Terug

Boss NS-1X Noise Suppressor

Levertijd: 1 of 2 werkdagen

 • Voorraad: 3

De NS-1X is veelzijdig en eenvoudig te gebruiken: hij is een essentiële tool die afrekent met ruisproblemen tijdens het oefenen, optreden en opnemen.

€ 209,- € 170,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss NS-1X Noise Suppressor

Aangedreven door de geavanceerde BOSS MDP-technologie dempt de NS-1X op intelligente wijze ruis, zonder de natuurlijke toon en het speelgevoel van je gitaar of bas te beïnvloeden. De Reduction-modus houdt je rig stil in elke algemene speelopstelling, terwijl de Gate-modus ultrasnelle prestaties levert om ervoor te zorgen dat precieze high-gain riffs scherp en duidelijk blijven. De NS-1X is veelzijdig en eenvoudig te gebruiken: hij is een essentiële tool die afrekent met ruisproblemen tijdens het oefenen, optreden en opnemen.

 

 

Features

 • Volgende generatie ruisonderdrukker en gate voor gitaar, basgitaar en andere elektronische muziekinstrumenten
 • Intelligente BOSS MDP-technologie elimineert ruis zonder invloed op het speelgevoel of de respons
 • Intuïtieve bediening met knoppen voor Threshold, Decay, en Damp
 • Reduction-modus voor algemene ruisonderdrukkingstoepassingen
 • Gate-modus biedt ultrasnelle ruisonderdrukking voor tapping, sweep picking en zware ritmestijlen die steunen op high gain-tonen
 • Mute-modus voor het dempen van het instrumentsignaal als de pedaalschakelaar is ingeschakeld (het pedaal werkt in de selecteerbare Reduction- of Gate-modus als de switch is uitgeschakeld)
 • Reduction-indicator die de huidige status van ruisonderdrukking dynamisch weergeeft
 • Send/return loop voor optimale ruisonderdrukking met overdrives, distortions en andere ruisproducerende pedalen
 • DC Out voor stroomverdeling naar andere pedalen (optionele PSA-adapter en PCS-20A parallelle kabel vereist)
 • Vijf jaar BOSS-garantie

 

Geavanceerde Ruisonderdrukking

Achtergrondruis kan problematisch zijn bij gitaar en basgitaar, vooral bij high-gain set-ups. De gepatenteerde MDP-benadering die in de NS-1X wordt gebruikt, levert een snelle, transparante werking bij elke toepassing en elimineert de onnatuurlijke attack-- en decay-problemen die met standaard ruisonderdrukkingssystemen kunnen ontstaan. De zeer snelle digitale technologie analyseert het ingangssignaal op meerdere niveaus in realtime, waardoor er een zeer gedetailleerde processing mogelijk is die exact de juiste hoeveelheid ruisonderdrukking biedt voor elke speelstijl of performancelocatie.

 

 

Maximale Veelzijdigheid

De NS-1X heeft meerdere bedrijfsmodi om de ruisonderdrukking nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften.

Reduction—Deze modus biedt een zachte ruisonderdrukking die werkt met de meeste instrumenten en speelstijlen. De noot-decay klinkt natuurlijk en ruisvrij met alle pick-ups, inclusief single coils met een lage output.

Gate—Deze modus is ideaal voor hi-gain sounds en zet het geluid onmiddellijk stil als er geen signaal aanwezig is. MDP biedt een bliksemsnelle respons die geen enkel ander ruisonderdrukkingspedaal kan leveren, en zorgt voor een natuurlijk speelgevoel en een pittige noot-attack voor percussieve djent-riffs, sweep picking en legato tapping-technieken.

Mute—Deze modus verandert de bypass-instelling van het pedaal in een handige mute-schakelaar voor het wisselen van instrument, stemmen en setpauzes. De NS-1X werkt in de Reduction- of Gate-modus als de pedaalschakelaar uit staat.

 

 

Snelle en Eenvoudige Bediening

Met de intuïtieve bediening en een multi-LED indicator kun je in een paar seconden je perfecte ruisonderdrukkingsprofiel instellen.

Threshold—Bepaalt het niveau waarop de ruisonderdrukking begint. Start in de Reduction-modus met de knop op de laagste stand en draai deze rechtsom totdat het geluid verdwijnt. Begin in de Gate-modus met de hoogste instelling en draai de knop geleidelijk omlaag totdat je de attack-respons hebt bereikt die goed voelt voor jou.

Decay—Bepaalt wanneer de geselecteerde modus de maximale ruisonderdrukking bereikt. Begin op de laagste stand en draai de knop dan met de klok mee als dat nodig is, voor het verkrijgen van een natuurlijkere decay.

Damp—Dit regelt de maximale hoeveelheid ruisonderdrukking. Hogere instellingen maken het ruisonderdrukkingseffect sterker en duidelijker. Lagere instellingen verminderen de sterkte van het effect, wat bij sommige speelstijlen een natuurlijker resultaat kan opleveren.

Reduction Indicator—Toont de huidige status van de ruisonderdrukking.

 

 

Nauwkeurige Detectie

Het NS-1X circuit detecteert het signaal op de input en activeert de ruisonderdrukking op de output. De NS-1X werkt het beste als je instrument direct op de input jack is aangesloten, vóór andere pedalen. Maar als je distortions, overdrives en andere ruisproducerende pedalen gebruikt, krijg je de meest natuurlijke resultaten door deze in te voegen (insert) in de send/return loop van de NS-1X. Hierdoor kan het circuit continu het zuivere ingangssignaal detecteren en tegelijkertijd de ruis van de pedalen in de loop elimineren, wat zorgt voor de soepelste prestaties als je ze aan en uit zet.

 

Hoogwaardige Ruisonderdrukking voor Gitaar, Basgitaar en Andere Instrumenten

Dankzij de geavanceerde digitale processing en brede frequentierespons levert de NS-1X uitstekende prestaties voor standaard gitaren en bassen en uitgebreide instrumenten met extra snaren. Hij levert ook een uitstekende ruisonderdrukking voor keyboards en andere soorten elektronische instrumenten.

 

 

MDP: Geavanceerde Technologie, Superieure Klank

Steunend op tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling biedt de BOSS Multi-Dimensional Processing (MDP)-technologie een nieuwe benadering voor het bereiken van uitzonderlijke tonen. In realtime analyseert MDP de verschillende elementen waaruit het geluid bestaat, waaronder de frequentie, boventonen, dynamiek, pick-up-respons en meer. Verschillende speeleigenschappen worden ook geanalyseerd, zoals het notenregister, solo-noten vs. akkoorden, buigingen (bends), vibrato en andere. Elk afzonderlijk element wordt vervolgens op unieke manieren verwerkt om geoptimaliseerde tonen te produceren terwijl je speelt. Met zijn ultra-gedetailleerde, high-tech benadering levert MDP een toonkwaliteit en speelbaarheid die de grenzen van traditionele effectsprocessing ver overstijgen.

 

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Reviews

Recent bekeken

  • Boss Boss NS-1X Noise Suppressor

  Boss NS-1X Noise Suppressor

  -19% Korting

  € 209,- € 170,-

  De NS-1X is veelzijdig en eenvoudig te gebruiken: hij is een essentiële tool di...

  Snelle levering

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss NS-1X Noise Suppressor

  Boss NS-1X Noise Suppressor

  € 209,- € 170,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »