Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

!! BINNENKORT: NIEUWE JOHN MAYER PRS SE SILVER SKY GITAREN | NIEUWE KLEUREN | ESDOORN FRETBOARD MODEL

!! BINNENKORT: NIEUWE JOHN MAYER PRS SE SILVER SKY GITAREN | NIEUWE KLEUREN | ESDOORN FRETBOARD MODEL

PRE-ORDER bij MUZIEKHUIS SOUMAN: vijf nieuwe John Mayer SE Silver Sky gitaren in de kleuren Storm Grey en Piano Black. Daarnaast brengt PRS ook een volledig nieuwe PRS SE Silver Sky versie uit met een esdoorn fingerboard in drie fantastische kleuren: Overland Grey, Nylon Blue en Summit Purple. Houd onze socials en website in de gaten voor de nieuwste updates!

PRS introduceert vijf gloednieuwe John Mayer SE Silver Sky gitaren. Twee PRS gitaren zoals we deze kennen uit de SE serie met palissander toets in de kleuren Storm Grey en Piano Black. En daarnaast komt er een volledig nieuwe PRS SE Silver Sky versie binnen met esdoorn fingerboard in drie nieuwe kleuren: Overland Gray, Nylon Blue & Summit Purple.

Samenwerking tussen PRS en John Mayer

In 2018 werd de SE Silver Sky voor het eerst door PRS geïntroduceerd met medewerking van John Mayer. Het nieuwste PRS model beschikt over kenmerkende details die persoonlijk zijn geselecteerd door Mayer zelf, samen met PRS's toewijding aan expert vakmanschap en innovatie. 

De Silver Sky heeft een populieren body wat erg sterk en duurzaam is. De nieuwste versie heeft een geschroefde esdoornhals met esdoorn fingerboard waarop de bekende Paul Reed Smith vogel inlays te zien zijn. Deze nieuwe gitaren van PRS komen volledig tot hun recht met de door John Mayer uitgekozen drie single-coil 635JM "S" pickups. De gitaren zijn niet alleen visueel erg mooi afgewerkt in nieuwe kleuren, maar hij biedt ook een ultiem speelcomfort! Een must-have voor alle John Mayer en gitaarliefhebbers. Het is een veelzijdig instrument dat geschikt is voor een scala aan genres en dus geschikt is voor elke muzikant die op zoek is naar muziek die opvalt. Al eerder hebben we gitaren van PRS SE Silver Sky online gezet op onze website in de kleuren: Stone Blue, Dragon fruit, Ever Green en Moon White.

Houd onze socials en website in de gaten om de nieuwste modellen van PRS niet mis te lopen! Pre-order zo snel mogelijk om een PRS SE Silver Sky in handen te krijgen bij Muziekhuis Souman!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »