Terug

Boss Katana 50 MkII EX

Bel of app voor de levertijd (0383765004)

 • Niet op voorraad

De Katana-50 MkII EX breidt de mogelijkheden van het populaire Katana-50 MkII-model uit en biedt meer performancemogelijkheden in hetzelfde draagbare design.

€ 399,- € 329,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss Katana 50 MkII EX

De Katana-50 MkII EX breidt de mogelijkheden van het populaire Katana-50 MkII-model uit en biedt meer performancemogelijkheden in hetzelfde draagbare design. Met GA-FC en GA-FC EX ondersteuning kun je Tone Setting geheugens selecteren, effecten aan/uit zetten en meer met onze speciale voetregelaars. Er is ook een lijnuitgang voor het verzenden van mixklare tonen naar een PA, plus de mogelijkheid om een tweede Katana MkII-versterker te koppelen via de Stereo Expand-functie.

De Katana MkII tilt de veelgeprezen Katana gitaarversterkerserie naar een hoger niveau. Met een sterk uitgebreid kernplatform met meer sounds, meer effecten en meer functies. Cover elke stijl met vijf amp characters en vijf variaties. Kleur je tonen met een grote verscheidenheid aan aanpasbare BOSS-effecten. En breid je bereik uit met de nieuwste BOSS Tone Studio software, een power amp ingang voor modelers en multi-FX, en vele andere verbeteringen.

 

Main Features

 • Stage-class 50-watt combo-versterker met GA-FC/GA-FC EX Foot Controller ondersteuning, Stereo Expand, en lijnuitgang met cabinet emulatie
 • Tube Logic-ontwerp zorgt voor buitengewone power, autoritaire punch en een afgetekende présence
 • Vijf unieke amp-karakters (Clean, Crunch, Lead, Brown en Acoustic), met vijf variaties voor elk
 • Vijf onafhankelijke effectsecties (Booster, Mod, FX, Delay en Reverb), met in elk drie selecteerbare variaties
 • Speciale Pedal FX voor via je voet bedienbare wah en pedal bend
 • BOSS Tone Studio software voor het personaliseren van je sound met meer dan 60 verschillende BOSS-effecten, channel- en global-EQ’s, aanpasbare routing en nog veel meer
 • Power Amp In: voor pre-amps, modelers en multi-effects
 • Vier Tone Setting-geheugens voor het opslaan en opnieuw oproepen van alle versterker- en effectinstellingen
 • Power Control voor een opgedreven versterkerklank en respons bij lage geluidsvolumes
 • Stereo Expand out om te linken met een tweede Katana MkII
 • Drie Cab Resonance-opties (Vintage, Modern en Deep), selecteerbaar via het paneel of BOSS Tone Studio
 • Lijn-, USB- en phones/recording-outputs met mic'd cabinet emulatie, en drie Air Feel-settings (configureerbaar in BOSS Tone Studio)
 • Optionele GA-FC en GA-FC EX foot controllers voorzien volledige amp controle, inclusief Tone Setting-keuze, effecten aan/uit, expression pedal control en meer
 • Verbindingsopties voor twee voetschakelaars of een expressiepedaal
 • Download en deel Livesets met BOSS Tone Exchange
 • Professionele set-ups beschikbaar via BOSS Tone CentralMeer Sounds, Meer Veelzijdigheid

De podiumklasse Katana MkII-lijn gaat verder waar de eerste generatie stopte. De reeks bouwt voort op dezelfde kernklanken en functies die van de serie zo'n wereldwijde hit hebben gemaakt. Als je van de originele Katana-versterkers hield, zul je nog meer houden van de Katana MkII. Ben je een nieuwkomer? Maak je dan klaar voor sound, feel en veelzijdigheid die veel verder gaat dan de prijsklasse

 

Vijf Amp Characters, Tien Tones In Totaal

De vijf primaire amp characters van de Katana MkII bieden alles: van organische vintage tonen tot moderne high-gain sounds; plus een speciale voice geoptimaliseerd voor elektro-akoestische gitaar. Elk karakter heeft ook een selecteerbare variatie, zodat je een breed palet aan toonopties hebt om je persoonlijke sound mee te creëren.

 

Vijf Effecten Tegelijk

Alle Katana MkII-modellen hebben vijf gelijktijdige effectcategorieën, en plaatsen de klankvormende power van een enorm pedalboard direct in je versterker. Onafhankelijke Booster, Mod, FX, Delay en Reverb secties komen rechtstreeks uit de fabriek met elk drie variaties: in totaal zijn er dus 15 kant-en-klare effecten om uit te kiezen. Door verbinding te maken met BOSS Tone Studio, kun je veel dieper graven als je wil. Zo kun je de secties met meer dan 60 verschillende effecttypes aanpassen, de volgorde wijzigen met vier verschillende ketens, en nog veel meer.

 

Knallende Sound Telkens Je Inplugt

Ondersteund door de Tube Logic-aanpak van BOSS, levert de Katana MkII de authentieke output distortion-karakteristieken van échte lampenversterkers; met een rijkere en responsievere sound en feel wanneer je het volume hoger opdrijft. In tegenstelling tot een klassieke lampenversterker, maakt de variabele Power Control van de Katana MkII het ook gemakkelijk om meteen naar die sweet spot te springen, zonder uit de band ontslagen of uit het huis geschopt te worden. Verlaag gewoon het totale volume waar nodig, en geniet eender waar je speelt van een inspirerende, opgedreven sound: van slaapkamer tot podium.

 

Versterk Je Externe Gear

De Katana-50 MkII EX schittert als een stand-alone versterker, maar blinkt ook uit als een powered cabinet voor je favoriete pre-amp, modeller of multi-effect unit. Door verbinding te maken met de Power Amp In jack op het achterpaneel, gaan de pre-amp en effecten van de Katana MkII in bypass. Zo verkrijg je rechtstreeks toegang tot de Tube Logic power sectie, inclusief een grijpklare Power Control. En met BOSS Tone Studio kan de input via een high-pass filter en instelbare gain worden geoptimaliseerd voor verschillende apparatuur.

 

One-Touch Recall Van Persoonlijke Set-Ups

Een van de krachtigste features van de Katana MkII is de mogelijkheid om in de Tone Setting-geheugenplaatsen favoriete Amp Character- en Effect-setups op te slaan, zodat je ze nadien snel weer kunt oproepen. Nadat je een sound vormgegeven hebt via de controls, sla je die met een snelle knopdruk gewoon op in het gewenste geheugen. Vier Tone Settings zijn beschikbaar voor een snelle selectie via het paneel of via de optionele FS-serie voetschakelaars. De GA-FC en GA-FC EX bieden een uitgebreide voetbediening, waardoor je toegang krijgt tot acht Tone Setting-geheugens (vier paneelinstellingen plus vier configureerbaar in BOSS Tone Studio), individuele effecten aan/uit, en meer.

 

Stereo: Makkelijk Gemaakt

Eén Katana MkII klinkt geweldig, maar met twee tegelijk spelen is nog beter. De Stereo Expand-functie maakt het linken van twee versterkers eenvoudig, via slechts één traditionele kabel. Je kunt alles regelen vanaf de main-Katana MkII: met stereo-compatibele effecten zoals chorus, delay, reverb en andere effecten verdeeld over beide versterkers; voor een breed, meeslepend geluidsveld. Stereo Expand wordt ondersteund door alle Katana MkII-modellen behalve door de Katana-50 MkII.

 

Mixklare Directe Klanken

De Katana-50 MkII EX is voorzien van lijn-, USB-, en hoofdtelefoon/opname-uitgangen met mic'd cabinet-emulatie. Zo kun je mixklare versterkerklanken naar een PA-systeem,computer DAW of hoofdtelefoon sturen. Het directe geluid kan worden vormgegeven met drie verschillende Air Feel-instellingen, die toegankelijk zijn vanuit BOSS Tone Studio. Tweekanaals USB-bediening wordt ondersteund, zodat je in echte stereo kunt opnemen, met verschillende Katana-modulatie-, EQ-, delay- en reverb-effecten.

 

Compacte Live Commandant

De optionele GA-FC en GA-FC EX foot controllers zijn dé partners in crime voor de Katana-50 MkII EX. Je connecteert ze met één enkele kabel, ze hebben geen externe stroom nodig en ze nemen een minimum aan ruimte in beslag. Met zes footswitches kan je direct Tone Settings oproepen en de vijf effectsecties onafhankelijk van elkaar in-/uitschakelen. Daarnaast ondersteunen ze ook externe voetschakelaars en expressiepedalen, personaliseerbaar met BOSS Tone Studio. De GA-FC biedt een standaard bediening, waar de uitgebreidere GA-FC EX de mogelijkheid biedt om twee versterkers samen te bedienen, een bijkomende unit aan te sluiten voor extra voetenwerk, en meer.

 

Ga Dieper Met BOSS Tone Studio

BOSS Tone Studio vergroot de Katana MkII-ervaring nog meer, zodat je de versterker kunt aanpassen aan jouw stijl en touch. Verander de fabriekseffecten, pas de volgorde van de effecten aan, vorm de algemene toon met globale EQ's, pas de resonantie van de cab aan, en nog veel meer. En met Livesets kun je favoriete set-ups opslaan en je Katana MkII onmiddellijk opnieuw configureren voor verschillende speelsituaties.

 

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss Katana 50 MkII EX

  Boss Katana 50 MkII EX

  € 399,- € 329,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »