Taylor Taylor PS14CE V-Class Bracing 2018
Taylor PS14CE V-Class Bracing 2018 8999,-
€8999,- €8.999,00
Niet op voorraad
Informatie

NIEUW: Taylor PS14CE V-Class Bracing 2018

De absolute top van de Taylor-lijn, onze Presentation-serie, is onlangs bijgewerkt met rug en zijkanten van prachtig gestreept West-Afrikaans ebbenhout van onze Crelicam-molen in Kameroen. Op deze cutaway Grand Auditorium PS14ce akoestische gitaar hebben we het ebbenhout gecombineerd met een prachtig bonte sinker redwood-top met nieuwe V-Class ™ bracing, die het volume versterkt. De bracing verbetert ook de intonatie van de gitaar, waardoor elke fretted note meer kracht, uniformiteit en harmonische overeenstemming met andere noten krijgt. Al deze verbeteringen vertalen zich in een meer muzikaal expressieve stem voor spelers om te verkennen. Sinker redwood combineert de boventoon warmte van ceder met de pittige aanval van sparren, en samen met de West-Afrikaanse ebbenhout levert een rijke, dynamische stem in staat om te presteren in een breed scala van stijlen. Andere luxueuze kenmerken van de serie zijn een afgeschuinde ebbenhouten armleuning, onze uitgebreide Nouveau-inleg in paua en pearl, een paua-rozet, paua-randversiering, premium Gotoh 510-tuners en een zwarte grafietmoer exclusief voor V-Class-modellen.

De Taylor Guitars PS14CE V-Class Bracing 2018 wordt geleverd inclusief:

  • 12 jaar garantie (na registratie)
  • Gratis verzending NL/BE
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Bijhorende Taylor Deluxe Hardcase
  • Inruil mogelijkheid

 

* Muziekhuis Souman is Showroom Dealer & Service Centre voor Taylor Guitars. Dat houdt in dat we altijd meer dan 35 Taylor gitaar modellen in voorraad hebben en gecertificeerde vakmensen in de winkel hebben voor zowel verkoop als onderhoud en reparatie. Zo behoren wij tot één van Nederlands grootste Taylor Guitar winkels! Eveneens kun je bij ons inruilen van je huidige gitaar. 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »