Taylor Taylor 814CE V-Class Bracing 2018 semi akoestische gitaar
Taylor 814CE V-Class Bracing 2018 semi akoestische gitaar 3999,-

Taylor 814CE V-Class Bracing 2018 semi akoestische gitaar

€3999,- €3.999,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor 814CE V-Class Bracing 2018 - Een van de meest gewaardeerde en beste gitaren uit de Taylor Guitars fabriek. High End kwaliteit, schitterend om te zien en uniek in klank!

De Taylor Guitars 814CE V-Class Bracing 2018 wordt geleverd inclusief:

  • 12 jaar garantie (na registratie)
  • Gratis verzending NL/BE
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Bijhorende Taylor Deluxe Hardcase
  • Inruil mogelijkheid

 

Onze High-End Grand Auditorium biedt nu nog meer geluidseigenschappen met de toevoeging van onze baanbrekende V-Class bracingarchitectuur. De klassieke tonhout-combinatie van Indisch palissander en Sitka-spar levert nog steeds zijn karakteristieke mix van warmte en fonkeling van hoge tonen, maar V-Class bracing tilt die toon naar nieuwe hoogten. De noten gaan langer mee, waardoor de rijke boventonen van rozenhout meer dan ooit helder kunnen worden en het geavanceerde schrapschema zorgt voor meer kracht en afstemming over het gehele toonbereik voor een rijk en expressief geluid. Opvallende materiaaleigenschappen omvatten een rokerige ebbenhouten toets afkomstig van Taylor's Crelicam-molen in Kameroen, ahornbinding, palissander randversiering, een abalone rosette omzoomd met palissander en parelmoer Element fretboard en peghead inleg. De 814ce bevat ook een cutaway uit Venetie en onze ES2-akoestische elektronica en wordt geleverd in een luxe koffer van stevig materiaal.

* Muziekhuis Souman is Showroom Dealer & Service Centre voor Taylor Guitars. Dat houdt in dat we altijd meer dan 35 Taylor gitaar modellen in voorraad hebben en gecertificeerde vakmensen in de winkel hebben voor zowel verkoop als onderhoud en reparatie. Zo behoren wij tot één van Nederlands grootste Taylor Guitar winkels! Eveneens kun je bij ons inruilen van je huidige gitaar. 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »