Taylor Taylor GS MINI LH Linkshandig
Taylor GS MINI LH Linkshandig 599,-
€599,- €599,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor GS MINI is een van de meest populaire reisgitaar ter wereld, waarschijnlijk dé meest verkochte compacte reisgitaar! Zo heeft Muziekhuis Souman een compleet assortiment voor de rechtshandige gitarist, de linkshandige gitarist kan ook terecht bij ons. We hebben in de meeste gevallen enkele linkshandige akoestische gitaren van Taylor in voorraad. De Taylor GS MINI LH is een van die varianten die we hebben en wordt geleverd met 12 jaar garantie, Taylor GIGBAG en een gratis onderhoudsbeurt. t.w.v. € 40,00. Dit model heeft een massief houten sparren bovenblad, dat zorgt voor sprankelend hoog. De zij en achterkant is vervaardigd van gelamineerd Sapele hout. Dit geeft de gitaar een warm karakter en ondanks dat het een kleine gitaar is, heel veel volume!

Een van de meest populaire Taylor gitaren van dit moment is de Taylor GS MINI. Een fantastische gitaar met hoogwaardige producten aan boord. Deze gitaar speelt heerlijk en klinkt als een volwassen gitaar. De Taylor GS MINI hebben wij zowel rechtshandig als in linkshandige gitaar uitvoering in voorraad!

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »