Taylor Taylor 520e Akoestische Gitaar
Taylor 520e Akoestische Gitaar 2899,-
€2899,- €2.899,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor 520e is een vol massief mahonie gebouwde dreadnought gitaar. Een geweldig instrument met veel lage tonen, prachtige midden tonen en heldere boventonen. Deze 520e is volledig gemaakt uit mahoniehout, een klankhout dat erg veel gebruikt wordt en zijn populariteit te danken heeft aan de punchy mid-tonen en sprekende klanken. De nieuwe 500-serie ziet er hedendaags nog mooier uit dan hij al was. Dit model is voorzien van het Taylor ES2 systeem. Een systeem wat je zeer goed kunt gebruiken op de bühne of voor studio opname.

Dankzij de dreadnought body krijgt deze Taylor gitaar een zeer volle, warme sound die erg geliefd is bij finger pickers, singer-songwriters en slaggitaristen. Een gitaar met een erg levendig karakter die zeer breed inzetbaar is. De 520e is afgewerkt met een oldskool, zwarte pickguard en neo-vintage fret inleg dat er voor zorgt dat hij z'n charme niet alleen in het spel heeft, maar ook in de looks.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »