Terug

ZOMERAANBIEDINGEN op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 3.000,- korting!

Boss IR-2 Amp & Cabinet

 • Boss IR-2 Amp & Cabinet
 • Boss IR-2 Amp & Cabinet
 • Boss IR-2 Amp & Cabinet
 • Boss IR-2 Amp & Cabinet
 • Boss IR-2 Amp & Cabinet
 • Boss IR-2 Amp & Cabinet

Bel of app voor de levertijd (0383765004)

 • Niet op voorraad

Met de compacte en veelzijdige IR-2 ben je altijd klaar om je kenmerkende sound direct aan een PA of opname-installatie te leveren. Kies uit 11 premium amp-types in combinatie met Celestion Digital IR's, en stel je geluid direct af met eenvoudige regelaar

€ 207,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss IR-2 Amp & Cabinet

Als je een reguliere gitaarversterker gebruikt, kan het soms een uitdaging zijn om consistente tonen te krijgen in verschillende performance-situaties. Met de compacte en veelzijdige IR-2 in je set-up ben je altijd klaar om je kenmerkende sound direct aan een PA of opname-installatie te leveren wanneer dat nodig is. Kies uit 11 premium amp-types in combinatie met Celestion Digital IR's, en stel je geluid direct af met eenvoudige regelaars. Gebruik de mono/stereoloop voor post-amp effecten en sluit een hoofdtelefoon aan voor monitoring en rustige oefensessies. En met USB-C ingebouwd kun je eenvoudig interfacen met muzieksoftware en je favoriete cab-IR's laden.

 

 

Eigenschappen & specificaties

 • Eersteklas versterkeremulator en cabinet IR-lader in een BOSS-compact pedal
 • Uitzonderlijke geluidskwaliteit met 32-bit floating-point processing en 96 kHz sampling rate
 • Elf verschillende amp-types en hoogwaardige cab IR's van Celestion Digital
 • Eenvoudige gebruikersinterface met regelaars voor Level, Gain, Bass, Middle en Treble
 • Ambience effect met speciale regeling
 • Mono input en stereo outputs
 • Mono/stereoloop voor het inpassen van mod-, delay- en reverbeffecten na de versterkeremulatie
 • Hoofdelefoon jack voor stille oefensessies
 • USB-C voor het opnemen en afspelen van audio via een computer of mobiel apparaat*
 • Schakel tussen twee amp/cab-tonen met de pedaalschakelaar of een externe voetschakelaar
 • Speciale IR-2 IR Loader-app (macOS/Windows) voor het laden van je eigen cabinet IR's
 • De amp- en carbinet-secties kunnen onafhankelijk worden in- en uitgeschakeld voor geïsoleerd gebruik
 • Vijf jaar BOSS-garantie

 

Professionele Gitaarsounds om Mee te Nemen

De IR-2 bevat de inspirerende sounds van klassieke lampenversterkers en luidsprekerkasten met microfoon in één standaard stompbox, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot sounds van studiokwaliteit op rustige podia, onderweg, tijdens opnamesessies en oefensessies. Steunend op tientallen jaren BOSS-klankexpertise, levert elke selectie dezelfde expressieve nuance en dynamische touch respons van een echte versterker en cabinet. De audiokwaliteit is ook uitstekend, dankzij geavanceerde DSP, 32-bits floating point processing en een sampling rate van 96 kHz.

 

Inspirerende Tonen voor Elke Stijl

Elf solide platforms leveren elke smaak inzake gitaarversterkers: van beroemde lampencombo's tot vintage en moderne stacks. Er zijn ook verschillende originele BOSS-amps, waaronder een high-gain Brown-type afgeleid van de Katana-serie. De amps zijn allemaal gekoppeld aan gecurateerde Celestion Digital IR's om meteen een gepolijste sound te krijgen. Als je liever cab IR's uit je eigen collectie gebruikt, kun je die in het pedaal laden via USB-C en een speciale app.

 

Amp typeBeschrijving
Celestion Digital IR
CLEANOriginele BOSS-versterker met een natuurlijk clean geluid1x12” Celestion V-Type
TWNFender Twin Reverb2x12” Celestion A-Type
TWEED1959 Fender Bassman4x10” Celestion G10 Gold
DIAMONDVox AC-302x12” Celestion Blue
CRUNCH
Originele BOSS-versterker met een crunch-geluid met hoge helderheid
2x12” Celestion G12-65
BRITMarshall 1959 Super Lead4x12” Celestion G12M-Heritage
HI-GAINOriginele BOSS-versterker met vloeiende, goed gedefinieerde gain-klanken4x12” Celestion G12M Creamback
SLDN
Soldano SLO-100
4x12” Celestion Vintage 30
BROUWNOriginele BOSS high-gain versterker afgeleid van de Katana-serie4x12” Celestion G12M-Heritage
MODDEDOriginele BOSS-versterker met extreme gain en hoge definitie4x12” Celestion G12K-100
RFIERMESA/Boogie Dual Rectifier (Channel 2, Modern mode)4x12” Celestion Vintage 30

 

Onmiddellijke Klankcreatie

Met de intuïtieve interface van de IR-2 ben je binnen een paar seconden klaar om te spelen. Selecteer gewoon een amp-type en stel het geluid af met de bekende regelaars in versterkerstijl. Draai vervolgens aan de Ambience-knop om indien gewenst wat natuurlijke ruimtelijkheid en diepte toe te voegen. Je kunt je andere pedalen op de ingang van de IR-2 aansluiten, net als bij een versterker. Als je nog verder wilt gaan, gebruik dan de send/return loop om mod-, delay- en reverbeffecten in de keten te zetten na de amp sounds. De TRS-return-aansluiting ondersteunt stereobediening, zodat je stereo-effecten kunt doorgeven aan de audio-uitgangen van de IR-2.

 

Boss IR-2 pedaal op pedalboard

 

Speel en Neem Overal Op

Door de IR-2 aan je pedalboard toe te voegen, wordt diens veelzijdigheid enorm vergroot, zodat je overal waar je speelt een complete oplossing hebt voor gitaargeluid.

Oefenen en Repeteren
Sluit een hoofdtelefoon aan en geniet van gitaartonen van topkwaliteit tijdens elke oefensessie: of je nu thuis speelt of onderweg bent. En bereid je voor op komende shows met dezelfde pedalboard-opstelling die je op het podium zult gebruiken. Het afspelen van audio vanaf een computer of iOS-apparaat wordt ondersteund via USB-C, zodat je kunt jammen met nummers uit je muziekbibliotheek en lessen van YouTube en andere bronnen kunt volgen.

Podiumperformance
Stop met gissen over een geweldige podiumsound en treed op met consistente tonen in élke zaal. Als je een signaal van de IR-2 naar een PA-systeem stuurt, krijg je een signaal van studiokwaliteit dat niet wordt beïnvloed door de omgeving waarin je optreedt. En als je tijdens je optreden meer dan één versterkergeluid nodig hebt, kun je schakelen tussen twee IR-2 amp/cab set-ups met de pedaalschakelaar of een externe voetschakelaar.

Opnemen
Via de USB-C connector van de IR-2 stuur je het geluid van je complete installatie rechtstreeks naar muziekopnamesoftware. Voeg tracks toe aan volledige producties in een computer-DAW. Of sluit je smartphone aan en leg onderweg inspiratie vast. Je kunt het geluid van de IR-2 en je software monitoren via een hoofdtelefoon, zodat je geen aparte audio-interface nodig hebt.

 

Let op: De IR-2 wordt standaard geleverd met batterijen, maar zonder adapter! Deze kun je er uiteraard wel bij bestellen. De bijbehorende adapter is de Boss PSA-230S.

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss IR-2 Amp & Cabinet

  Boss IR-2 Amp & Cabinet

  € 207,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot