Terug

Voorjaarsaanbiedingen met HOGE KORTINGEN op geselecteerde Yamaha piano's & silent piano's - tot wel €2.000,- korting!

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Demonstratie Boss pedalen & versterkers

  • 01 / 08 / 2017 0
Demonstratie Boss pedalen & versterkers

Vrijdag 1 december staat vanaf 19:00 de Demonstratie Boss pedalen & versterkers op het programma. Professioneel gitarist en demonstrateur Marc Meester komt o.a. de nieuwe Katana versterkers showen en de 500-series!

Op vrijdagavond organiseren we in samenwerking met productspecialist en gitarist Marc Meesters (BOSS) een leuke informatieve avond over pedalen en versterkers. Op deze avond zal Marc de 500-series demonstreren en de razend populaire BOSS Katana versterkers. Tijdens en na de clinic kun je vragen stellen en na de demo is er alle gelegenheid om pedalen en versterkers uit te proberen. Ook kun je deze avond profiteren van unieke kortingen die je nergens anders krijgt!
 
En als klap op de vuurpijl; verloten we nog eens een BOSS KATANA 50 gitaarversterker!
 
Dit alles in combinatie met een hapje & drankje, gratis parkeren en gratis entree! Deelnemen aan dit evenement? Meld je aan via [email protected]
 
Neem familie en vrienden mee!
 
BIO Marc Meesters:
 
Na dik 10 jaar in de muziek actief te zijn heeft Marc heel wat podium ervaring opgedaan. Van kleine kroegjes tot grote festivals in binnen en buitenland. Marc is actief in verschillende bands en stijlen en profileert zich als gitarist en zanger. Hij deelde al vaak het podium met gerenommeerde muzikanten en toerde met verschillende bands doorheen de UK.
 
In 2013 speelde hij ook op de Shawn Lane Memorial Show in Memphis. Het eerste wat Marc kocht wat een Boss ME-50. Sindsdien altijd gebruik gemaakt van Boss pedalen ongeacht het project of band. Benieuwd naar welke sounds je allemaal uit je gitaar kunt halen met behulp van gitaarpedalen? Op Vrijdag 1 december laat gitaarvirtuoos Marc Meesters je zien wat er allemaal mogelijk is tijdens een demo Roland- en BOSS-gitaarpedalen en effecten. 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »