Terug

ZOMERAANBIEDINGEN op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 3.000,- korting!

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Richwood Master Series akoestische gitaren

  • 06 / 09 / 2019 0
Richwood Master Series akoestische gitaren

Een dikke pluim voor Richwood Guitars! Ze zijn beter dan verwacht!

Al een geruime tijd werken we met Richwood Guitars en sinds de komst van de Master Series, zijn deze gitaren nog beter in kwaliteit dan verwacht. 

Als bedrijf en liefhebber van goede akoestische gitaren, kijken we vooral naar kwaliteit / prijs en afwerking van een instrument. Wij van Muziekhuis Souman checken elk onderdeel en bespelen elk instrument zelf voordat deze de winkel in komen. Zo weten we zeker dat we de beste gitaren hebben hangen!

Waar wij heel blij van worden is de constante kwaliteit die Richwood Guitars biedt. Elke keer weer als we nieuwe instrumenten binnen krijgen en deze afstellen, valt het op dat een handgemaakt en gerenommeerd merk als Richwood het waarmaakt. Wij zien dit voornamelijk bij merken als Martin en Taylor Guitars maar het mag gezegd worden dat ook Richwood Guitars zich kan meten met deze constante kwaliteitsnorm. 

Richwood Master Series gitaren zijn handgemaakt, voorzien van de beste materialen en houtsoorten. Denk bijvoorbeeld aan de top- en brugkamzadel, deze zijn vervaardigd van been. Een typisch iets voor goede kwaliteit keuze want een benen kammetje zorgt namelijk voor een zeer goede overbrenging van de trillingen op het bovenblad en hals. Een klein onderdeel die erg belangrijk is in het geheel.

Elke Richwood Master Series akoestische gitaar heeft een massief houten bovenblad, wederom van de beste en hoogste gradatie in deze betaalbare prijsklasse. 

Diverse modellen, verschillende kleuruitvoeringen, met of zonder pickup systeem, ze hebben overal aan gedacht en bieden voor een heel groot publiek, fantastische gitaren. Kortom, kom eens naar de winkel om dit zelf te ervaren. Wil je weten wat we zoal in huis hebben van Richwood Guitars?

Check dan deze link: Richwood Guitars 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot