Terug

Boss Nextone Artist V2

 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2
 • Boss Nextone Artist V2

Levertijd: 1 of 2 werkdagen

 • Voorraad: 1

De BOSS Nextone serie combineert de klassieke lampensound en -feel met een klankdiversiteit van de nieuwste generatie. Dat resulteert in een spannend nieuw concept, op vlak van professionele gitaarversterking.

€ 749,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss Nextone Artist V2

VIER POWER STAGES, ONGELIMITEERDE EXPRESSIE

De BOSS Nextone serie combineert de klassieke lampensound en -feel met een klankdiversiteit van de nieuwste generatie. Dat resulteert in een spannend nieuw concept, op vlak van professionele gitaarversterking. Opvallende channel voicings leveren een breed scala aan inspirerende klanken, terwijl vier selecteerbare Class AB analoge power amp-types een rechtstreekse toegang bieden tot de unieke kenmerken van 6V6, 6L6, EL84 en EL34 output lampensecties. Ondersteund door onze geavanceerde Tube Logic-aanpak, geeft elk power amp-type een nieuwe sound aan het hele circuit: van input tot output. Het is de eerste maal dat de volledige klankervaringen van deze kenmerkende power stages in één versterker ondergebracht zitten.

Wil je nog dieper graven in de klankaanpassingen? Maak simpelweg verbinding met de Nextone Editor, en word een virtuele technicus. Verfijn de bias, sag, EQ en andere interne instellingen, zodat ze perfect matchen met je individuele stijl en touch. Nextone bevat ook handige moderne functies voor het spelen op het podium, zoals ingebouwde effecten, een line out voor een directe klank zonder microfoon, en een power control voor een expressief, opgedreven geluid op elk geluidsvolume. En dankzij Tube Logic kun je genieten van het geweldige geluid en de respons van je favoriete buizenversterkers, maar dan zonder het loodzware gewicht of de bijhorende onderhoudsperikelen.

Nextone Versie 2: Meer klanktools om je persoonlijke sound mee te creëren
Versie 2-firmware biedt een groot aantal nieuwe opties voor klankpersonalisatie via de Nextone Editor. Een belangrijke feature is Character Shape: die ontgrendelt klankafregeling op designerniveau, rechtstreeks in het hart van de power amp. Daarnaast zijn er nu aparte pre-amp EQ's (pre/post) beschikbaar (inclusief een nieuwe grafische10-bands versie). Ook zeven boost-types zijn toegevoegd, en effecten kunnen voortaan ook onafhankelijk van elkaar worden ingesteld, bij custom mode kanalen. Er is ook een selecteerbare Extra Headroom-instelling: voor extra punch. En de nieuwe import/export- en bibliotheekfuncties maken het eenvoudiger dan ooit om met verschillende Nextone set-ups te werken.

 • Professionele versterker voor optredens, met authentieke Tube Logic-klank
 • Vier analoge Class AB power amp circuits, selecteerbaar via het paneel: 6V6, 6L6, EL84 en EL34
 • Draagbaar combo-ontwerp met een vermogen van 80 watt en een custom 12-inch speaker
 • Clean- en Lead-kanalen, met standard en custom mode opties
 • Dynamisch reagerende vermogensregeling voor opgedreven geluid en respons bij gereduceerd volume
 • Nextone Editor (Mac/Windows) voor het aanpassen van interne versterkerparameters, inclusief tone stack type, EQ, sag, bias, effecten, systeeminstellingen en nog veel meer
 • Boost- en Tone-schakelaars voor het toevoegen van crunch en sprankel
 • Ingebouwde delay, tremolo en reverb effecten, plus loop voor het invoegen van externe effecten
 • Externe speaker jacks: 1 x 8 ohm en 2 x 16 ohm
 • Line, USB, en phones/opname outputs, met drie Air Feel mic’d cab settings, selecteerbaar via de Nextone Editor
 • Ondersteuning voor rechtstreekse opname en re-amping via USB

  Nextone Versie 2: Nieuwe toegevoegde functies (Beschikbaar met de Nextone Editor)
 • Character Shape voor elk tube-type, waardoor er een verregaande, diepe klankoptimalisatie mogelijk is, rechtreeks in het hart van de power amp
 • Extra Headroom-schakelaar voor extra punch wanneer de power control wijd open staat
 • Twee EQ's zijn nu beschikbaar voor klankvorming voor en na de pre-ampsectie, met de keuze uit parametrische of 10-bands grafische types
 • Zeven nieuwe boost types toegevoegd
 • Onafhankelijke effectentoewijzing zijn nu per kanaal mogelijk in custom modus
 • Grafisch EQ-type nu beschikbaar in de systeemsectie
 • Nieuwe import/export- en bibliotheekfuncties toegevoegd, plus 20 nieuwe presets
Gitaarversterking van de volgende generatie met Tube Logic

De Tube Logic-benadering wordt alom geprezen door gitaristen overal ter wereld. Door het complexe interactieve gedrag van lampenversterkers op alle mogelijke manieren te reproduceren, levert dit design het échte geluid, gevoel en de respons. Dit proces biedt ook nuttige voordelen voor hedendaagse gitaristen. Denk aan: een grotere betrouwbaarheid, een lager gewicht en een onderhoudsvrije werking. Tube Logic evolueert nog verder met de Nextone serie, die je toegang geeft tot verregaande klankaanpassingen, die onpraktisch of onmogelijk zijn via traditionele lampendesigns. Een Nextone versterker plaatst de ware respons-kenmerken van de bekendste versterkerontwerpen binnen handbereik. Zo kun je jouw geluid met ongeëvenaarde precisie aanpassen.

Instant Power Amp Re-Voicing

Bij een lampen-gitaarversterker is de voorversterker bepalend voor de basisklank. Maar het is het ontwerp van de eindversterker dat de algemene klanksignatuur en het speelgevoel écht definieert. De meeste versterkers gebruiken een specifiek type ouput tube, terwijl er maar weinig versterkers zijn waarmee je verschillende power tubes kunt verwisselen. Helaas vereist dit proces meestal de fysieke vervanging van de lampen. Plus een afspraak met een technicus, waardoor deze optie duur en onhandig is. Algemeen gesproken moest je tot voor kort meerdere versterkers kopen, om toegang te krijgen tot de unieke klankkarakteristieken van verschillende output tubes. Tot vandaag...
Nextone verandert alles: met de mogelijkheid om zijn analoge Class AB eindversterkersectie via één van de vier klassieke designs meteen te herstemmen. Amerikaanse sounds worden weergegeven met de 6V6 en 6L6 output tube types, terwijl Britse sounds worden weergegeven met de EL84 en EL34 types. In tegenstelling tot modeling amps, die enkel een niet-reactieve versterker voeden via vooraf ingestelde versterkermodellen, verandert het selecteren van een power amp type op de Nextone fysiek het volledige uitgangscircuit; evenals de manier waarop de voorversterker en luidspreker hiermee interageert. Dat zorgt ervoor dat de volledige versterker bij elke setting authentiek presteert, waardoor realisme ontstaat dat alleen mogelijk is met de geavanceerde Tube Logic-benadering.

Nextone Power Amp Types

6V6—Vormt het hart van vele legendarische low-wattage Amerikaanse versterkers. De 6V6 output tube staat bekend om zijn uitgesproken zachte, heldere toon en organische compressie.
6L6—Gebruikt in klassieke Amerikaanse podiumversterkers en enkele moderne high-gain designs. De 6L6 output tube levert high-headroom punch met een rond en vol mid-karakter.
EL84—Beroemd als de power tube in de Britse combo versterkers, geïntroduceerd in de late jaren '50 en vroege jaren '60. De EL84 produceert een glasachtige, cleane glans bij lagere volumes; en een rijke, romige distortion bij opgedreven volumes.
EL34—De power tube is terug te vinden in de iconische Britse stack versterkers. De EL34 is geliefd om zijn warme, vette toon en onmiskenbare rock crunch.

Opgedreven sound en feel bij lagere volumes

Bij elke lampenversterker moet je de output tubes pushen om hem op zijn best te laten klinken. Helaas betekent dit ook dat het volume flink verhoogd moet worden, wat bijna altijd door geluidstechnici, bandleden en buren afgekeurd wordt. Aangedreven door Tube Logic levert Nextone de complexe distortion-karakteristieken van de output tubes en hun interactie met de uitgangstransformator en luidspreker. Dat resulteert in het rijke, dynamisch reagerende geluid waar iedereen dol op is. En met de geïntegreerde vermogensregeling kun je de authentieke opgedreven versterkerklank ervaren, terwijl het volume past bij elke situatie. Ongeacht of dat nu thuis, in de studio of op het podium is.

Wees je eigen amp-technicus en personaliseer klanken volgens jouw stijl en touch

De Nextone-versterker is voorzien van een tweekanaals ontwerp met Clean- en Lead-kanalen, plus een drie-bands tone stack en een presence-regeling. Ook zijn er Boost- en Tone-schakelaars beschikbaar, zodat je extra gain en sprankel kunt toevoegen, wanneer nodig. Met een snelle knopdruk kan de gebruiker de versterker in Custom Mode schakelen, die in de fabriek aangepaste variaties voorziet van de standaard Clean- en Lead-kanalen. Beter nog: de custom mode kanalen kunnen worden afgestemd op jouw wensen, met de Nextone Editor software.
Via een gebruiksvriendelijke interface biedt de Nextone Editor je de mogelijkheid om het geluid te verfijnen, en aan te passen aan je persoonlijke stijl en favoriete pedalen. Stel de tone stack van een kanaal in op Amerikaanse of Britse types, geef vorm aan de algemene klank met een krachtige channel-EQ, en pas zelfs de speelrespons aan door bias, sag en meer af te regelen. De Tone-schakelaar kan worden toegewezen aan twee verschillende types, en de Boost-schakelaar kan worden ingesteld voor verschillende karakters, of zelfs als compressor functioneren. Er is ook een systeem-brede EQ beschikbaar, waarmee je de klankbalans van de volledige versterker kunt definiëren. En met 99 verschillende gebruikersinstellingen binnen handbereik, kun je het geluid van de Nextone aanpassen aan elk optreden dat je speelt.

Ingebouwde effecten en schakelbare effect-loop

Met zijn ingebouwde delay, reverb, en tremolo effecten, voorziet de Nextone nog meer veelzijdigheid en gemak voor optredende gitaristen. Met behulp van de Nextone Editor kan de delay-sectie in de custom mode vrij worden toegewezen aan analoge, tape, of SDE-3000 delay types, of een tremolo-effect. De reverb kan worden toegewezen aan plate-, spring- of hall-types. Bovendien biedt elk effecttype een verregaande set parameters voor het oproepen van de perfecte klank. De versterker bevat ook een loop voor het integreren van je eigen effecten, met seriële/parallelle werking, loop-positie, en meer: selecteerbaar via de Nextone Editor.

Oefenfuncties voor optredens en opnames

De optionele GA-FC-voetcontroller, aangesloten via één kabel, wordt een commandocentrum voor kanaalselectie, Tone, Boost, effecten, pedaalvolume en meer. Als je nog lichter wilt reizen, kun je tot drie voetschakelaars van de FS-serie gebruiken om verschillende functies mee te bedienen. Er is ook een line out voor het uitsturen van een direct signaal naar een PA, plus een phones/opname-uitgang voor stille oefen- en opnamesessies. Met behulp van de Nextone Editor kan het karakter van het directe geluid worden ingesteld op één van de drie Air Feel-settings, voor een reeks mic'd cab-klanken.
Ook externe luidspreker-jacks zijn voorzien, met ondersteuning voor het aansluiten tot twee 16 ohm 4x12 cabs voor een nog grootsere sound. Naast het voorzien van communicatie met de Nextone Editor, fungeert de USB-aansluiting van de versterker ook als een directe opname-interface voor je favoriete DAW-software. Meerdere kanalen worden ondersteund, zodat je zowel de gesimuleerde cab-uitgang als de droge directe klank kunt opnemen, om later via de Nextone opnieuw te re-ampen.

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Reviews

Recent bekeken

  • Boss Boss Nextone Artist V2

  Boss Nextone Artist V2

  € 749,-

  De BOSS Nextone serie combineert de klassieke lampensound en -feel met een klank...

  Snelle levering

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss Nextone Artist V2

  Boss Nextone Artist V2

  € 749,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »