Terug

ZOMERAANBIEDINGEN op YAMAHA (silent) piano's tot wel € 3.000,- korting!

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Muziekhuis Souman viert feest

  • 30 / 11 / 2018 0
Muziekhuis Souman viert feest

Muziekhuis Souman is jarig en daar horen cadeautjes bij! Vier feest met korting!

Muziekhuis Souman begon als pianowinkel en orgelwinkel in 1978, aan de Clematisstraat 55 in Wezep. Het bedrijf groeide het pand uit en vestigde de showroom aan de Stationsweg in Wezep, eind jaren '90. Inmiddels is Muziekhuis Souman uitgegroeid tot één van de grootste muziekwinkels van de regio en verre omstreken met als specialisme, akoestische piano's, vleugels en een gigantische gitaarafdeling. Sinds 2013 houden de activiteiten plaats in Hattemerbroek en met 2000m oppervlakte, kan Muziekhuis Souman er weer jaren tegenaan. 

''We proberen de passie, het plezier in het ambacht te behouden door gewoon normaal te blijven'', vertellen Geurt en Ard Souman, die het bedrijf vanaf 2011 samen leiden. 

Fysieke winkel en online verkopen

''Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd, niet alleen in onze branche'', geeft Ard Souman aan, die zich voornamelijk richt op de in- en verkoop van gitaren en leiding geeft aan de webdesigners. ''We zijn volop bezig met het positioneren op internet en verkoop via onze vernieuwde website, al is fysiek verkopen toch wel het allerleukst'', meld Ard met een glimlach. 

Toekomst Muziek

Muziekhuis Souman mag zich uitroepen tot één van de meest vooraanstaande muziekwinkels van Nederland, die zich heeft gespecialiseerd in Yamaha piano's, Silent piano's en vleugels op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping vind zich het walhalla plaats voor de gitarist. ''Jaren geleden hadden we drums, licht en geluid, percussie en van alles wat. Nadat we ons gespecialiseerd hebben is er een hoop veranderd, ten goede. Nu hebben we merken als Taylor, Martin, Maybach en heel veel andere high-end merken die de boventoon voeren maar ook aan de beginnende gitaarspeler is gedacht. Een kind die graag wil beginnen met gitaarspelen, kan bij ons terecht voor een goede gitaar van hoge kwaliteit, tegen respectievelijk lage prijzen. We proberen voor iedereen een uitgebreide en selectieve keuze aan gitaren en piano's te bieden''. Het familiebedrijf ziet toekomst in deze strategie en gaat voor de volgende veertig jaar!

Muziekhuis Souman is jarig en daar horen cadeautjes bij

Om dit feest te vieren bieden we heel veel artikelen met hoge kortingen aan, zal er in de maand december diverse activiteiten plaats vinden en een eindejaarsfuif voor onze klanten. Houdt de website in uw favorieten om niets te missen!

Gitaar Jubileum Acties

Piano Jubileum Acties

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 1012 Reviews @ Trustpilot