Terug

KONINGSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Grootste Taylor gitaar dealer van Nederland

Grootste Taylor gitaar dealer van Nederland

Muziekhuis Souman is één van de grootse Taylor dealers van Nederland. Bezoek onze geheel vernieuwde Taylor gitaar afdeling. Bekijk hier de foto's.

Taylor Guitars biedt kwalitatief goede gitaren in alle prijsklassen. Muziekhuis Souman is al jaren één van de grootste Taylor dealers van Nederland met een ruime keuze aan Taylor gitaren. Deze presenteren wij zowel online als in onze vernieuwde gitaarafdeling met een ruim aanbod Taylor gitaren. Muziekhuis Souman is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste gitaarwinkels in Nederland.

Kom ongedwongen een Taylor gitaar uitproberen!

Wij willen graag dat onze klanten ook de klasse en kwaliteit ervaren van een Taylor gitaar. Proef de ongedwongen sfeer bij Muziekhuis Souman en kom vrijblijvend Taylor gitaren uitproberen. Een gitaar koop je om jarenlang van te genieten. Wij adviseren u graag om de voor u beste keuze te maken in onze uitgebreide Taylor gitaar assortiment! 

Wij presenteren gitaren uit alle Taylor series

Wij zijn grootste Taylor dealer van Nederland waar elke serie gepresenteerd wordt. Van een betaalbare gitaar uit de Taylor Academy serie tot een een high end gitaar voor de echte gitaarliefhebber uit de nieuwe Taylor V-Class Bracing Series. Al deze gitaren staan overzichtelijk opgesteld in onze muziekwinkel nabij Zwolle.

Alle gitaren staan speelklaar opgesteld in onze gitaarafdeling

Alle elektrische en akoestische gitaren in onze winkel zijn gestemd. Ervaar zelf de verschillen in timbre en speelgemak. Wij demonstreren graag de verschillende modellen. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf een Taylor gitaar bespelen en zo de kwaliteit ervaren die dit gitaarmerk te bieden heeft.

Bekijk hieronder foto's van de Taylor wand om een indruk te krijgen van onze gitaarwinkel.

 

Taylor gitaar

Ruim assortiment Taylor gitaren in onze vernieuwde Taylor afdeling.

Taylor gitaar

Bespeel en ervaar zelf ons ruime Taylor assortiment.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »