Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Acus

Acus versterker kopen? Bekijk hier alle Acus gitaarversterkers zoals de Acus one 5T, Acus one 5TC, Acus one 6T, Acus one 8C versterker. Bekijk hieronder alle Acus modellen die u bij ons kunt bestellen. Ook zelf te beluisteren in onze gitaarwinkel.

Filters

Acus

Acus Akoestische Gitaarversterker

Bekijk hier de akoestische gitaarversterkers van het merk Acus. Bestel online een Acus versterker voor uw akoestische gitaar. Uw gitaar wordt mooie helder en natuurlijk versterkt met deze gitaarversterker. De akoestische gitaarversterkers van het merk Acus worden in Italië gebouwd volgens de hoogste standaarden. Acus kan leunen op de jarenlange ervaring in het bouwen van akoestische versterkers door de familie Canale. Acus is '100% Made in Italy"

Groots in geluid, klein van formaat

De Acus gitaarversterkers voor de akoestische gitaar zijn stuk voor stuk krachtpatsers met een brede klankweergave. In onze gitaarwinkel staan alle populaire modellen opgesteld voor het beste vergelijk. Voor kleine optredens en thuisgebruik, live in een kroeg als monitor, grote podia en concertzalen, de Acus versterkers geven wat ons betreft de beste klankweergave van uw gitaar en zang.

Populaire modellen

De meest verkochte gitaarversterker is de Acus One-8c. Deze 200 watt akoestische versterker biedt vele mogelijkheden als het gaat om verschillende type Reverb's (na galm) en maar liefst 3 ingangen om zowel gitaar als microfoon aan te sluiten. Een complete en tevens grootste versterker in de reeks van Acus, met een gewicht van slechts 13kg. Dit model heeft een schuine onderkant waardoor het geluid omhoog de ruimte wordt versterkt en kan op een monitor standaard worden geplaatst om op oor-hoogte te worden gebruikt. Deze laatste optie is perfect voor als u moet optreden in grotere ruimtes als een kroeg, kerk of andere podia. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »