Terug

Boss WAZA Tube Amp Expander V2

Bel of app voor de levertijd (0383765004)

 • Niet op voorraad

De Waza Tube Amp Expander bundelt voor de eerste maal een breed scala aan professionele klankhulpmiddelen. Hij tilt de buizenversterker-ervaring naar een nieuw niveau, en biedt veelzijdigheid voor podiumoptredens en studio-opnames.

€ 1.507,- € 1.199,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss WAZA Tube Amp Expander V2

MODERNISEER DE TUBE AMP-ERVARING

De Waza Tube Amp Expander bundelt voor de eerste maal een breed scala aan professionele klankhulpmiddelen. Hij tilt de lampenversterker-ervaring naar een nieuw niveau, en biedt veelzijdigheid voor podiumoptredens en studio-opnames. Dit geweldige apparaat doet het allemaal! Het is een variabele reactieve load box, een actieve analoge power stage, een microfoon/cabinet-emulator, een IR-lader én een opname-interface. Alles in één geïntegreerde, eenvoudig te bedienen unit die gebruiksklaar is voor onderweg.

 

Gesteund door onze geavanceerde Tube Logic-aanpak, ben je in staat om je versterker naar de sweet spot te drijven. En daarbij tegelijk op elk volume te spelen, terwijl je heel trouw de basisklank en -feel behoudt waar je zo van houdt. En met een uitgebreide connectiviteit, ingebouwde BOSS-effecten, 10 volledig aanpasbare rig set-ups, en zijn verregaande real-time bediening, heb je een ongeëvenaarde creatieve tool ter beschikking voor elk muzikaal scenario. De Waza Tube Amp Expander zit boordevol baanbrekende BOSS-innovaties, en is een essentiële partner voor iedereen die met lampenversterkers speelt.

 

WAZA Tube Amp Expander Versie 2: Meer IR-slots en meer microfoonkeuzes

De Versie 2 update voegt krachtige nieuwe DI-verbeteringen toe aan de Waza Tube Amp Expander. De Impulse Response (IR)-ondersteuning van de speaker werd sterk opgedreven. Het aantal user IR-slots is nu uitgebreid van 4 naar 32. Er zijn ook meer microfoonopties beschikbaar voor de ingebouwde cabs, waaronder een nieuw type ribbon-microfoon, drie dynamische/ribbonmicrofoonmixen en twee verschillende kamermicrofoonvarianten.

 

 

 • Allereerste lampenversterker/commandocentrum, gebouwd met Waza-expertise en de Tube Logic-ontwerpbenadering
 • Geavanceerd variabel reactief belastingscircuit met discrete analoge componenten ondersteunt lampenversterkers tot 150 watt
 • Door de gebruiker instelbare impedantie-tuning stemt de reactieve belasting perfect af op de versterker, met behoud van diens natuurlijke toon, het dynamische gevoel en de distortion-karakteristieken.
 • Tien oproepbare rig-instellingen, voor het opslaan van favoriete set-ups
 • Diepgaande real-time performance-bediening, via de voetschakelaars van de GA-FC/FS-serie en MIDI-I/O
 • Ingebouwde Class AB powerversterker van 100 watt, met discreet analoog ontwerp en naadloze volumeregeling
 • Krachtige DSP-sectie met 32-bit AD/DA, 32-bit floating-point verwerking en 96 kHz sampling rate
 • Personaliseerbare stereo-effecten met premium geluidskwaliteit: compressor, delay, reverb, en vier EQ’s
 • Tweeëntwintig mic'd cabinet-emulaties met negen selecteerbare close-mic-types en vijf kamer-mic-opties
 • Tweeëndertig slots voor het inladen van user speaker-IR’s
 • Externe effectloop met selecteerbare seriële/parallelle werking en control jack voor het switchen van amp-kanalen
 • Parallelle speaker outputs voor het aansluiten van maximaal twee cabinets voor optredens
 • Gebalanceerde XLR-lijnuitgangen (mono en L/R stereo) voor het aansluiting op een FOH-mixer, podiummonitors en opnameapparatuur
 • Hoofdtelefoonuitgang voor stille oefensessies met opgedreven versterkerklanken
 • Speciale editor software (Mac/Windows)
 • USB voor rechtstreekse audio opname en communicatie met de editor

  Versie 2 - Nieuw Toegevoegde Functies (januari 2020)
 • Ingebouwde IR-slots uitgebreid van 4 naar 32
 • Vier nieuwe close mic-opties voor ingebouwde cabs: RBN121 ribbon-type en drie DYN57/RBN121 blends
 • Twee nieuwe kamermicrofoonopties voor ingebouwde cabs: MID ROOM A en MID ROOM B

 

Waza-innovatie voor liefhebbers van Pure Tube Sound

De Waza Tube Amp Expander is het resultaat van Waza R&D-expertise en de steeds evoluerende Tube Logic-aanpak. Hij vormt een naadloze aanvulling en uitbreiding op je lampenversterker. En dat zonder zijn toon en respons te beïnvloeden. Het eerste concept voor dit unieke apparaat ontstond tijdens de ontwikkeling van de baanbrekende Waza-versterkertop. Om de netspannings- en uitgangscircuits van de versterker uitvoerig te testen en te verfijnen, ontwikkelde het BOSS-team een op maat gemaakte load box; met mogelijkheden die veel verder gaan dan eender welke andere unit. Dit innovatieve design werkte zo succesvol dat het de logische basis werd voor de ontwikkeling van een toolkit van de nieuwste generatie: voor moderne lampenversterkers.

 

Opgedreven versterkerklank en -feel op eender welk geluidsvolume

Als eigenaar weet je dat een lampenversterker het beste klinkt en aanvoelt wanneer je hem op luid volume gebruikt. Maar als je tot de meerderheid van muzikanten behoort, dan weet je hoe zeldzaam de momenten zijn waarop je het volume voldoende kunt opdrijven om dat volledige expressieve potentieel te bekomen. Load boxen en volumedempers, aangedreven door de luidsprekeruitgang van een lampenversterker, hebben jarenlang geprobeerd om dit vervelende volumeprobleem op te lossen. Maar terwijl ze het volume verlagen en werkbare resultaten opleveren, introduceren ze meestal ook tekortkomingen die de klank, dynamische respons en het distortion-karakter veranderen, waardoor je met een onbevredigende ervaring achterblijft.

De geavanceerde reactieve belastingssectie van de Waza Tube Amp Expander elimineert deze artefacten volledig. Zo ervaar je het ware opgedreven geluid en interactieve gevoel van je versterker, terwijl je tegelijk het volume kunt aanpassen aan elke situatie. Een belangrijke feature vormen de Resonance-Z en Presence-Z paneelknoppen, die de belangrijke impedantie-interactie met de uitgangstransformator van je versterker optimaliseren. Door uit zestien verschillende instellingen te kiezen, zorg je ervoor dat de versterker zich precies zo gedraagt en reageert alsof hij is aangesloten op je favoriete speaker cabinet. Elke lampengitaarversterker tot 150 watt wordt ondersteund, van vintage combo's tot moderne high-gain heads.

 

Effecten op maximum

Met zijn ingebouwde effects engine en externe effects loop, voegt de Waza Tube Amp Expander een schat aan geluidsverbeteringen toe aan je lampenversterker: zeker als het een vintage model is zonder effects loop. De ingebouwde DSP levert een eersteklas geluidskwaliteit én echte stereowerking met toonaangevende 32-bits AD/DA, 32-bits floating-point processing en 96 kHz sampling rate. Compressor, delay, en reverb effecten liggen binnen handbereik, en beschikken over tonnen aanpasbare instellingen via de bijhorende editor software. Er zijn vier verschillende EQ's beschikbaar voor het strategisch vormgeven van je klank op meerdere punten in het signaalpad. En het is zelfs mogelijk om een van de EQ's te gebruiken als een schakelbare boost voor solo's. De externe loop biedt selecteerbare seriële of parallelle werking, plus ondersteuning voor zowel apparaten op lijnniveau als standaard stompbox-effecten.

 

Ultieme controle

Met zijn verregaande bedieningsmogelijkheden is de Waza Tube Amp Expander een droom van een commandocentrum, voor zowel op het podium als in de studio. Je kunt tien verschillende rig set-ups opslaan in de unit. Elke set-up bevat je eigen effecten en EQ-instellingen, cab/IR-selecties, effects loop aan/uit, MIDI program change (voor het regelen van externe MIDI-effecten), en amp control-status (als je een versterker hebt die channel switching ondersteunt). Rigs kunnen worden opgeroepen met een paneelknop, en er zijn ook extra bedieningselementen voorzien voor reverb en andere functies. Er is ook een Write-knop voor het opslaan van kleine aanpassingen tijdens een optreden.

Door de optionele GA-FC foot controller aan te sluiten, krijg je de volledige controle over je performance via je voeten. Via één enkele TRS-kabel krijg je rechtstreeks toegang tot de 10 rigs, plus realtime controle over de delay, tap tempo, solo/EQ, effects loop on/off, en amp channel switching. Je kunt zelfs niveaus regelen door optionele expressiepedalen aan te sluiten op de GA-FC. De Waza Tube Amp Expander ondersteunt ook voetschakelaars uit de FS-serie, plus een uitgebreide MIDI-besturing voor meer geavanceerde opstellingen.

 

Voed podiumversterkers, mixers, opnametoestellen en hoofdtelefoons: Allemaal tegelijk

Zodra je de sweet spot van je versterker hebt ingesteld, kun je met de Waza Tube Amp Expander dat glorieuze geluid naar meerdere bestemmingen tegelijk verzenden. Met parallelle luidspreker-uitgangen kun je tot twee stage cabs aansturen vanuit de geïntegreerde 100-watt Class AB analoge power stage. Samen met de soepele, traploze niveauregeling voor elke aangesloten versterker, opent deze robuuste power stage ook de mogelijkheid om een favoriete lage wattage versterker op te voeren naar podiumklare volumes. De gebalanceerde mono- en stereolijnuitgangen beschikken over klankvorming op basis van ingebouwde mic'd-cabinet-emulatie of IR's van de gebruiker. Ze bieden kant-en-klare directe signalen voor de PA-hoofdmixer, podiummonitors en opnametoestellen. Er is ook een USB-uitgang aanwezig, die een tweede direct feed biedt voor interactie met je favoriete muziekproductiesoftware. En met de speciale hoofdtelefoonuitgang kun je oefenen met een rijke lampenklank zonder daarbij anderen in je omgeving te storen.

 

Intense personalisatie

De Waza Tube Amp Expander werkt prima out of the box, maar door via USB verbinding te maken met de speciale editor software, wordt het creatieve potentieel nog veel groter. Allereerst kun je effecten en EQ's tot in de kleinste details bewerken. Daarnaast kun je kiezen uit 22 verschillende mic'd cabinets voor de directe uitgangen: elk met jouw keuze uit negen instelbare close-microfoontypes, plus vijf kamer-microfoontypes voor het toevoegen van diepte en ruimtelijkheid. Er zijn ook vier gebruikersslots voor het inladen van favoriete speaker-IR's, indien gewenst. Er zijn ook andere tweaks beschikbaar, waaronder MIDI, systeemparameters en een loudness contour voor grote, volle sounds op fluisterstille geluidsvolumes. Je kunt je favoriete rig set-ups opslaan op je computer, en organiseren als Live Sets voor verschillende optredens en opnamescenario's.

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss WAZA Tube Amp Expander V2

  Boss WAZA Tube Amp Expander V2

  € 1.507,- € 1.199,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »