Taylor Taylor GS MINI-e Koa
Taylor GS MINI-e Koa 899,-

Taylor GS MINI-e Koa

€899,- €899,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor GS Mini-e KOA is een unieke gitaar in de Taylor GS MINI reeks gitaren. Het prachtige zeldzame hout zorgt voor een adembenemende klankkleur en uiterlijk. Deze akoestische compacte gitaar heeft een goede balans tussen de bastonen en hoge tonen. Let op; foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid. Vanwege het levendige structuur van KOA-hout is geen elke gitaar hetzelfde. Wil je weten welke KOA houten GS MINI gitaar we in voorraad hebben? Bel of mail ons. We sturen je zoveel mogelijk gedetailleerde foto's toe! Voor zowel fingerstyle, strumming als tokkelwerk is de GS MINI-e KOA geschikt. De GS Mini-e KOA komt met het ES2 pickup-systeem en bijhorende GS MINI harde GIGBAG.

Zowel de KOA, Mahonie als Sparren uitvoering van de Taylor GS Mini zijn licht bespeelbaar. Voor zowel de beginner als de gevorderde gitarist een geliefd type Taylor gitaar!

  • KOA houten bovenblad
  • KOA houten zij- en achterkant 
  • ebbenhouten toets en brug 
  • nubone top- en brugkam 
  • oliebad mechanieken
  • incl. Taylor GS MINI Gigbag
  • incl. 12 jaar garantie

10 / 10
jaimy b. 22 Januari 2018

De taylor mini gs e-koa is nog mooier dan op de foto! Erg mooi afgewerkt en een mooie klankt voor een mini gitaar. Een mooie en goeie reis gitaar om mee te nemen naar werk bijvoorbeeld!

Ik zat er nog wel aan te denken om er misschien een glasplaat op te laten zetten maar ik twijfel. Of dit de Taylor niet verpest!

Verder een mooie aanwinst waar ik nog lang plezier van zal hebben.


Ps: Super goed geholpen door de mensen van Souman. Thanks!

10 / 10
Frans Smits 08 December 2017

Geweldig mooi instrument. Mooie volle klank.
Prettig geholpen bij Souman.

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »