Taylor Taylor BT1 Baby
Taylor BT1 Baby 399,-

Taylor BT1 Baby

€399,- €399,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor BT1 Baby is een kleine gitaar in de vorm van een Dreadnought met massief sparren bovenblad. Dit kleine monster zorgt voor een ongekend en bijzondere klank en speelt heerlijk. De BT1 is uitgerust met een gelamineerde mahonie houten zijkant en achterblad en heeft een warm karakter. Voor zowel kinderen als gevorderden een geschikte manier om gitaar te leren spelen. Speelt licht vanwege de lage actie, sobere afwerking en voorzien van hoogwaardige materialen.

Deze Taylor BT1 wordt geleverd inclusief:

  • 12 jaar garantie (na registratie)
  • Bijhorende Taylor gitaarhoes
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,-
  • Gratis verzending NL/BE

 

* Muziekhuis Souman is Showroom Dealer & Service Centre voor Taylor Guitars. Dat houdt in dat we altijd meer dan 35 Taylor gitaar modellen in voorraad hebben en gecertificeerde vakmensen in de winkel hebben voor zowel verkoop als onderhoud en reparatie. Zo behoren wij tot één van Nederlands grootste Taylor Guitar winkels! Eveneens kun je bij ons inruilen van je huidige gitaar. 

10 / 10
J. van den Akker 06 December 2017

Heb deze gitaar nu 2 dagen en ben nu al erg enthousiast. Heeft voor een "baby" een erg volwassen en warm geluid en is erg fijn om op te spelen. Ook is het een plaatje om te zien. De bijpassende hoes is stevig en praktisch en ook mooi om te zien.

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »