Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

BOSS INTRODUCEERT DE KATANA MKII GITAARVERSTERKER LINE-UP

  • 03 / 10 / 2019 0
BOSS INTRODUCEERT DE KATANA MKII GITAARVERSTERKER LINE-UP

Hamamatsu, Japan, 3 oktober 2019 — BOSS introduceert de Katana MkII Gitaarversterker line-up: de volgende generatie van de veelgeprezen Katana-versterkerserie. Katana-amps worden wereldwijd erkend voor hun authentieke tube-klanken, ingebouwde BOSS-effecten, eenvoudige klank personalisatie- en uitzonderlijke waarde.

BOSS INTRODUCEERT DE KATANA MKII GITAARVERSTERKER LINE-UP

Bekroonde Katana-serie geüpdatet met meer sounds, meer functies en meer veelzijdigheid

De podiumklasse Katana MkII-versterkers bouwen voort op de klanken en functies die de oorspronkelijke serie zo'n grote favoriet onder muzikanten maakten. Ze bevatten nu nog meer klanken, meer effecten en zijn nog veelzijdiger.

De Katana MkII line-up bevat drie comboversterkers en een versterkertop. De 50-watt Katana-50 MkII en de 100-watt Katana-100 MkII zijn elk uitgerust met een custom 12-inch luidspreker, terwijl de 100-watt Katana-100/212 MkII twee custom 12-inch luidsprekers heeft. De 100-watt Katana-Head MkII kan worden aangesloten op een externe 8-ohm of 16-ohm speakerkast, en bevat ook een geïntegreerde 5-inch monitor speaker voor klank-preview en om mee te oefenen.

Als aanvulling op de vijf primaire amp karakters uit de oorspronkelijke serie, is elk Katana MkII-model uitgebreid met nieuwe voice-varianten, voor een nog breder palet aan klankopties. De verschillende amp-karakters omvatten alles: van sprankelend clean tot modern high-gain, plus speciale voices geoptimaliseerd voor elektro-akoestische gitaar.

Katana MkII-versterkers zijn nu voorzien van vijf simultane effectcategorieën, de originele serie had er drie. Onafhankelijke Booster, Mod, FX, Delay en Reverb secties komen rechtstreeks uit de fabriek met elk drie variaties: in totaal dus 15 kant-en-klare effecten om uit te kiezen. Je kunt ook nog veel verder gaan door verbinding te maken met de BOSS Tone Studio editor software voor Mac en Windows. Daar kan je secties personaliseren via meer dan 60 verschillende effecttypes, de volgorde van de effecten wijzigen, en nog veel meer. 

Naast stand-alone kan een Katana MkII-versterker ook worden gebruikt als stroombron voor een pre-amp, modeler of multi-effectenunit. Door verbinding te maken met de Power Amp In-aansluiting op het achterpaneel, bereikt de gebruiker rechtstreeks de Tube Logic stroomsectie, compleet met grijpklare Power Control. En met BOSS Tone Studio kan de input via een high-pass filter en instelbare gain worden geoptimaliseerd voor verschillende apparatuur.

Op de 100-watt Katana MkII-modellen is ook de nieuwe Stereo Expand-functie beschikbaar. Die maakt het linken van twee versterkers eenvoudig, via slechts één traditionele kabel. De gebruiker kan alles regelen vanaf de master-Katana MkII: met stereo-compatibele effecten zoals chorus, delay, reverb en andere effecten verdeeld over beide versterkers; voor een breed, meeslepend geluidsveld.

Net zoals de Katana MkII-versterkers is ook BOSS Tone Studio verder ontwikkeld: met een vernieuwde look en een aantal updates voor een snellere workflow. Via de software kunnen eigenaars van de eerste generatie Katana-versterkers hun eigen patches importeren en gebruiken met de Katana MkII-versterkers.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »