Richwood Richwood SWG-150-CE Master Series semi akoestische gitaar
Richwood SWG-150-CE Master Series semi akoestische gitaar 549,- €649,00

Richwood SWG-150-CE Master Series semi akoestische gitaar

€649,00 €549,- €549,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Richwood SWG-150-CE Master Series semi akoestische gitaar

De Songwriter-serie is ontwikkeld met een zeer geconcentreerd, volumineus en inspirerend geluid om een ​​singer-songwriter te begeleiden als net als elke andere gitarist. Om dit te bereiken hebben we de speciale roosterversteviging aangebracht. Dit schrappatroon is verantwoordelijk voor een goed gedefinieerde toon met meer punch dan een gitaar met een normale X-bracing. 

Om dit verschil te vergroten, hebben we nieuwe cosmetica met houten bindingen en brugpinnen. Een nieuwe rozet met abalone en hout en de afwezigheid van een slagplaat.
De SWG-150-CE heeft een solide Sitka-sparren bovenblad en palissander zijkanten en achterkant. Het palissander geeft deze gitaar een krachtig en sonore klank. Het Fishman Presys + -versterkingssysteem zorgt voor probleemloze prestaties op het podium met veel ton-shaping-flexibiliteit. 

Zoals alle Richwood Master Series vertoont de Songwriter-serie een uitstekende speelbaarheid met een zeer comfortabel nekprofiel. 

Wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Gratis verzending NL/BE
  • Inruil van uw huidige instrument is mogelijk (bel of mail de winkel)

 

10 / 10
Hans Invernizzi 16 Januari 2018

Uitstekend bespeelbare gitaar met lage actie en gedefinieerd geluid. Warme, krachtige klank. Prima ongekleurde versterking dankzij Fishman. Prijs/kwaliteitverhouding is dik in orde.

Combideals
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »