Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

PRS SE SILVER SKY

  • 18 / 01 / 2022 0
PRS SE SILVER SKY

De PRS SE Silver Sky, nu al de meest populaire elektrische gitaar ter wereld voor het jaar 2022!

PRS Guitars en John Mayer introduceren officieel de langverwachte PRS SE Silver Sky

PRS Guitars en John Mayer hebben officieel aangekondigd dat de Silver Sky ook in de SE modellen terug te vinden is. De PRS SE Silver Sky.

“Met de release van de SE Silver Sky heeft PRS de moderne designesthetiek, klank en gevoel van het originele model behouden en het toegankelijk gemaakt voor meer gitaristen, van beginner tot professional. Ik zou er niet blijer mee kunnen zijn,” zei John Mayer.

De PRS SE Silver Sky is een bekende versie van Mayer's kenmerkende model, dat voor het eerst werd geïntroduceerd met John Mayer in 2018. Het SE-model begint met een populieren body, geschroefde esdoornhals en palissander toets met PRS-handelsmerk vogelinleg. De 22-frets, 25,5" mensuur hals is voorzien van de originele 635JM carve en een 8,5" toetsradius, waardoor de SE Silver Sky zich meteen thuis voelt. De SE Silver Sky is verkrijgbaar in vier kleuren: Dragon Fruit, Ever Green, Moon White en Stone Blue.

In het hart van het instrument bevinden zich de drie single-coil pickups, die zorgvuldig zijn ontworpen om de intonatie van de originele Silver Sky vast te leggen. De 635JM "S" pickups vangen dezelfde ronde, volle toon met muzikale high-end die nooit te hard is en een beetje een bite toevoegen. Deze gitaar is verankerd door een twee-punts stalen tremolo, synthetisch benen topkam en vintage-stijl stemmechanieken. Andere ontwerpkenmerken zijn de PRS Silver Sky omgekeerde kop vorm en de PRS dubbelwerkende truss rod (toegankelijk vanaf de voorkant van de kop voor gebruiksgemak). Dit instrument wordt geleverd met PRS Classic 10-46 snaren en een PRS SE GIGBAG.

 

 

De PRS SE-serie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en PRS heeft ervoor gezorgd die groei te versnellen door kwaliteitsinstrumenten te leveren. In februari 2022 openen PRS Guitars en PT Cort een nieuwe, grotere speciale productieruimte, waardoor de productiecapaciteit van de SE-serie tegen het einde van 2022 met 50% zal toenemen. Deze grotere faciliteit zal PRS in staat stellen beter aan de toegenomen vraag te voldoen.

De eerste leveringen zullen begin Februari 2022 zijn en wil je zeker zijn van één van de eerste SE PRS Silver Sky? Bel dan met onze winkel of stuur een WhatsApp naar Muziekhuis Souman; +31 38 376 5004

E-mail naar [email protected] of kom naar de winkel in Hattemerbroek, 5km vanaf Zwolle. 

Wie het eerst komt, die het eerst maalt! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »