Terug

WIJ ZIJN OPEN

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Grand Pacific

De Grand Pacific, het nieuwste model uit de Taylor Guitars gitaren fabriek, is nu verkrijgbaar bij Nederlands grootste Taylor gitaarwinkel; Muziekhuis Souman! WIj hebben elke Grand Pacific serie in voorraad voor het beste vergelijk!

Filters

Grand Pacific

De Grand Pacific, het nieuwste model uit de Taylor Guitars gitaren fabriek, is nu verkrijgbaar bij Nederlands grootste Taylor gitaarwinkel; Muziekhuis Souman! Wij hebben elke Grand Pacific gitaarserie in voorraad voor het beste vergelijk!

De Taylor Grand Pacific is de nieuwste ontwikkeling van gitaarbouwmeester Andy Powers binnen Taylro Guitars. Gecombineerd met het V-Class Bracing ontwerp (welke werd geïntroduceerd op de Namm in 2018) met een diepere, ronde schouder body. Dit nieuwe ontwerp zal veel gitaristen en gitaarspelers verrassen, inclusief degenen die niet typisch zijn aangetrokken tot het Taylor-geluid. Dat ervaren wij als speciaalzaak ook wanneer je veel Taylor gitaren in voorraad hebt. Dat herkenbare geluid, is compleet weg! Deze J45-achtige Dreadnought, heeft alles aan boord van een goed instrument, geschikt voor alle doeleinden. Een studio gitaar, live of om thuis liedjes mee te spelen, no problemo. 

Taylor weet in deze klassieker een eigen sound in te brengen en er een modernere toonbalans van te maken. Deze Dreadnoughts hebben een stevige en diepe bas met veel volume en power, wat een meer muzikale en bruikbare klank geeft. Voor zowel fingerpicking, strumming, solo's of allerlei andere muzikale doeleinden te gebruiken. 

Wij, als Muziekhuis Souman, denken dat deze gitaren weleens één van de meest gebruikte studio en live gitaren gaat worden. Wat een karakter, sound en speelbaarheid!

Kom ze bij ons testen, de koffie wordt vers gezet.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 352 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »