Taylor Taylor 712CE Western Sunburst
Taylor 712CE Western Sunburst 2969,- €3.299,00
€3.299,00 €2969,- €2.969,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor 712CE Western Sunburst is een elektro akoestische gitaar, of semi-akoestisch, met een prachtig bovenblad; massief Lutz Sparren. Dit model heeft eveneens de zogeheten Performance bracing welke door Taylor is ontwikkeld. Indisch Palissander van zeer hoge kwaliteit voor de zij en achterkant en dat zorgt voor een enorm volume en projectie.

De 712CE van Taylor is een Grand Concert body gitaar, dat wil zeggen; veel balans tussen hoog en lage tonen. Fingerpickers en Singer / Songwriters zouden verliefd worden op dit model en karakter omdat het een enorm bereik heeft en breed inzetbaar voor diverse stijlen muziek. Kortom, weer een juweeltje uit de Taylor gitaar reeks. Dit betreft een 14-frets model semi akoestische gitaar. 

De Taylor 712ce wordt geleverd inclusief:

  • 12 jaar garantie na registratie
  • Gratis verzending
  • Gratis onderhoudsbeurt
  • Taylor Hardcase

* Muziekhuis Souman is Showroom Dealer & Service Centre voor Taylor Guitars. Dat houdt in dat we altijd meer dan 35 Taylor gitaar modellen in voorraad hebben en gecertificeerde vakmensen in de winkel hebben voor zowel verkoop als onderhoud en reparatie. Zo behoren wij tot één van Nederlands grootste Taylor Guitar winkels! Eveneens kun je bij ons inruilen van je huidige gitaar. 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »