Dunlop Dunlop Capo 83CN Gitaarklem akoestische gitaar (western)
Dunlop Capo 83CN Gitaarklem akoestische gitaar (western) 19,- €24,95

Dunlop Capo 83CN Gitaarklem akoestische gitaar (western)

€24,95 €19,- €19,00
Op voorraad
Informatie

Capo (gitaarklem) voor akoestische gitaar, gewelfd, trigger model, zilver. De Dunlop 83CN Acoustic Trigger is een sterke, handzame capo voor westerngitaar. Door middel van dit zilverkleurige accessoire verhoogt u eenvoudig de stemming van uw gitaar met één of meer halve tonen. De Trigger ligt prettig in de hand, zit zeer stevig op de hals en het verschuiven naar een andere positie gaat zeer gemakkelijk. De 83CN is speciaal bedoeld voor akoestische gitaren met een bolle hals. Hij is daarmee geschikt voor vrijwel elke staalsnaar.

Bepaalde toonsoorten zijn op de gitaar erg moeilijk om te spelen. In zulke gevallen biedt een capo (ook wel capodastro) uitkomst. U speelt de grepen van een naburige, eenvoudiger toonaard en zet het muziekstuk op de juiste toonhoogte door de capo op de hals te klemmen. Ook is de capo handig wanneer u een ingestudeerd nummer plotseling in een andere toonsoort moet spelen of als u uw muziek een extra heldere sound wilt geven.

  • capo voor westerngitaar
  • kleur: zilver
  • voor bolle toets (meeste westerngitaren)
  • gebruiksvriendelijk, comfortabel ontwerp
  • eenvoudig verstelbaar
  • sterke klem blijft goed op zijn plaats
Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »