Taylor Taylor 114CE-N Walnut Nylon Elektro Akoestische gitaar
Taylor 114CE-N Walnut Nylon Elektro Akoestische gitaar 999,-

Taylor 114CE-N Walnut Nylon Elektro Akoestische gitaar

€999,- €999,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Taylor 114CE-N Elektro akoestische gitaar is uitgevoerd met Nylon snaren en een smalle hals. Een fantastische gitaar die geschikt is voor muziekstijlen als Spaanse en Braziliaanse muziek. Deze gitaar heeft een 1 - 7 / 8'' topkam breedte, waardoor het smaller is dan de normale klassieke gitaren. Het bovenblad is van massief Sitka sparrenhout, zij- en achterkant van gelamineerd Walnoot en die combinatie geeft een diep laag met heldere boventonen.

De Grand Auditorium body zorgt voor een schitterende balans tussen hoge en lage tonen. Of je nu fingerpicking, strumming of flamenco speelt, het komt prachtig tot zijn recht met deze betaalbare Elektro Akoestische nylon Taylor gitaar. Voorzien van een Venetian Cutaway om de hoge noten te kunnen spelen en is direct in te pluggen vanwege het Taylor ES-N pickup systeem! De Taylor 114CE-N wordt geleverd met een luxe Taylor Gigbag, 12 jaar garantie en een gratis onderhoudsbeurt.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »