Terug

KONINGSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN

Boss MS-3 Multi Effects Switcher

  • Boss MS-3 Multi Effects Switcher
  • Boss MS-3 Multi Effects Switcher
  • Boss MS-3 Multi Effects Switcher
  • Boss MS-3 Multi Effects Switcher
  • Boss MS-3 Multi Effects Switcher
  • Boss MS-3 Multi Effects Switcher
  • Boss MS-3 Multi Effects Switcher

Bel of app voor de levertijd (0383765004)

  • Niet op voorraad

De MS-3 Multi Effects Switcher is een gloednieuwe pedalboard-oplossing die je creatieve mogelijkheden maximaliseert met een combinatie van een multi-effects generator van wereldniveau, en een multi-pedal switcher.

€ 499,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
  • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
  • Familie bedrijf sinds 1978
  • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss MS-3 Multi Effects Switcher

De MS-3 Multi Effects Switcher is een gloednieuwe pedalboard-oplossing die je creatieve mogelijkheden maximaliseert met een combinatie van een multi-effects generator van wereldniveau, en een multi-pedal switcher. En dat alles in één kleine, gespecialiseerde unit. Voortaan kan iedereen een professioneel effectensysteem inschakelen dat ongelooflijk compact, extreem licht en uiterst veelzijdig is. Zo goed als elke sound die je kan bedenken, ligt binnen hand- en voetbereik. De MS-3 is een uiterst krachtige effectenoplossing die tegelijkertijd zes interne pedaleffecten kan uitvoeren, terwijl drie van je favoriete externe pedalen naadloos worden geïntegreerd. Hij biedt ook onwaarschijnlijk diepe bedieningsmogelijkheden, maakt het mogelijk om van versterkerkanaal te switchen, effecten in real time aan te passen, te werken met MIDI-apparaten en meer. Met de MS-3 is het heel makkelijk om een draagbare board of fly rig te creëren, zonder compromissen te moeten sluiten, die doorgaans verbonden zijn aan traditionele loop switchers en alles-in-één multi-effectapparaten.

 

 

Standaard features

  • Krachtige geïntegreerde oplossing voor het creëren van een compacte professionele pedalboard
  • Ongelimiteerde klankcreatiemogelijkheden met zes simultane pedaaleffecten en audio loops voor het verbinden van drie externe pedalen
  • 112 ingebouwde effecttypes voor gitaar en bas, inclusief delays, reverbs, mod/pitch effecten, overdrives, distortions en meer
  • Intuïtieve gebruikersinterface voor makkelijke patch-creaties
  • LCD met achtergrondverlichting, bedieningsknoppen, en panel LED’s voor de aan/uit status van loops en effecten
  • Control assign, wave pedal en andere functies voor diepe, realtime expressie
  • Uitgerust met tal van jacks voor het switchen van versterkerkanaal, effectbediening en meer
  • MIDI-uitgang om samen te werken met effecten met MIDI-integratie
  • Ingebouwde tuner, ruisonderdrukker en overkoepelende EQ
  • USB voor patch-creatie en back-ups via de gratis MS-3 Editor/Librarian software

 

Even veelzijdig als jij

Het zeer flexibele ontwerp van de MS-3 geeft je de vrijheid om eender welk effectensysteem te creëren: van eenvoudig tot complex. Hij kan dienst doen als een algemeen effectapparaat, om de basisklank van drie effectpedalen op te krikken, of als centrale hub van een geavanceerde hybride opstelling met MIDI-gear en kanaalswitchende versterkers. Hij werkt zelfs als een stand-alone effectenprocessor, waardoor hij een perfecte compagnon vormt op vliegtuigen of tijdens andere gelegenheden wanneer je licht dient te reizen. En als je net gestart bent met gitaar spelen, biedt de MS-3 een stevige effectenbasis, die verder uitgebreid kan worden naargelang je ervaring toeneemt.

 

BOSS Effectgenerator van wereldniveau

Als aanvulling op de drie externe loops, is de MS-3 uitgerust met 112 effecttypes waar je uit kunt kiezen. Ze zijn opgedeeld in zes categorieën, die tegelijkertijd beschikbaar zijn: FX1, FX2, Mod1, Mod2, Delay en Reverb. FX1 en FX2 bevatten veel verschillende types: van overdrives en distortions tot compressors, pitch shifters, Slow Gear en nog vele andere. Mod1 en Mod2 bieden de beroemde BOSS-chorus en vibrato-effecten, plus tremolo, flanger, phaser en meer. Alle effecten zijn geweldig voor gitaar, en er is ook een grote selectie, die speciaal afgesteld werd voor bas.

 

Grote Creativiteit in een Klein Pakket

De MS-3 zit nokvol decennia overschrijdende BOSS Compact Pedal- en multi-effect-know-how, en biedt een ultra-efficiënt design waarmee je meteen inspirerende klanken kunt oproepen. Er is een LCD-scherm met achtergrondverlichting voorzien, dat duidelijk alle noodzakelijke info toont, zoals patch/banknummers en parameters, plus snelknoppen voor bewerkingsopties en statusindicatoren voor alle loops en effecten. En met 200 patch-locaties, heb je een ruim geheugen om effecten en bedieningsinstellingen in op te slaan, die je meteen opnieuw kunt oproepen.

 

Volledige voetcontrole

De ultrastevige voetschakelaars van de MS-3 laten je makkelijk het volledige systeem bedienen. In Memory Mode maken de voetschakelaars het mogelijk om patches en banken te selecteren. Door te veranderen naar Manual Mode, kun je loops en effecten aan/uit schakelen, en zelfs volledige multi-effect-parameters bedienen, voor intense realtime expressiemogelijkheden. Alle Manual Mode-instellingen kunnen in patches worden opgeslagen, zodat je dynamische aangepaste instellingen voor verschillende songs en muziekstijlen kunt creëren.

 

Drie loops voor de effecten van jouw keuze

Via de audioloops van de MS-3 kan je drie verschillende effectsystemen verbinden. Wellicht zul je je favoriete drive- en booster-pedalen aan de loops willen koppelen, maar je kunt eender welk effect gebruiken dat je verkiest. Eenmaal je pedalen verbonden zijn, is het mogelijk om de loops individueel aan/uit te schakelen, en de ingebouwde effecten van de MS-3 erover heen te draperen, op de manier die je zelf wilt.

 

Professionele benodigdheden

De MS-3 gaat veel verder dan de basics, en biedt tal van uitgebreide bedieningsmogelijkheden. Je kunt externe voetschakelaars aansluiten voor tap tempo, effecten aan/uit, en parameteraanpassingen, plus expressiepedalen voor volume, wah, pitch shift en meer. Control-out jacks zijn beschikbaar voor het switchen van versterkerkanalen, en het bedienen van effecten die een externe ingang ondersteunen. En er is zelfs MIDI, voor het verzenden van tempo-, PC- en CC-informatie; naar met MIDI uitgeruste pedalen, ongeacht of ze nu verbonden zijn met loops of niet. Daarnaast kunnen de twee audio-uitgangen van de MS-3 per patch worden ingesteld voor volledige stereo- of specifieke mono-werking: die grote flexibiliteit is handig in opstellingen met twee versterkers.

 

USB en Remote Editing

De MS-3 ondersteunt USB voor toegang tot de gratis MS-3 Editor/Librarian software op een Mac- of Windows-computer. Hiermee kun je via een handige grafische interface effecten bewerken, bedieningsparameters toewijzen, tempo’s instellen en nog veel meer. Je kunt ook individuele patches herstellen, of patchgroepen bundelen in Live Sets voor verschillende optredens.

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boss MS-3 Multi Effects Switcher

    Boss MS-3 Multi Effects Switcher

    € 499,-

    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »