Yamaha Piano Huren Per Dag
Piano Huren Per Dag 200,-
€200,- €200,00
Informatie

Bij Muziekhuis Souman kunt u ook voor 1 dag een piano huren. Wij verhuren piano's voor diverse gelegenheden zoals een feest, bruiloft, een bedrijfsfeest, evenement, uitvaart of een andere aangelegenheid. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en leveren op locatie een schitterende handgemaakte Yamaha piano in zwart-hoogglans. De prijs voor het huren van een piano per dag is de startprijs gerekend EXCL 21% BTW en binnen een straal van 10km vanuit postcode gebied 8091, Wezep. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een piano op de door u gewenste locatie.

Heeft u een feestje, bruiloft, evenement of leuke aangelegenheid waarbij u een piano wilt huren? Wij leveren op locatie een schitterende Yamaha piano tegen concurrerende prijzen. Neem hiervoor contact met ons op. Genoemde prijs is de zogeheten: Start prijs (excl. 21% BTW) (binnen een straal van 10km vanuit postcode gebied 8091, Wezep).

Offerte piano huren voor 1 dag of langer

Piano huren voor 1 dag of langer? Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen voor het huren van een piano op locatie. 

N.o.t.k. prijs Yamaha UX-1 concertpiano verhuur is inclusief:

  • in hoogte verstelbare pianobank
  • instrument gestemd op 440Hz stemming (standaard)
  • transport (mits gelijkvloers of lift aanwezig)
Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »