Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Taylor GS MINI gitaren zijn populair!

  • 28 / 10 / 2017 0
Taylor GS MINI gitaren zijn populair!

Met de komst van de Taylor GS MINI model akoestische gitaar, weet Bob Taylor wederom een gat in de markt te zetten. Dit model is zo populair, dat het wereldwijd wordt gewaardeerd door vele gitaristen.

Talor GS Mini

Met de komst van de Taylor GS MINI model akoestische gitaar, weet Bob Taylor wederom een gat in de markt te zetten. Dit model is zo populair, dat het wereldwijd wordt gewaardeerd door vele gitaristen. Door beginners als professionele muzikanten en artiesten. 

De Taylor GS MINI is compact en comfortabel

De Taylor GS MINI heeft een compacte vorm body en daardoor speelt deze erg comfortabel. Niet alleen de vorm van de kast maar ook schaallengte is korter dan de ''normale'' western gitaren. Met een lengte van 59,7cm (23-1/2'') berekend van de topkam tot het brugzadel, hebben de snaren iets minder spanning waardoor het gevoelsmatig lichter speelt. 

Gemakkelijk mee op reis

De Taylor GS MINI wordt geleverd met een luxe GS MINI GIGBAG. Een fantastische kwaliteit beschermhoes met 600 denier buitenkant en 70 denier binnenkant welke is versterkt bij de kop van de gitaar en onderkant. Deze Gigbag is voorzien van draagriemen en handvat om de GS MINI gemakkelijk mee op reis te nemen! De lengte van de GIGBAG valt binnen de 100cm en kan bij vele luchtvaartmaatschappijen als handbagage worden meegenomen. 

Diverse uitvoering en houtsoorten

GS MINI wordt in verschillende uitvoeringen en houtsoorten vervaardigd. Elk type hout heeft zijn kenmerkend karakter en klankkleur. Een van de meest populaire GS MINI gitaren is de Koa uitvoering. Een exotische houtsoort met adembenemende structuren. Het heeft een warme uitstraling als het gaat om de 'looks' maar ook klank/technisch. 

Expression System 2

Vanaf januari 2016 worden alle GS MINI-e gitaren voorzien van het bekende Taylor Expression System 2. Een fenomenaal versterking systeem die de muzikant nog meer toegang geeft aan het systeem en finetuning van het geluid. Waar je voorheen gebruik kon maken van alleen Volume, Bass en Treble, heb je nu toegang tot de systeem zelf. Wij adviseren dit niet zelf te doen als eindgebruiker maar door een erkend Taylor Guitars dealer te laten af stellen. Verder informatie geven wij je graag in de winkel.

Bekijk hier het aanbod TAYLOR GS MINI gitaren

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »