Yamaha Yamaha NP-32 WH stage piano
Yamaha NP-32 WH stage piano 335,- €389,00
€389,00 €335,- €335,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Piaggero: Soms is minder echt meer! De Yamaha NP-32 WH is een eenvoudige maar zeer compacte digitale piano welke ook als keyboard wordt beschouwd. Het compacte, elegante silhouet van de Piaggero NP-serie zal zeker uw aandacht trekken en een blijvende indruk maken.

Met een eenvoudig, praktisch ontwerp met slechts een paar knoppen en uw keuze uit 61 of 76 toetsen, kunnen deze ruimte- en tijdbesparende stijlvolle instrumenten zo uit de doos bespeeld worden. U kunt zelfs kiezen tussen een zwarte en witte afwerking overeenkomstig uw smaak en speelomgeving.

Bestel de Yamaha NP-32 WH digitale piano online bij Muziekhuis Souman | Dé digitale piano specialist! Snelle levering aan huis & GRATIS VERZENDING!

Afmetingen:
Breedte: 1244mm
Hoogte: 105mm
Diepte 259mm

Aantal toetsen: 76
Aanslaggevoeligheid: JA

De Yamaha NP-32 WH stage piano is zeer geschikt voor beginnende pianisten en keyboard spelers. Voor kinderen als volwassenen het perfecte instrument om piano of keyboard te leren spelen.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »