Slick Guitars Slick SL51BK Black Telecaster elektrische gitaar
Slick SL51BK Black Telecaster elektrische gitaar 239,-

Slick SL51BK Black Telecaster elektrische gitaar

€239,- €239,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Slick Guitars zijn stuk voor stuk topkwaliteit instrumenten in een zeer gunstige prijsklasse. Niet alleen de afwerking maar ook de ''sound en feel'' van deze prachtige gitaren zijn ongelooflijk goed. Slick Guitars heeft er voor gezorgd dat Vintage (ofwel zogeheten Relic) gitaren betaalbaar gebouwd kunnen worden en toch van hoge kwaliteit producten zijn voorzien. Ook deze Telecaster speelt super lekker, klinkt als een Telecaster moet klinken; vet, zwoel en als het moet lekker schreeuwerig fel!

Ontworpen door de legendarische gitarist Earl Slick ... Slick Guitars vertegenwoordigt een geheel nieuwe benadering van het bouwen van speelklare, geweldig klinkende instrumenten. 

Ze zien er Roadworn uit omdat ze niet van een dikke glanzende afwerking houden en Slick Guitars er Vintage uit moeten zien. Er wordt gebruikt gemaakt van een dunne auto verflaag en wordt eveneens gezandstraald om het hout terug te laten komen. Zo krijg je een dat de poriën van het hout meer kunnen gaan ademen. Alle onderdelen in deze instrumenten worden voorzien van hoogwaardige kwaliteits producten. Slick Guitars maakt gebruik van massief Billet Brass bruggen, bronzen volume, toon en bandknoppen. De mechanieken zijn van messing met een vintage look afwerking.

De pickups zijn eveneens door Earl Slick ontworpen welke met de hand zijn gewikkeld om een zo Vintage mogelijke sound te krijgen. Naar onze mening is er geen enkele andere ''Relic'' gitaar die dit kan overtreffen in deze prijsklasse. Kortom, veel gitaar voor heel weinig geld!

10 / 10
Koert Meuleman 24 November 2017

Zeer goede kwaliteit voor een veel te lage prijs. Het verschil met de A-merken is nauwelijks te vinden. Zeker geen miskoop!

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »