Terug

Boss Waza Amp Head Versterkertop 150-Watt

Levertijd: 1 of 2 werkdagen

 • Voorraad: 1

Een robuuste 150-watt versterkertop, ontstaan uit dezelfde innovatieve spirit waarmee sinds het begin van de rockperiode de ideale rocksound nagestreefd wordt

€ 3.674,- € 2.999,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss Waza Amp Head Versterkertop 150-Watt

VAN VINTAGE SOUND TOT ULTIEME ROCKTONE!

De BOSS WAZA Amp Head is een robuuste 150-watt versterker met een iconische sound die teruggrijpt naar de beginperiode van het rocktijdperk. De WAZA Amp Head en bijhorende cabinets halen hun inspiratie uit de rijke ontwikkelingsgeschiedenis van rockversterkers. Ze bieden de originele sound van de allereerste rock stack amp. Daarnaast hebben de BOSS-ingenieurs ook een hedendaagse interpretatie van die klank ontwikkeld, die ze de 'WAZA Brown Sound' hebben genoemd. Terwijl de WAZA Amp Head geboren werd met het oog op historische innovatie, biedt hij ook expressiviteit: van de originele vintageklank tot de hedendaagse WAZA Brown-variant. Tel daar nog eens tal van moderne uitbreidingsmogelijkheden én betrouwbaarheid bij; en BOSS betreedt met de WAZA Amp Head ontegensprekelijk nieuw terrein binnen de versterkermarkt. De zoektocht naar de ideale rocksound eindigt hier!

 

 

 • Vintageklank van de allereerste rock stack amp, aangevuld met BOSS WAZA-vakmanschap resulteert in een 150-watt versterkertop met de ideale rocksound voor optredens en performances
 • Selectieknop voor karaktervariaties: de legendarische rocksound bij de Internal-positie, de 'WAZA Brown Sound' bij de Amplifier A-instelling (via een voorgeïnstalleerde Tone Capsule), en nog een lege connector voor toekomstige uitbreidingsmogelijkheden
 • Vier schakelbare kanalen (Clean, Crunch, Lead 1 en Lead 2) voor elk denkbaar versterkerkarakter
 • Opgebouwd als een 3-eenheden tellende rack-unit en weggewerkt in een speciale houten behuizing
 • Betrouwbare, onderhoudsvrije 150-watt solid-state power amp ontworpen met discrete circuits
 • Viervoudige Power Control (1 W, 50 W, 100 W, Max) maakt krachtige lampendistortie mogelijk bij eender welk volume
 • Moderne uitbreidbaarheid voor verschillende situaties met EFX loops, line out met Air Feel-controlefunctie, voetschakelaar en nog veel meer
 • 4 x 12” en 2 x 12” bijpassende behuizingen beschikbaar, nauwgezet ontworpen voor maximale compatibiliteit

 

Een historische zoektocht en zucht naar innovatie leveren de ultieme Rocksound

WAZA staat voor BOSS-expertise en passie. Hier wordt die gecombineerd met de overgeërfde spirit van de historische bouwmeesters van de eerste rockversterker. Samen creëren ze de ideale rocksound. De aller eerste stack amp blijft zelfs tot op vandaag nog de maatstaf voor rockversterkers. Doorheen de geschiedenis hebben bouwmeesters de versterker bijgesteld en afgesteld om de ideale rocksound te bekomen. De '70s en '80s hard rocksound werd de 'brown sound' genoemd - en is een gevolg van die zoektocht naar de perfecte rockklank. Dynamiek die reageert op de tokkelnuances van de muzikant, en factoren als grommende lage tonen, krachtige middentonen, bite, definitie in de hoge tonen, lucht en aanslaggevoeligheid zijn stuk voor stuk aanwezig in een goed uitgebalanceerde brown sound. De WAZA Amp beschikt over twee types versterkerkarakteristieken. Eentje levert de klassieke sound van de aller eerste stack amp. De andere voorziet de ideale brown sound, nauwgezet opgedreven met de eigen interpretatie van BOSS. Elk versterkertype bevat vier kanalen: Clean, Crunch, Lead 1 en Lead 2 — voor een variant op de traditionele sound. Perfect om mee te innoveren binnen de moderne rockscene.

 

Betrouwbare Duurzaamheid voor Creatieve Vrijheid

Terwijl de WAZA Amp voor elke podiumperformance ruimschoots over voldoende vermogen beschikt, heeft hij niet te maken met onderhoudsproblemen waar lampenversterkers die krachtig genoeg zijn om er live mee op te treden af te rekenen krijgen. De WAZA-architectuur maakt komaf met grote nadelen als vibratieschade, het frequent moeten vervangen van lampen en andere kostelijke onderhoudsperikelen. De WAZA Amp is zo goed als onderhoudsvrij en ontworpen volgens WAZA-vakmanschap, dat gelijk staat aan de decennialange bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid van BOSS -producten bij professioneel gebruik. Je kunt steevast rekenen op de vertrouwde robuustheid en de betrouwbaarheid van een WAZA Amp. Hij voorkomt stress bij professionele artiesten die vaak optreden, zodat die zich volledig kunnen concentreren op hun creatieve inspiratie tijdens live performances.

 

Vintage Erfenis Samengebracht met Uitbreidbare Moderniteit

Geen enkele gitarist met een lampenversterker kan eraan weerstaan om af en toe het speelvolume op te drijven, om zo het gevoel te ervaren van een amp die op zijn hoogtepunt presteert. Met de BOSS WAZA Amp’s Power Control-mogelijkheid verkrijg je rijkere boventoontexturen met een responsievere feel, op eender welk geluidsvolume. De WAZA amp beschikt daarnaast nog over andere functies die zijn historische innovatieve spirit verder aanvullen met moderne uitbreidingsmogelijkheden. Twee EFX Loops met selecteerbare parallel of seriële routing maken geavanceerde soundcreaties mogelijk, in combinatie met effectpedalen. Een Line Out is eveneens beschikbaar, waardoor de versterker direct verbonden kan worden met externe mixers of opnameapparaten. Op die manier verkrijg je de krachtige sound van een gitaarversterker, net alsof je via de speakers zou spelen. De Line Out Air Feel-schakelaar stelt je in staat om het klankkarakter van een microfoonopstelling aan te passen. En een speciale Cabinet Resonance-knop op de WAZA Amp verandert op magische wijze de klankkleur van de versterkerkast. Daarnaast is er nog een ingang voor een voetschakelaar aanwezig, waarmee je kanalen kunt veranderen en effecten aan / uit kunt switchen. En tot slot is er ook nog een USB Rec Out-jack, die je rechtstreeks naar een computer laat opnemen.

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Recent bekeken

  • Boss Boss Waza Amp Head Versterkertop 150-Watt

  Boss Waza Amp Head Versterkertop 150-Watt

  -18% Korting

  € 3.674,- € 2.999,-

  Een robuuste 150-watt versterkertop, ontstaan uit dezelfde innovatieve spirit wa...

  Snelle levering

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss Waza Amp Head Versterkertop 150-Watt

  Boss Waza Amp Head Versterkertop 150-Watt

  € 3.674,- € 2.999,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »