Vox VOX MV50 AC gitaarversterker top
VOX MV50 AC gitaarversterker top 239,- €295,00

VOX MV50 AC gitaarversterker top

€295,00 €239,- €239,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De VOX MV50 AC bestel je bij Muziekhuis Souman, snel geleverd en in voorraad! Dit kleine monster heeft maar liefst 50 watt aan vermogen en werkt over het zogeheten NuTube Technologie in de voorversterking, welke Korg heeft ontwikkeld. Het is een handige maar krachtige versterker die op basis van een Klasse D eindtrap is gebouwd. Deze gitaarversterker zorgt voor een robuuste sound met voldoende headroom, zonder ruis!

De VOX MV50 AC is voorzien van een VU-meter en makkelijk mee te nemen naar je optreden. Stop hem in je rugtas of plaats hem eenvoudig op je pedalboard. Beluister ook enkele demo's hieronder en laat je verrassen door zijn geweldige sound. Of kom naar Muziekhuis Souman om een VOX MV50 AC te proberen en te kopen!

10 / 10
Jasper 29 Januari 2018

Ideaal versterkertje. Ik heb ‘m op mijn pedalboard staan voor repetities en heb er zelfs al kleine gigs mee gedaan. Gitaar en pedalboard mee, inpluggen in speakercab, en spelen maar. Als ik daarnaast nog een gitaarversterker beschikbaar heb, heb ik in no-time een stereo setup (icm met mijn TC Nova System). Ook handig als backup amp.

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »