Akoestische gitaar

Akoestische gitaar kopen? De akoestische gitaar is een van de populairste instrumenten van de afgelopen jaren. Vele artiesten die doorbreken spelen akoestische gitaar. Speel de mooiste liedjes op je gitaar! Thuis of met je band!
Lees meer

 

Akoestische gitaar kopen? 

De akoestische gitaar is een van de populairste instrumenten van de afgelopen jaren. Vele artiesten die doorbreken spelen akoestische gitaar. Relaxed op de bank op je prachtige akoestische western gitaar de mooiste popsongs spelen! Of zoek je de Spaanse klank? Bij gitaar winkel Muziekhuis Souman kun je terecht voor beide type akoestische gitaren. De western gitaar heeft stalen snaren en wordt veelal gebruikt om stijlen te spelen als; country/folk, popmuziek, fingerpicking en fingerstyle, strumming en slaggitaar maar ook mooie balads en liedjes van je favoriete artiest kun je de western gitaar perfect voor gebruiken! De klassieke gitaar heeft nylon snaren en is uitstekend geschikt voor stylen als; classics, Spaanse en Mexicaanse muziek, maar ook tokkelen en liederen spelen is prettig op de akoestische klassieke gitaar. U kunt in onze online muziekwinkel een akoestische gitaar kopen of een bezoek brengen aan onze gitaarwinkel!

Diverse akoestische gitaar merken zoals Martin, Taylor Guitars, Larrivee en Maton!

Wilt u een akoestische gitaar kopen zoals een western gitaar? Wij verkopen top gitaarmerken zoals MartinLarriveeTaylor en Maton maar ook goedkopere gitaren van gitaarmerken zoals Sigma, Alvarez en Yamaha. Voor elk budget hebben wij een passende gitaar te koop in onze gitaarwinkel. Regelmatig vindt u bij scherpe gitaar aanbiedingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een semi akoestische gitaar. Bekijk het grote aanbod nieuwe en tweedehands gitaren in onze fysieke gitaarwinkel vlabij Zwolle of online op Souman.nl. Vanzelfsprekend voorzien wij u graag van deskundig advies.

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »