Taylor Taylor K24ce 2018 V-Class Bracing
Taylor K24ce 2018 V-Class Bracing 4999,-
€4999,- €4.999,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

NIEUW: Taylor K24ce 2018 V-Class Bracing. Een van de eerste Taylor-modellen die worden geuit met het gepatenteerde V-Class ™bracing. Deze prachtige geheel massief Koa houten Grand Auditorium K24ce akoestische gitaar, zal spelers inspireren in zowel uiterlijk als geluid. De hardhouten koa-top zorgt voor een uitgebalanceerde klank. Van warme donkere klanken tot heldere boventonen, het zit allemaal in dit unieke instrument. Met de V-Klasse behandeling kunnen spelers meer dynamisch bereik, meer sustain en noten verwachten die meer op elkaar lijken dan ooit tevoren, waardoor akkoorden een meer sonisch aangenaam karakter krijgen langs de hele toets. De Grand Auditorium body zorgt voor een veelzijdigheid in muziekstijlen waardoor je van slaggitaar tot Jazz en Fingerstyle kunt spelen.

Visueel gezien, misschien wel één van de meest oogverblindende gitaren op de markt. Het Koa hout glinstert bij elke draai in het licht weer anders en wat te zeggen over het nieuwe ''Spring Vine'' inleg werk op de toets en kop van esdoorn hout. De body heeft een esdoorn binding en Edgeburst afgewerkt.

Voorzien van het Taylor ES2 systeem en Cutaway! Wat een zeldzame gitaar en zeker de moeite waar om eens te komen beluisteren en bespelen!

De Taylor K24ce 2018 V-Class Bracing wordt geleverd inclusief:

  • 12 jaar garantie
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Gratis bijhorende Taylor Deluxe Hardcase
  • Gratis verzending NL/BE
  • Inruil mogelijkheid (neem contact op met de winkel)

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »