Taylor Taylor 514 Grand Auditorium
Taylor 514 Grand Auditorium 2299,-
€2299,- €2.299,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor 514 is een populaire Grand Auditorium en een echte Singer/Songwriter instrument met veel warmte en midden aan boord. Een fantastische akoestische steelstring die comfortabel in de hand ligt. De 500-serie wordt in de V.S. gebouwd en wordt geleverd met luxe Taylor Hardcase, 12 jaar garantie en gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00

Taylor 514 gitaar specificaties en omschrijving

Dit instrument heeft veel kracht en is behoorlijk aanwezig als het gaat om de warmte in de klank. Het massief Ceder houten bovenblad en massief Tropisch Mahonie zij en achterkant zorgt voor een ongekend sustain. De speelaard van de Taylor 514 is erg licht en zeer geschikt voor gitaristen die composeren. Zowel slaggitaar als Fingerstyle zijn stijlen die uitstekend verricht kunnen worden op deze western gitaar. Een instrument die je moet proberen en je zult versteld staan van dit bloedmooie werkpaard! 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »