Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Boss Katana Gen 3

Waar je ook speelt en wat je niveau ook is: met de BOSS Katana Gen 3-gitaarversterkerserie zit je altijd goed. Met een klank van wereldklasse, een inspirerende feel en geëvolueerde prestaties zijn dit de beste Katana-versterkers tot nu toe!

Filters

Boss Katana Gen 3

Veel van het Katana-succes is te danken aan technologische innovatie. Maar het gaat net zo goed om jou: onze steeds groter wordende familie wereldwijde gebruikers. Met de release van Katana Gen 3 willen we een eerbetoon brengen aan de muzikale avonturiers die deel uitmaken van de Katana-community, door die gouden momenten te benadrukken waarop je jouw unieke stem op de gitaar, en de bijbehorende passie voor het spelen ontdekt. Samen maken we de sound.

 

Ontworpen voor Perfectie

Gesteund door meer dan 50 jaar ervaring en ontwikkelingskennis zijn de vakkundige BOSS-ingenieurs verantwoordelijk voor een aantal van 's werelds populairste gitaarversterkers. De Katana-serie belichaamt onze Tube Logic-filosofie en levert de genuanceerde sound, feel en de respons van klassieke lampenversterkers; zonder de inherente problemen van instabiliteit en broosheid.

De duurzame en lichte Katana-versterkers zijn ontworpen en gebouwd met speciale componenten; voor een consistente, onderhoudsvrije werking in elke situatie. Met miljoenen tevreden klanten over de hele wereld is de steeds groeiende Katana-community een duidelijk bewijs van de aantrekkingskracht van deze bekroonde serie.

 

Game-Changing Prestaties

Katana-versterkers zitten boordevol functies en staan bekend om hun onverslaanbare veelzijdigheid en waarde. Met een uitgebreide reeks veelgeprezen amp-karakters en een overvloed aan toonaangevende BOSS-effecten behoren ze tot de meest flexibele gitaarversterkers die je kunt kopen. Van kristalhelder tot extreme metal: elke gitaartoon kan snel en eenvoudig worden ingesteld. Of je nu thuis jamt, in de studio opneemt of live optreedt, Katana stroomt mee met élke creatieve ambitie. Oefen in stilte met een hoofdtelefoon, sluit aan op een DAW via USB of rock op het podium terwijl je een DI naar de zaal stuurt - je mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

 

Uniek van Jou

Met zulke krachtige klank-tools is Katana hét ultieme canvas voor het creëren van meesterlijke gitaarklanken. Bewerk hands-on vanaf het paneel of duik dieper met de BOSS Tone Studio-app. Definieer je kerngitaargeluid via zes amp-karakters: Brown, Lead, Crunch, Pushed, Clean en Acoustic. Voeg vervolgens klankkleur toe dankzij de meer dan 60 BOSS-effecten van wereldklasse, verdeeld over speciale secties voor Booster, Mod, FX, Delay en Reverb. De reactieve analoge klasse AB power stage maakt het plaatje compleet, en levert een professioneel geluid van podiumklasse dat je optredens perfect omlijst.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »