Yamaha Yamaha P-125B Digitale Piano Zwart kopen?
Yamaha P-125B Digitale Piano Zwart kopen? 629,-

Yamaha P-125B Digitale Piano Zwart kopen?

€629,- €629,00
Nu 2 artikelen nog op voorraad
Informatie

NIEUW | Het bescheiden ontwerp van de P-125 is gecreëerd met toegankelijkheid voor de gebruiker in gedachten. Met het doel om zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk te zijn, is elk element van de P-125 ontworpen om de speler te helpen zich op het spel te concentreren. De minimale lichtreflectie van het doorlopende oppervlak en het ingetogen luidsprekerontwerp zorgen samen voor een mooie en elegante afwerking.

De Yamaha P125B is de opvolger van de razend populaire Yamaha P-115B digitale piano en wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis verzending NL
  • Gratis demonstratie in de winkel
  • Gratis sustain pedaal
  • Gratis lessenaar voor boven op de piano
  • Gratis AC adapter

 

Specificaties:

Breedte: 1326mm
Hoogte: 166mm
Diepte: 295mm
Gewicht: 11.8kg
Aantal toetsen: 88

Optioneel: 

  • Statief
  • 3 pedalen set

Zie ook een demonstratie video van Yamaha op Youtube hieronder:

 

Bespeelbaarheid van een authentieke piano

 

Pianokwaliteit die alleen Yamaha kan bieden

Yamaha's unieke Pure CF Sound Engine is het resultaat van meer dan een eeuw akoestisch pianovakmanschap in combinatie met state-of-the-arttechnologie en expertise.

Yamaha is marktleider in digitale pianotechnologie en dat hoort u terug in het geluid van digitale piano's die gebruikmaken van de Pure CF-engine. De P-125 reproduceert natuurgetrouw het geluid van de vermaarde Yamaha CFIIIS 125cm concertvleugel, waardoor ongelooflijke dynamiek en expressiviteit mogelijk zijn, wat digitale piano's die met Pure CF zijn uitgerust, de naam Yamaha waardig maakt.

Het 88 toetsen tellende GHS-pianotoetsenbord (Graded Hammer Standard) biedt een zwaardere aanslag in het laag en een lichtere aanslag in het hoog, net als bij een akoestische piano.

Het nieuwe verbeterde 2-wegluidsprekersysteem produceert een breed en vol pianogeluid in zowel opwaartse als neerwaartse richting.

Hierdoor kan de pianist genieten van een rijk geluidsveld alsof u achter een akoestische piano zit.

Stereophonic Optimizer: een nieuw soort hoofdtelefoonbeleving

Bij het gebruik van een hoofdtelefoon zorgt de Stereophonic Optimizer dat de pianist van hetzelfde breed gespreide geluid kan genieten als wanneer u achter een akoestische piano zit. Met de Stereophonic Optimizer lijken de gesamplede voices van akoestische piano's uit de kast van het instrument te komen.

Dit zorgt voor een comfortabele, natuurlijke beleving, die de nadelen van het spelen via een hoofdtelefoon elimineert.

Ga en speel — overal

De P-125 is licht en compact voor eenvoudige draagbaarheid.

Met de speciale draagtas kunt u de P125 overal mee naartoe nemen, waar u maar wilt.

De nieuwe 'table EQ'-functie stelt de pianist in staat om een optimale akoestiek te behouden. Dus zelfs als u op een hard, vlak oppervlak speelt, kunt u het best mogelijke geluid krijgen.

De P-125 heeft ingebouwde bas- en drumtracks waarmee u uw spel in de maat houdt. Er is een verscheidenheid aan ritmepatronen om uit te kiezen, afhankelijk van de vibe waar u voor gaat. Van rock tot ballads, gebruik deze ritmes om een plezierig element toe te voegen aan uw oefenen of gebruik ze gewoon als een virtuele drummer bij uw spel.

Met onze 'Smart Pianist'-app kunt u de vele functies van de digitale piano's van Yamaha bedienen met uw smartphone of tablet. Voices, ritmes en andere instellingen kunnen worden geselecteerd terwijl u ze op het scherm ziet, waardoor u nog makkelijker van nieuwe functies kunt genieten.

U kunt ook uw favoriete instellingen opslaan, zodat u ze op elk gewenst moment snel kunt terugroepen. U kunt de akkoorden in audiotracks van uw iPhone of iPad direct ontdekken. Ontdek nieuwe manieren om van uw P-125 te genieten, door slimme functies te gebruiken waar alleen een modern digitaal instrument over kan beschikken

 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »