09-12-2020 16:21

  5 / 5

  na een mooie video van Ard hoe mooi hij zou kunnen klinken met de taylor 114e ben ik maand later voor onderhoud van de taylor afgereisd naar de winkel, daar weer heldere uitleg gekregen waarbij Ard zijn muziek kunsten lied horen. kortom was weer goed toeven en dus deze prachtige versterker mee genomen.

 • MV Door Max v. - 07-11-2020 13:17

  5 / 5

  All Perfect and Ard was super pleasent and did a great job! Thanks Ard

 • ND Door Nicole d. - 19-06-2020 20:04

  5 / 5

  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

 • SD Door Simon D. - 12-06-2020 17:01

  5 / 5

  Deze versterker kan de mooie cleane sound van mijn PRS hollowbody heel goed weergeven en bovendien kun je er in allerlei variaties mee scheuren. Om het optimale geluid te kunnen instellen en de effecten te selecteren, moet je wel BOSS Tone Studio installeren op je laptop of Pc, maar dan zijn de mogelijkheden ook enorm! Er zijn 4 geheugenplaatsen met elk een andere sound in te stellen daarnaast kun je de paneelinstellingen ook vastleggen. Je kunt het volume mooi doseren m.b.v. de vermogensschakelaar, dus prima voor thuis maar ook op een podium. Top dingetje, voor weinig!

 • SD Door Simon Dragt - 12-06-2020 16:32

  5 / 5

  Deze versterker kan de mooie cleane sound van mijn PRS hollowbody heel goed weergeven en bovendien kun je er in allerlei variaties mee scheuren. Om het optimale geluid te kunnen instellen en de effecten te selecteren, moet je wel BOSS Tone Studio installeren op je laptop of Pc, maar dan zijn de mogelijkheden ook enorm! Er zijn 4 geheugenplaatsen met elk een andere sound in te stellen daarnaast kun je de paneelinstellingen ook vastleggen. Je kunt het volume mooi doseren m.b.v. de vermogensschakelaar, dus prima voor thuis maar ook op een podium. Top dingetje, voor weinig!

 • RP Door Roy P. - 05-05-2020 21:13

  5 / 5

  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

 • KL Door Karel - 03-05-2020 18:39

  5 / 5

  Voor zover deze amateur, die gitaar speelt omdat hij het leuk vindt maar niet omdat hij er goed in is, kan beoordelen een mooie versterker met super veel mogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Ook support vanuit Roland super. Kreeg geen verbinding met de Boss Tone Studio. maar 1 duidelijk mailtje en het kwam goed. En dan kan je ontzettend veel leuke dingen doen. Een echte aanrader.

 • RW Door Ronald W. - 10-04-2020 14:37

  5 / 5

  Top ding, mooi geluid voor een goede prijs!

 • LB Door Lisa B. - 24-03-2020 18:42

  5 / 5

  Enorm blij met de vele mogelijkheden van de versterker. Hij kan erg hard, maar ook zacht en de verschillende effecten allemaal in 1 versterker vind ik fantastisch. De versterker is compact en ook niet al te zwaar wat gunstig is voor evt. vervoer.

 • ME Door Maurice - 15-02-2020 19:22

  5 / 5

  Een tijd geleden als beginnende gitarist een Boss Kitana II 50 watt aangeschaft bij Souman. Wederom fijne service, lekkere koffie en de mogelijkheid om in een oefenruimte de amp uit te proberen. Het is enorm veelzijdig als het gaat om de tones en simpel in gebruik. Wanneer de amp aangesloten word op de pc zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik gebruik hem in de woonkamer en is in laag (0.5watt)vermogen/volume fijn om naar te luisteren. 25 en 50 watt is in mijn setting al gauw te hard, dus wellicht te gebruiken in een oefenruimte of klein optreden. Prima aankoop (voor mij als beginner) en absoluut value for money.

 • RE Door Rene - 14-01-2020 10:33

  5 / 5

  Direct bij mijn nieuwe Epiphone erbij gekocht en nog geen seconde spijt van gehad. De Boss Katana heeft veel mogelijkheden en klinkt goed!

 • SR Door Sven Rozendaal - 16-11-2019 20:38

  5 / 5

  Gewoon een top product. Lekker spelen met 0,5 watt voor thuis, 5 voor het weekend en 50 voor je eerste optreden. Goed in balans en veel features. Dikke Duim.

 • KS Door Kars - 08-05-2019 15:29

  5 / 5

  Mooie versterker voor de prijs. Niet te veel poespas maar een heerlijke klank en precies genoeg opties.

 • DS Door Dennis - 04-05-2019 17:11

  5 / 5

  Super mooi product . Zoals altijd goede service van Ard.. leuk bedrijf!

 • RG Door Rob G. - 29-04-2019 10:28

  5 / 5

  Prima apparaat, mooi geluid. Meer dan het geld waard

 • TR Door T. ruiter - 23-05-2018 12:25

  5 / 5

  Top versterker. Vol geluid en mogelijkheden, echt een aanrader!

 • GV Door Gert v. - 15-01-2018 15:39

  5 / 5

  TOP! Souman bedankt!

 • HW Door H. Westerman - 06-11-2017 22:40

  5 / 5

  Ook ik kan iedereen deze versterker aanbevelen. Dik geluid voor een versterker die niet veel geld kost en je ook nog eens op verschillende wattage kunt spelen. Ideaal voor de gitarist én de buren! ;)

 • RD Door Raymond - 06-11-2017 22:28

  5 / 5

  Mooie versterker voor een leuke prijs. Ook voor op het podium goed te gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss Katana 50 MkII gitaarversterker

  Boss Katana 50 MkII gitaarversterker

  € 319,- € 295,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 533 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »