Terug

Muziekwinkel 2000 m2. Deze week ma. t/m za. geopend! Corona maatregelen van toepassing.

  • Showroom & webwinkel
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & piano specialist

Studiepiano en beginnerspiano kopen

Beginnerspiano kopen? Studiepiano's zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Muziekhuis Souman kunt u terecht voor een brede collectie akoestische studiepiano's in een goedkope prijsklasse tot duurzame Yamaha piano's van hoge kwaliteit.

Filters

Studiepiano en beginnerspiano kopen

Beginnerspiano kopen

Studiepiano's en beginnerspiano's zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Muziekhuis Souman kunt u terecht voor een brede collectie goedkope akoestische studiepiano's in een lage prijsklasse tot duurzame Yamaha piano's van hoge kwaliteit. Dagelijks worden piano's bij ons ingeruild en voorzien wij van een onderhoudsbeurt, afregeling en geven daarbij garantie. Bij ons kunt u de beste beginnerspiano kopen.

Kleine en compacte piano

De zogeheten studiepiano's zijn vaak iets kleiner en compacter van formaat ten opzichte van een standaard Yamaha U1 piano en Yamaha U3 piano. De studiepiano is een breed woord. Denk aan diverse pianomerken, land van herkomst, verschillende houtsoorten en kleuren. Eveneens zijn digitale piano's zogeheten studiepiano's omdat deze in een lagere prijsklasse liggen en tevens een hoofdtelefoon aan te sluiten is. U of uw kind kan dan pianospelen zonder dat medebewoners het pianospel kunnen horen.

Waarom een tweedehands studiepiano kopen bij een pianowinkel?

Technisch gezien zijn studiepiano's die op o.a. Marktplaats staan, niet optimaal. Er worden honderden aangeboden maar dan zijn transport en onderhoud de grootste kostenpost omdat de piano niet is onderhouden. 

De studiepiano's die bij Muziekhuis Souman in de showroom staan opgesteld worden met garantie, gratis transport en onderhoudsvrij afgeleverd! U betaalt niet meer dan bij een particuliere verkoop, maar wel vertrouwd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 199 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »