Vleugel Huren per Dag
Vleugel Huren per Dag 450,-
€450,- €450,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Bij Muziekhuis Souman kunt u voor 1 dag een vleugel huren. Wij verhuren onze Yamaha C7 concertvleugel voor uw concert, bedrijfsevenement, bruiloft of feest. De prijs die wij hanteren voor vleugelverhuur is de startprijs gerekend binnen een straal van 10km vanuit postcode gebied 8091, Wezep. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een vleugel op de door u gewenste locatie.

U kunt onze Yamaha C7 concertvleugel huren voor een concert, bruiloft, bedrijfsevenement of een ander evenement. Dit is de startprijs voor het huren van onze Yamaha vleugel gerekend binnen een straal van 10km vanuit postcode gebied 8091, Wezep. Wij leveren de Yamaha C7 concertvleugel op locatie tegen concurrerende prijzen. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte voor uw locatie.

Offerte vleugel huren voor 1 dag of langer

Wilt u onze vleugel huren voor 1 dag of langer? Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen voor het vleugelverhuur op locatie. 

N.o.t.k. prijs vleugel verhuur is inclusief:

  • in hoogte verstelbare pianobank
  • instrument gestemd op 440Hz stemming (standaard)
  • transport (mits gelijkvloers of lift aanwezig)

Tevens kunt u bij ons een piano huren op locatie.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »