Terug

ZOMERAANBIEDINGEN op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 3.000,- korting!

Boss GT-1000 Effecten Processor - Multi-effect pedaal

Levertijd: 1 of 2 werkdagen

 • Voorraad: 1

De GT-1000 heeft een geweldige klankkwaliteit en muzikale expressie. Hij zit op een geheel nieuw level betreft performances met amp/effect-processors. 

€ 1.319,- € 959,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tooltip WhatsApp +31383765004
 • Muziekwinkel 2000m2 vlakbij Zwolle (Virtuele rondleiding)
 • Familie bedrijf sinds 1978
 • Specialist in Taylor en Martin gitaren
Placeholder4,9

Klantwaardering

“Erg goede service met veel kennis van zaken.”

Productomschrijving

Boss GT-1000 Effecten Processor - Multi-effect pedaal

TOONAANGEVENDE KLANK MET BAANBREKENDE BOSS-TECHNOLOGIE

De GT-1000 levert een ongeëvenaarde klankkwaliteit en muzikale expressie. Hij luidt een nieuw tijdperk in wat betreft performances met amp/effect-processors. Deze eersteklas klankmachine introduceert de baanbrekende AIRD-technologie (Augmented Impulse Response Dynamics), die gerealiseerd werd via decennialange geavanceerde BOSS-research. AIRD wordt ondersteund door een ultrasnelle DSP-engine, 32-bit AD/DA, 32-bit floating-point processing, en een 96 kHz sampling rate over de hele lijn. De GT-1000 blijft evolueren dankzij voortdurende firmware-ontwikkelingen, die extra functies toevoegen zoals nieuwe versterkers en effecten, basondersteuning en andere functionaliteitsverbeteringen waar gebruikers om vragen.

Het allesomvattende AIRD-systeem van de GT-1000 is gebaseerd op de befaamde Tube Logic-benadering van BOSS, en introduceert een ongeëvenaarde muzikale respons en flexibiliteit bij een digitale gitaarprocessor. AIRD-versterkers leven en ademen zoals échte lampenversterkers. Ze voorzien een geïnspireerde feel en een authentieke klankdynamiek die voorheen onbereikbaar waren via een digitale processor. De geavanceerde AIRD Output Select-functie gaat nog een stap verder, zodat je met elke opstelling - van standaardgitaarversterkers tot full-range afspeelsystemen - een consistent goed geluid krijgt.

 

De GT-1000 beschikt ook over een groot aanbod geavanceerde BOSS-effecten om je klanken verder mee te verrijken. Ook talrijke routing-mogelijkheden en een uitgebreide realtime bediening liggen binnen handbereik. En met de handige ingebouwde Bluetooth® kun je sounds aanpassen, bedieningstoepassingen configureren en patches draadloos organiseren via je mobiele toestel, door gebruik te maken van de BOSS Tone Studio-app. De GT-1000 is een baanbrekend toestel dat een immense power combineert met een gestroomlijnd professioneel design. Hij geeft gitaristen en bassisten nieuwe creatieve expressiemogelijkheden.

Aangesloten Boss Gt-1000 multi effecten processor pedaal

 • Topmodel amp/effect-processor met compromisloze klankkwaliteit en ongeëvenaarde expressiviteit
 • Toonaangevende 32-bit AD/DA, 32-bit floating-point processing, en 96 kHz sampling rate over de hele lijn
 • BOSS DSP-engine van de volgende generatie, speciaal ontworpen voor muzikale toepassingen
 • AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) technologie trekt het befaamde BOSS Tube Logic-concept door naar een digitale gitaarprocessor, zorgt voor een natuurlijke feel en optimale integratiemogelijkheden met alle types van externe toestellen
 • Zeer expressieve versterkers, minutieus vervaardigd met AIRD
 • Gigantische selectie ingebouwde effecten, inclusief BOSS MDP-effecten en algoritmes rechtstreeks overgeheveld van de DD-500-, MD-500- en RV-500-pedalen
 • Versterkers en effecten kunnen in verschillende seriële en parallelle combinaties geschakeld worden
 • Ultrasnelle patch switching en delay carryover
 • Innoverende pedaal-feature die het gebruik van veel voorkomende effecteninstellingen bij verschillende patches aanzienlijk vereenvoudigt
 • Makkelijke bediening met groot display en zes door de gebruiker instelbare schakelaars
 • Tien voetschakelaars en een geïntegreerde expressiepedaal met door de gebruiker instelbare toewijzingen en LED-kleuren
 • Tuner in hoge resolutie met twee display-modi en mono- of polyfonische -bediening
 • ¼-inch hoofd-outputs en XLR sub-outputs met onafhankelijke AIRD Output Select-instellingen; loop voor externe stereo- of mono-effecten
 • Ondersteuning voor externe bediening via voetschakelaars, expressiepedalen, MIDI en USB
 • Ingebouwde Bluetooth voor draadloze editing via BOSS Tone Studio-app voor iOS- en Android-mobiele toestellen
 • USB audio/MIDI interface voor opnemen en editing via een computer

  Nieuwste GT-1000 Update: Versie 3.1 (Maart 2020)
 • De nieuwe FX Expansion-modus biedt vier simultane FX-blokken, in plaats van drie bij de normale modus (GT-1000-werking is in mono als de FX Expansion-modus geselecteerd is)
 • Distortion-effecttype nu beschikbaar in FX-blokken, met identieke parameters als die van de speciale DS1- en DS2-distortionblokken.
 • Tien inputgeheugens voor het opslaan van geoptimaliseerde niveau-instellingen voor verschillende gitaren; inputgeheugens kunnen globaal geselecteerd of opgeslagen worden met gebruikerspatches
 • Ingebouwde IR-slots uitgebreid van 4 naar 16
 • Nieuwe AIRD Output Select-types voor gebruik met de Power Amp In-functie op de Katana-50 MkII, Katana-100 MkII en Katana-100/212 MkII versterkers

  Toevoegingen Versie 3 (April 2019)
 • Toegevoegde basondersteuning en verbeterde performance-functionaliteit
 • Drie AIRD bass preamps: NATURAL BASS, X-DRIVE BASS, CONCERT
 • Zestien baseffecten, waaronder een MDP-compressor, overdrives en distortions, touch wah, flanger, en meer
 • Manual- en Pedalboard-modi voor direct-access control
 • AIRD Output Select library-toevoegingen: 11 gitaartypes en 2 bastypes

  Versie 2 Toevoegingen (Januari 2019)
 • Vier AIRD preamps: MATCH COMBO, BG COMBO, ORNG STACK, BGNR UB METAL
 • Drie overdrive/distortion types: CENTA OD, HM-2, METAL CORE
 • Drie Master Delay-types: SPACE ECHO, TAPE ECHO PX, BIN DRUM ECHO

 

Boss GT-1000 met lampjes en lichtjes aan

 

Ontworpen voor ongeëvenaarde klankkwaliteit

De GT-1000 is de meest geavanceerde amp/effect-processor van BOSS. Hij is gebouwd voor een compromisloze geluidsperformance. Om te beginnen, is dit de eerste multi-effect-processor voor gitaar met 32-bit AD/DA, 32-bit floating-point processing, en 96 kHz sampling rate over de hele lijn. Ook een nieuwe DSP-engine is van de partij. Hij werd specifiek ontworpen voor muziektoepassingen en beschikt over driemaal zoveel power dan de vorige generaties.

Deze immense processorkracht zorgt voor meer klankdetails dan ooit tevoren, en maakt het mogelijk om snel en makkelijk de sounds te bekomen die je zoekt, zonder daarvoor eindeloze aanpassingen aan parameters en microscopische EQ-afregelingen te moeten maken. Als je niet echt te vinden bent voor amp/effect-processors, omdat ze zo moeilijk af te regelen zijn en een “authentieke” vibe missen, dan brengt de GT-1000 je gegarandeerd op andere gedachten.

 

AIRD: Een revolutie inzake Digital Amp Processing

In zijn kern beschikt de GT-1000 over de baanbrekende AIRD-technologie van BOSS, voor een voordien onbereikbare muzikale power. AIRD is gebaseerd op het uitgebreide Tube Logic-concept achter de befaamde Katana, Waza en Blue Cube versterkers. Deze nieuwe technologie verheft amp processing naar een nieuw niveau op vlak van performance, flexibiliteit en praktische inzetbaarheid.

De lampenversterkers waar gitaristen van houden zijn interactieve, zeer expressieve muziekinstrumenten, die veel meer zijn dan de som van hun individuele onderdelen. De Tube Logic-designfilosofie reproduceert deze interactieve ervaring tot in de kleinste details, en is zeer succesvol bij de autonome gitaarversterkers waarin ze wordt gebruikt. Deze benadering vertalen naar een gitaarprocessor zoals de GT-1000, zorgt echter voor heel wat uitdagingen, omdat gitaristen de technologie zullen gebruiken in samenspel met een reeks externe versterkersystemen, die hun eigen karakteristieken aan de sound toevoegen. BOSS ontwikkelde AIRD om die uitdagingen aan te pakken, door gebruik te maken van gesofisticeerde technieken, om er zeker van te zijn dat de baanbrekende muzikale respons van de GT-1000 op een consistente manier ervaren kan worden, met eender welke set-up.

Boss GT-1000 effecten processor

 

Uiterst muzikale gitaarversterkers, vervaardigd met AIRD

De GT-1000 zit volgestouwd met immens expressieve gitaarversterkers, die stuk voor stuk nauwkeurig vervaardigd werden met AIRD. In tegenstelling tot traditionele modeling-methodes, reproduceert AIRD de complexe interacties tussen alle interne componenten van tube amps: gaande van de gitaarinput, naar de speaker-output, en alles daartussen. Het resultaat is een volledig interactief systeem dat zich als een levend, ademend instrument gedraagt, net zoals je favoriete high-end lampenversterker.

Een belangrijke focus van AIRD is de re-actieve amp/speaker-relatie, die essentieel is voor de dynamische feel en de muzikale response van lampenversterkers. Die vitale relatie wordt helemaal tot leven gebracht bij de amps van de GT-1000, die gitaarklanken produceren die levendig zijn, en boordevol punch, presence en diepte zitten. Dankzij AIRD voelt je sound altijd geweldig onder je vingers, en ‘zit’ hij perfect in de mix. Het resultaat is een waarlijk organische muzikale ervaring, die nog nooit eerder mogelijk was via een digitale gitaarprocessor.

De GT-1000 beschikt over een brede waaier BOSS-original versterkers, die geschikt zijn voor alle gitaarstijlen, van super-clean tot ultra-hevig. Een aantal amp-types gebruikt de Multi-Dimensional Processing (MDP)-technologie, voor een dynamische, genuanceerde klank die de mogelijkheden van analoge designs overstijgt. Klassieke tube-amps uit de geschiedenis zijn eveneens voorhanden: van vintage combo’s tot moderne high-gain heads. Twee amps kunnen tegelijkertijd gebruikt worden in één enkele patch. Je kunt daarbij switchen tussen twee sounds, amps samen doen smelten voor complexe klanken of een grote expansieve sound in stereo set-ups bekomen.

 

Geoptimaliseerde performance voor elke speeltoepassing

AIRD zorgt ervoor dat de GT-1000 naadloos in eender welke creatieve set-up past, en laat je genieten van een geweldige klank en response via een minimaal aantal aanpassingen. Door te kiezen uit een grote selectie AIRD Output Select-types kun je de GT-1000 perfect afstemmen op eender welke bestemming, ongeacht of dat nu de input van een gitaarversterker, de effects return van een amp, een power amp die gitaarspeakers aanstuurt, of een full-range monitoringsysteem is. Er zijn ingebouwde AIRD Output Select-types aanwezig, voor een groot aantal versterkers. Plus twee gebruikerslocaties voor het laden van extra selecties uit de GT-1000 AIRD Output Select Library-software.

AIRD is volledig geïntegreerd in de amps van de GT-1000, en dat op élk niveau. Je ervaart dus altijd hun authentieke sound en interactieve response, via eender welke set-up. En met de mogelijkheid om verschillende AIRD Output Select-instellingen voor de main- en sub-outputs in te stellen, kun je de sound voor twee bestemmingen tegelijkertijd optimaliseren; zoals de input van een gitaarversterker en een direct feed naar een PA-installatie. De outputs van de GT-1000 beschikken eveneens over onafhankelijke aardingsfuncties, zodat het gemakkelijk is om zoem- en brom-problemen aan te pakken die via externe apparaten kunnen ontstaan.

Aanlsuitingen Boss Gt-1000

 

Buitengewone effecten

Net zoals je verwacht van een topmodel BOSS-processor zit de GT-1000 nokvol verbluffende effect-types: gaande van overdrives, naar distortions, tot speciale effecten zoals Slicer, Slow Gear en vele andere. Veel effecten beschikken tevens over de MDP-technologie van BOSS, die zich op intelligente wijze aanpast aan je dynamiek en speelregister om de perfecte sound te bekomen. Geavanceerde algoritmes uit de bekende DD-500 Digital Delay-, MD-500 Modulation- en RV-500 Reverb-pedalen zijn eveneens voorzien, samen met gesofisticeerde Acoustic Resonance-processing die overgeërfd werd van het AD-10-pedaal voor akoestische/elektrische gitaar.

Amps en effecten kunnen geconfigureerd worden met verschillende seriële en parallelle routing-opties, en de signaalroutes kunnen op verschillende punten opgedeeld en gemixt worden. Het switchen van patch verloopt ultrasnel, dankzij de snelle DSP van de GT-1000. En delay carryover is eveneens mogelijk. Er zijn tevens twee effectlussen beschikbaar, waarop je je favoriete externe effecten en pre-amps kunt aansluiten.

Boss effecten pedaal multi effecten van boss gt-1000

 

Het nieuwe toonaangevende multi-effect voor bas

De krachtige BOSS GT-10B was lang dé grote favoriet van creatieve bassisten. Hij voorzag top-amps, effecten en DI-mogelijkheden in één handige floorboard. Nu tilt de GT-1000 de bas-processing naar nieuwe hoogten, met een next-gen geluidskwaliteit en ultraflexibele performance-functies, in een nog compacter formaat. Er zijn drie AIRD-basvoorversterkers voorzien, voor het vormgeven van je kernklank, terwijl acht verschillende overdrive/distortion-effecten voor extra kleur en versterking zorgen. Ook een MDP-bascompressor is van de partij, evenals chorus, flanger, touch wah en vele andere effecttypes die speciaal voor bas zijn afgestemd.

 

Gestroonlijnd design, klaar om te reizen

In de muzikale wereld van vandaag dienen muzikanten zo licht mogelijk te kunnen reizen. Daarom ontwierp BOSS de GT-1000 voor een maximale controle met minimale afmetingen. In vergelijking met andere processors binnen zijn klasse, biedt hij een compact, gestroomlijnd design dat makkelijk om te dragen en op te stellen is. Het metalen chassis is zowel sterk als licht, en beschikt over een reeks vrij toewijsbare voetschakelaars en een geïntegreerde expressiepedaal. Deze low-profile voetschakelaars zijn nieuw en specifiek ontwikkeld voor de GT-1000. Ze beperken de afmetingen en het gewicht, terwijl ze wel de robuustheid bewaren waar het materiaal van BOSS om bekend staat.

 

Intuïtieve interface

Met het grote display en de zes schakelaars van de GT-1000 verloopt het proces van het creëren en aanpassen van sounds vloeiend en efficiënt. Vier verschillende Play-scherm lay-outs voorzien alternatieve visuele opties voor verschillende patch-functies, en je kunt de knoppen personaliseren voor een snelle toegang tot specifieke parameters. Tijdens het editen wordt de signaalketting duidelijk weergegeven. Het is daarbij eenvoudig om effectblokken te selecteren, hun parameters aan te passen en hun volgorde te wijzigen. De beschikbare parameters van sommige patches kunnen in lagen getoond worden, waardoor je alles in één keer op het scherm ziet.

Een nieuwe en innoverende workflow-functie van de GT-1000, is de optie om eender welk effect als een “Stompbox” / pedaal te saven. Parameter-aanpassingen aan een Stompbox worden doorgezet in alle patches waarin die gebruikt wordt, net zoals je fysieke pedalen zou gebruiken. Dit is ideaal voor effecten waarbij je vaak dezelfde instellingen gebruikt, maar af en toe kleine aanpassingen dient te maken. Nu kun je die aanpassen snel uitvoeren, verspreid over meerdere patches. Daardoor hoef je niet langer elke patch afzonderlijk te gaan aanpassen en saven.

 

Intensieve Performance Control

Met zijn tien voetschakelaars en expressiepedaal met teenschakelaar geeft de GT-1000 je uitgebreide creatieve controle op het podium en in de studio. En als je een power-user bent, dan zijn er bijkomende bedieningsmogelijkheden via externe schakelaars, pedalen, MIDI en USB. Standaard zijn de hoofd-voetschakelaars geprogrammeerd voor het selecteren van patches, patch-banken en drie control assignments. Maar je kunt de schakelaars opnieuw toewijzen aan bijna elke functie. Via de schakelknoppen en de krachtige Assign Matrix van de GT-1000 verlopen control assignments snel en intuïtief. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren toe te wijzen aan de status-LED's boven de schakelaars, en makkelijk de huidige switch-toepassingen te bekijken via een Play-schermoptie.

 

Boss GT-1000 LED scherm

Manual en Pedalboard Modes voor een stompbox-ervaring

Hoewel alle voetschakelaars van de GT-1000 per patch vrij toewijsbaar zijn, kunnen er momenten zijn waarop je nog meer controle nodig hebt. In Manual-modus kun je de toegang aan/uitzetten tot eender welke versterker of effect op een secundaire laag, waartussen je kunt switchen met een voetschakelaaropstelling. De volledig nieuwe Pedalboard-modus biedt een nog directere benadering, voor spelers die een traditionele stomp-ervaring willen, met een dynamische effectenlay-out die buiten de normale patch-structuur valt, en altijd klaar staat wanneer nodig. Bovendien bieden alle voetschakelaar-modi nu top-level-toegang tot functietoewijzingen en parametercontrole voor toegewezen effecten. Zo kun je in een handomdraai tweaks aanbrengen, zonder daarvoor in complexe menuschermen te moeten duiken.

 

USB Audio/MIDI en draadloze editing via Bluetooth

De goed georganiseerde paneelinterface van de GT-1000 maakt navigeren makkelijk. Maar het wordt nog eenvoudiger via je smartphone of tablet. De GT-1000 is uitgerust met ingebouwde Bluetooth - de eerste maal bij een professionele amp/effect-processor - waardoor je draadloos klanken kunt beheren via de bijhorende BOSS Tone Studio-app voor iOS en Android. Thuis, tijdens repetities en op het podium: je kunt de GT-1000 eender waar comfortabel bedienen via je toestel, zonder dat je je dient te bukken om aanpassingen te maken op de hardware. Het is zelfs mogelijk om een riff op te nemen met de ingebouwde looper van de GT-1000, en vervolgens door de zaal te lopen en de klanken aan te passen vanuit de positie van het publiek!

De GT-1000 beschikt ook over een USB audio/MIDI-interface, met multi-kanaals audiowerking voor flexibele computeropnames en efficiënte re-amping. Met de Recording-modus kun je kiezen uit een groot aantal ingebouwde luidspreker- en microfoontypen. En het is ook mogelijk om luidspreker-impulsresponsen in WAV-formaat te importeren met de GT-1000 IR Loader-software. USB kan tevens gebruikt worden voor het aanpassen en organiseren van sounds met de desktop-versie van de BOSS Tone Studio Editor voor Mac en Windows.

Specificaties

Specificaties voor: Boss GT-1000 Effecten Processor - Multi-effect pedaal

 • Meetfrequentie 96 kHz
 • AD Conversion 32 bits + AF method
 • DA Conversion 32 bits
 • Effecten 145 types
 • Patches 250 (Gebruiker) + 250 (Preset)
 • Bekijk alle specificaties
 • Phrase loop 38 sec. (MONO), 19 sec. (STEREO)
 • Tuner interne detectie +/-0.1 cent
 • Normaal Input level INPUT: -10 dBu | RETURN1: -10 dBu | RETURN2: -10 dBu
 • Input impedantie INPUT: 1 M ohm | RETURN1: 1 M ohm | RETURN2: 1 M ohm
 • Normaal Output level MAIN OUTPUT (L/MONO, R): -10 dBu | SUB OUTPUT (L, R): +4 dBu | PHONES: -10 dBu | SEND1: -10 dBu | SEND2: -10 dBu
 • Output impedantie MAIN OUTPUT (L/MONO, R): 1 k ohm | SUB OUTPUT (L, R): 600 ohms | PHONES: 20 ohms | SEND1: 1 k ohm | SEND2: 1 k ohm
 • Aangeraden belastingsimpedantie MAIN OUTPUT (L/MONO, R): 10 k ohms of meer | SUB OUTPUT (L, R): 600 ohms of meer | PHONES: 44 ohms of meer | SEND1: 10 k ohms of meer | SEND2: 10 k ohms of meer
 • Bediening DOWN switch, UP switch CTL1--3 switches, 1--5 switches, POWER switch, EFFECT button, MENU button, EXIT button, WRITE button, PAGE button, 1--6 knobs, OUTPUT LEVEL knob, Expression pedal
 • Display scherm Graphic LCD (512 x 160 dots, backlit LCD)
 • Connectoren INPUT jack, MAIN OUTPUT (L/MONO, R) jacks, SEND1 jack, RETURN1 jack, SEND2 jack, RETURN2 jack: 1/4-inch phone type SUB OUTPUT (L, R) connectors: XLR type PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type CTL4, 5/EXP2 jack, CTL6, 7/EXP3 jack, AMP CTL1, 2 jack: 1/4-i
 • Voeding AC adapter
 • Ontlaadstroom 1,2 A
 • Inbegrepen accessoires AC adapter (PSB-1U + AC Cord Set), handleiding

Verzending

Verzending

Bij Muziekhuis Souman betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u een aankoop doet boven € 50,00 euro (Nederland en België). Bestellingen onder € 50,00 euro betaalt u € 4,50 euro verzendkosten voor een brievenbuspakket en €7,95 voor een normaal pakket.

Meer informatie

Wij proberen de voorraad in de winkel en online gelijk te houden, maar dit lukt niet altijd. Wilt u zeker weten dat uw product nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via de mail ([email protected]) of telefoon (038-3765004).

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(3)

 • NV Door Nico v. - 19-02-2021 20:03

  5 / 5

  Toppie !!!

 • EH Door Enno H. - 14-11-2020 17:16

  5 / 5

  Boss GT-1000 aangeschaft ter vervanging van mijn 15 jaar oude GT-8. Geld dubbel en dwars waard. Zeer goede service van Souman en supersnelle levering.

 • MK Door marcel k. - 18-09-2020 17:49

  5 / 5

  Snelle levering. Heb em nog amper getest,maar voor geïnteresseerde zijn er genoeg goede reviews te vinden op t internet. Klinkt natuurlijker als de line6 processors vind ik

Combinatie deals

Geniet van deze geweldige kortingsdeals

Multi-effect pedaal + Boss Katana 50 MKII versterker

 • Boss Katana 50 MkII gitaarversterker
 • Normaal:€ 1.258,-
 • Je bespaart: (0% Korting)€ 5,-
 • Totaalbedrag:€ 1.253,-

Tip!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Boss GT-1000 Effecten Processor - Multi-effect pedaal

  Boss GT-1000 Effecten Processor - Multi-effect pedaal

  € 1.319,- € 959,-

  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot