Terug

Voorjaarsaanbiedingen op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 2.000,- korting!

Boss RC-300 Loop Station

Bel of app voor de levertijd (0383765004)

 • Niet op voorraad

De RC-300 is simpelweg de krachtigste looper in pedaalvorm op de markt. Hij beschikt over 3 synchroon lopende stereosporen elk met een eigen volumeregelaar en transportpedalen

€ 619,- € 495,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss RC-300 Loop Station

DE TRIPLE-STEREO MEGA LOOPER!

De RC-300 is simpelweg de krachtigste looper in pedaalvorm op de markt. Naast 3 synchroon lopende stereosporen –elk met een eigen volumeregelaar en transportpedalen– bevat hij professionele effecten, een expressiepedaal en een uitgebreid bedieningspaneel voor een efficiënt en duizelingwekkend gebruik. Dit loopstation is uiteraard geschikt voor gitaar, bas, toetsen en andere muziekinstrumenten. Maar zelfs zangers, akoestische percussionisten, rap-artiesten, enzomeer kunnen dankzij de XLR-ingang met fantoomvoeding delen in de “loop”-pret. Dit alles natuurlijk in realtime. Het interne geheugen van de RC-300 biedt plaats aan zo’n 3 uur stereo audiomateriaal die met de interne effecten kan worden bewerkt. Via de USB-poort kun je afgewerkte loops extern archiveren en WAV-bestanden im- of exporteren. Maar de USB is ook in staat om audio en midi (sync) te streamen. Met deze Loop Station zorgt BOSS alvast voor een onuitputtelijke inspiratiebron. Maar voorzichtig: “loopen” kan verslavend werken… 

 

 

Standaard Features

 • 3 stereosporen elk met eigen transportpedalen.
 • Aparte volume faders voor elk spoor.
 • Expressiepedaal voor de realtime-controle van de effecten.
 • Opnameduur van maximaal 3 uur, 99 interne geheugens.
 • 16 effecten, die voor “loop”-toepassingen geschikt zijn.
 • XLR-microfooningang met fantoomvoeding.
 • Dataopslag via USB, import & export van WAV-bestanden.
 • USB audio en midi(sync) streaming.

 

Drie stereosporen

De RC-300 biedt 3 stereosporen, die elk een “loop” (van meerdere lagen!) kunnen afspelen en apart kunnen worden bediend. De “Auto Recording”-functie start de opname, zodra jij begint te spelen of een aangesloten signaalbron start. In de Count-In-mode begint elke opname met een aftel van één maat. Als je niet tevreden bent, kun je de laatste partij weer wissen – of uiteindelijk toch weer herstellen (Undo/Redo). En met een opnameduur van 3 uur kun je je een tijdje “in stilte” bezighouden…

 

Uitgebreide pedalenbak

De fysiek breder geworden RC-300 is uitgerust met een expressiepedaal (voor de controle van een groot aantal parameters) en grotere voetschakelaars voor de REC/PLAY- en STOP-functie van elk spoor. Met de eveneens aanwezige ALL START/STOP-voetschakelaar zorg je tenslotte dat alle sporen samen beginnen en stoppen. De mix van de drie sporen kan via drie volumefaders worden ingesteld. Heb je nog meer controle nodig? Dan heb je de keuze uit nog een arsenaal aan optionele pedalen.

 

Interne effecten

De RC-300 bevat effecten zoals transpose, flanger, phaser, modulator, stemeffecten e.d. waarmee je zowel de sporen als ook live ontvangen audiosignalen kunt bewerken. Met de LOOP FX-voetschakelaar kun je de interne effecten in- en uitschakelen. Als je ook graag de parameters van een actief effect beïnvloedt, kun je daar het expressiepedaal voor gebruiken. De effecten kunnen, naar keuze, voor het bewerken van één spoor of de volledige mix worden gebruikt, zodat je creatief alle kanten op kunt.

 

Metronoom en voorgeprogrammeerde audiodata

De RC-300 bevat een gesofistikeerde metronoom, die ritmepatronen afspeelt, terwijl jij opneemt. Er zijn patronen voor rock, pop, shuffle, Latin e.v.a. Met een vast toegewezen regelaar kun je het volume van het ritme instellen. Het tempo ervan bepaal je door de waarde hetzij in kleine stappen te wijzigen, hetzij door gewoon de maat te tappen. Zelfs de maatsoort kan worden ingesteld. En telkens, wanneer jij een frase opslaat, worden ook het ritmetype en de maatsoort opgeslagen. De “Loop Quantize”-functie helpt je bij het “netjes knippen” van je “loops”. En om je op weg te helpen bevat de RC-300 aanvankelijk al een aantal begeleidingspartijen (bas, piano enz.), die ook van pas komen voor gezellige jamsessies.

 

USB-poort

De RC-300 kan op een USB-poort van je computer worden aangesloten, wat bv. het archiveren van je creaties toelaat. Bovendien kun je WAV-bestanden naar de computer exporteren en in de RC-300 importeren. Om je even een idee te geven: je kunt WAV-bestanden van maximaal 1,7GB importeren (16 bit/44.1kHz)!

 

AUX-ingang

De AUX IN-aansluiting is bedoeld voor het aansluiten van andere audiobronnen (bv. MP-3-player) Als je dus materiaal van een audioplayer in je “loops” wilt integreren, hoef je dat apparaat maar op de AUX-ingang aan te sluiten..

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss RC-300 Loop Station

  Boss RC-300 Loop Station

  € 619,- € 495,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »