Piano en Vleugel stemmen | Zwolle | Wezep | Apeldoorn | Kampen | Elburg | Hattem

1
Sorteer op:

Piano laten stemmen? Muziekhuis Souman beschikt over 4 gediplomeerde pianostemmers die het vak verstaan en vakkundig uw kostbare instrument weer op stemming brengen.

Lees meer
€79,- €65,-
Op voorraad

Piano of vleugel stemmen

Uw kostbare piano of vleugel moet goed onderhouden worden door deze eens per halfjaar of jaar te laten stemmen. U houdt het instrument dan goed op toon (440hz) en blijft het een genot om te luisteren en te bespelen.

Het kan erg vervelend zijn wanneer er valse tonen tussen zitten of het instrument staat ''te laag'' of ''te hoog'' op stemming. Een oorzaak kan zijn; grote schommelingen in temperatuur waar het instrument staat. Houd daarom de temperatuur zo constant mogelijk om dit te voorkomen. Vloerverwarming, houtkachels of tocht zijn de grootste boosdoeners om uw instrument vals te doen klinken.

Maak een afspraak

Prijs Pianostemmer

Het stemmen van uw piano of vleugel doen wij graag voor u met de beste pianostemmers in dienst! De normale prijs bedraagt € 65,00* euro binnen een straal van 30km van Wezep/Hattemerbroek. Woont u verder dan 30km en wilt u weten wat de kosten van piano stemmen is? Neem hiervoor contact met de winkel door te bellen naar tel. 038-3765004 of stuur een e-mail.

Maak een afspraak voor het stemmen van uw piano of vleugel

Neem contact met ons op.

*Prijs is incl. 21% B.T.W. en incl. voorrijkosten!

PIANOSTEMMEN

Voor slechts € 65,00 wordt uw kostbare piano of vleugel gestemd. Maak nu een afspraak!

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »